10 enkle tips til Instagram

Categories Bloggtips

Hei alle sammen!

Jeg får ofte veldig mange spørsmål om Instagram, jeg deler nå helt gratis noen av mine beste tips på Instagram. Følg mine tips og merk forskjell på din konto. Kommenter gjerne din Instagram under så jeg kan se på kontoen din. 💛 Håper dere liker tipsene mine og test de ut!

💛 En god start er fine og klare bilder, du trenger ikke det dyreste kameraet eller den dyreste telefonen men pass på at bildene er lyse, klare og fine.

💛 Ha en rød tråd i feeden din, ikke bare post for å poste noe. Legg litt i hvert innlegg og du vil få så mye mer igjen for det enn hvis du bare legger ut noe random. Prøv å ha samme toner på bildene så når folk går inn på din feed så bare WOW for en fin feed. Da får folk lyst å se mer og kanskje de trykker på følg knappen?

💛 Ikke legg ut bare selfies, prøv å varier i litt hva du poster. Kanskje du ikke har noen bilder å legge ut så kan du enkelt finne og låne bilder helt gratis på en side som heter Unsplash.

💛 Legg ut bilder til samme tid hver gang du legger ut. Finn en rytme så du alltid har innhold å legge ut men pass på å legg de ut på samme tid. Instagram sin algoritme blir på en måte vandt til tiden du legger ut og du vil nå ut til flere om du gjør dette over tid.

💛 Bruk stories til å vise behind the scene og husk å bruk hashtags i stories som må ligge tydelig så Instagram klarer å fange disse opp. Og ikke bruk mer enn to i hver story, noe mer enn dette tar ikke Instagram opp. Ved bruk av Hashtags i stories kan du nå ut til mange fler om du treffer riktig.

💛 Last ned appen Unfold for å lage kreative og fine stories.

💛 Vær aktiv og gi tilbake til de som gir til deg. Klikk deg inn å lik andres bilder og legg igjen en kommentar. Husk å kommenter noe fint og ikke bare skriv noen emoji det tolker Instagram som spam og meningen med kommentaren er da borte.

💛 Poste regelmessig. Om du poster annenhver dag eller hver tredje dag er samme men finn en rytme på når du poster. Dette tolker algoritmen og du kan nå ut til flere.

💛 Bruk hashtags for alt det er verdt. Du kan maksimalt bruke 30 hashtags under hvert bilde og bruk disse for alt det er verdt. Om du ikke vil ha det under bildet så kan du legge det igjen som en kommentar under hvert av bildene så ikke det blir like synlig. Bruk hashtags godt og bruk forskjellige tags under hver post, lag deg en liste på notater og kopier og lim inn. Bare varier hvilke du bruker og bruk noen som er relatert til posten din.

💛 Lik og svar på alle kommentarer, sett pris på de som tar seg tid til å kommentere dine bilder. Kommenter med ord og ikke bare emoji hver eneste gang.

💛 Tag merker og personer i bildene. Har du på deg klær eller sminke fra et spesifikt merke så tagg de i dine bilder. Ved bruk av denne funksjonen har du mulighet til å blir frontet hos de og kanskje få noe nye følgere!

Følg meg her: Facebook HER ⎟ Instagram HER ⎟ Snapchat HER

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.