10 tanker på en torsdag

♥ Lønningsdag, høydepunkt hver måned når lønna er på konto!

♥ Kan ikke huske sist jeg hadde så vondt i nakken, jeg skal til kiropraktor på fredag og massere litt og prøve å ordne nakken og ryggen min litt for nå er den ikke bra!

♥ Endelig bor vi for oss selv og er bare meg og Elias, vi har fått det så fint her og jeg kunne rett og slett ikke hatt det bedre.

♥ Kattene våre vokser så fort, bare merker det så fort at de blir tyngre og tyngre. Begge to er jo snart et år begge to, fortsatt litt kattunger som leker hele tiden men også veldig glad i kos. Bare jeg som elsker katter?

♥ Grays Anatomy er en serie vi har begynt å se på igjen og nå er vi på sesong 9 og vi ser nesten ikke på annet. Kanskje noen av dere har et tips til en bra film?

♥ Nå er det snart et år siden jeg faktisk sluttet å trene etter å ha vært flink en liten periode. Tenker på at jeg må starte opp igjen nå snart, om det bare er en dag i uken eller fire så er noe bedre enn ikke å trene noe. Husker bare jeg fikk mer energi og følte meg bedre av å trene litt av og til. Tips til motivasjon?

♥ Brus, sjokolade og brus i ukedagene. Dette må ta slutt, vi er flinke i perioder men det er så enkelt å hive i kurven når man er på butikken og skal handle. Men gode vaner er vonde å slutte med er det ikke sånn.

♥ Snøen har kommet og det er litt elsk hat forhold snøen, jeg syntes det er koselig spesielt siden det blir mye lysere og finere ute. Lettere å føle seg mer våken og finere bilder.

♥ Jeg er skikkelig reisesyk om dagen og vil bare reise og oppleve verden rett og slett. Men dette året skal gå til masse jobb også skal vi belønne oss med ferie senere. Gleder meg til noen dager fri i sommer og ta en tur til Bergen.

♥ Jeg jobber så mye for tiden og har noen skikkelig kule samarbeid på gang og gleder meg til å dele de med dere på mine sosiale kanaler. Bare å glede seg til veien videre fremover og se hva som kommer. 

 

 

2 kommentarer
  1. Motivasjon for å trene, det du sel sa:
   – at du fikk mer energi
   – at du følte deg bedre.
   Synes det høres ut som motivasjon i massevis.
   Ligger her med smerter etter operasjon, og det er så frustrerende og vondt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg