10 ting jeg liker å gjøre på søndager


✗ Vaske
– Det å bare vaske hele leiligheten, få det rent og bare starte uken hvor alt er rent og pent. Det finnes vell ikke så mye bedre enn det, flere enn meg som liker å vaske?

✗ Rydde – Etter en hektisk uke blir det gjerne litt rot her og der. Jeg er generelt et ordens menneske men det hender jo at det blir litt rot her og der. Så godt å bare få ryddet det man kanskje ikke rekker å rydde i ukedagene!

✗ Vaske klær – Få vasket uniformene til meg og Elias og alle andre klær vi har brukt. Det å vaske klær og henge opp klær er kanskje noe av det kjedeligste jeg vet om å gjøre i hverdagen.

✗ Planlegge uken – I en hektisk hverdag så er jeg avhengig av å planlegge dagene, timene og ukene mine godt. Da vet jeg til enhver tid hva jeg skal gjøre og når.

✗ Se serie eller film – Ikke skal man bare stresse rundt hjemme med å vaske og rydde men også slappe av. Lade opp til den kommende uken. Vi har funnet noen skikkelig spennende filmer og serier vi ser på nå så nesten litt skummelt å boltre seg fast i sofaen hehe.

✗ Kose med kattene – Vi har to katter som er et år ca begge to. Hun ene har løpetid nå og da krever de ekstra oppmerksomhet og kos. Hun skal steriliseres etter denne runden med løpetid. Det er veldig slitsomt og intenst men sånn er det, bare å kose og gi de masse ekstra kjærlighet. Har du dyr?

✗ Gå tur – Hver søndag pleier vi å gå en liten tur i området vi bor i. Også innom den søndagsåpne butikken og kjøpe inn noe om vi mangler noe for dagens middag. Deilig å komme seg litt ut på søndager også, ikke bare sitte inne hele dagen og se på tv eller foran pc skjermen. 

✗ Svare på mail/dm´s – Hver uke mottar jeg masse mail privat, jobb og meldinger på Instagram. Det er ikke alltid jeg rekker i ukedagene så greit å komme helt unna med alt i helgen. 

✗ Skifte sengetøy – Jeg skifter som oftest sengetøy annenhver søndag, alle har forskjellige rutiner på dette. Jeg er vandt med annenhver søndag, verdens beste følelse å legge seg nydusjet i rent sengetøy.

✗ Trening – Jeg skal begynne å trene og søndager er en flott dag å gjøre dette på. Så hver søndag skal jeg prøve å få tatt en tur  på trening. 

Hva liker du å gjøre på søndager?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg