10 ting jeg skal gjøre idag

Endelig er det fredag og snart helg, og selvom jeg har “ferie” fra jobb denne uken har jeg fått gjort utrolig mye med blogg og det gjør meg veldig glad. Kommer et innlegg i i helgen om uken så forteller mer der.

Men uansett idag har jeg så utrolig mye jeg skal gjøre, så tenkte jeg kunne dele alt med dere. Så får dere bare følge med på Snapchat osv, gleder meg skikkelig til å rydde i alt osv.

Hva skal du idag?

🌸 Sminke meg på Snapchat for å teste en ny foundation jeg har fått i posten. Gleder meg skikkelig til å teste den så add meg på Snapchat @jonasstarodden så får dere med dere det.

🌸 Jeg kjøpte meg nye kurver i går til sminken min for å få litt mer orden i sminken min. Har enda så utrolig mye så nå må jeg få rydda det igjen. Noen produkter går nok i søpla og noe gir jeg bort til venner. Produkter jeg kaster er da gamle produkter som ikke kan bruker mer så derfor jeg kaster ting. 

🌸 Vaske og rydde hele kjøkkenet. Kjøkkenet i leiligheten her trenger en skikkelig vask så skal vaske alle dører og overflater så det er helt rent!

🌸 Samme skal jeg gjøre med badet og vaske alt. Elsker at ting er rent så blir digg å vaske og skrubbe alt skikkelig!

🌸 Skrive blogginnlegg for helgen og planlegge uken. Til uken så begynner jeg å jobbe igjen så må finne innlegg å skrive og passe på så tallene holder seg som de er nå. Det kan bli hardt men jeg skal klare det.

🌸 Snappe mye igjennom dagen, tenker å ta dere med på store deler av alt jeg gjør idag, da spesielt sminken og ryddingen av sminken min. Det er ting jeg vet dere liker å se på.

🌸 Vaske og henge opp klær, hadde også tenkt å rydde i klesskapet litt, er mye klær jeg aldri bruker så skal se om det er noe jeg kan gi i en sånn kontainer. 

🌸 Dra på Jysk med Joanna, det er en av de vi bor med. Vi bor jo sammen med to venner av oss så jeg og hun skal en tur på Jysk og kjøpe skohylle siden vi har så sykt mye sko her. Koselig å finne på ting utenom å være hjemme også liksom.

🌸 Handle noen småting på butikken til middag for meg og Elias. Handlet en del i Sverige men trenger noen småting til for å lage middag idag.

🌸 Lage middag til Elias kommer hjem. Elias er hjemme 22 ikveld så jeg har ikke så god tid på å rekke alt dette her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg