11 fordeler med å være singel

Hadde aldri trodd jeg skulle skrive et innlegg som dette men her sitter jeg da å skriver det. Jeg har mange innlegg jeg har hatt lyst å skrive å et av de er da fordeler med å være singel, om det er noen da? Dere alle kan ta det helt med ro, jeg stortrives i forhold og er så glad i Elias og har egentlig aldri hatt det bedre enn jeg har det akuratt nå. Og da til dere single så er det vell gøy at jeg deler noen fordeler?

Masse tid til vennene dine – Det å ha kjæreste tar jo mye tid og når man er singel så har man all verdens tid til vennene sine og kan gå ut med de når man vil og dra hvor man vil, når man vil. Alltid så mye hyggelig man kan gjøre med venner så det er jo alltid noe å finne på.

Total frihet – Nesten da, du kan gjøre hva du vil, når du vil!

Om du vil utsette vasking av leiligheten med en dag – En uke eller en måned, så er det bare du som får lide av det og eventuelle overnattingsbesøk da. Men tenk så deilig å bare ha seg selv å tenke på til tider.

Man blir godt kjent med seg selv – Fordi man har fått kjenne på ensomhet, det å måtte fikse ting selv, spise middag alene, se en film alene eller bare være alene generelt. Verdifulle egenskaper som man tar med seg videre i livet har jeg selv erfart også.

Lett å være spontan – Om man vil det besøke familie, feriere, spontanmiddager også videre. Man kan snu seg rundt uten å planlegge

Du kan ligge i sjøstjernestilling i senga med to dyner og alle putene – Ingen å dele sengen med og kan ta så mye plass du bare gidder i dobbeltsenga og bare være alene og bruke hele sengen.

Du er kanskje én person, men kjøper en hel takeawaypizza – Noe som vil si mer pizza og mer mat til deg. Legg det i fryseren så har du middag til uken etterpå eller en annen dag du ønsker pizza?

Du kan sove så lenge du vil – Du slipper i hvert fall å forholde deg til noen andre sin vekkerklokke.

Du kan flørte så mye du vil – Selv er jeg ikke en person som flørter så mye men av og til når man er singel er det jo gøy. Og om man liker det kan man jo bare nyte singellivet og flørte hver helg?

Spis hva du vil til middag – Om du vil spise kake eller sjokolade til middag? Ja da gjør du det, ingen som bestemmer og noen du må dele middagen med. Selvom jeg liker å lage mat og spesielt til noen.

En mindre å vaske klær til – Du vasker dine egne klær og slipper å vaske klær hele tiden.

Har du noen fordeler eller ulemper med å være singel?

-Jonas

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg