Heisann alle sammen!

Ja som mange av dere har sett så lagde jeg meg en ny Instagram igjen. Den jeg har nå har jeg hatt i ca 3/4 år tror jeg litt usikker og det var jo en ren makeupprofil før men det er noe det ikke er lengre som gjør at mine følgertall og statistikk går nedover fordi jeg ikke poster så mye makeup/hudpleie som før. Dette er noe som har irritert meg og gjort meg frustrert en god stund og jeg orker ikke å ha en konto for makeup og en for livvstil jeg vil ha en konto jeg kan bruke til alt.

Da var løsningen veldig enkel og rett og slett lage en ny konto og heller jobbe masse med å få den opp. Har nå hatt den i tre dager og er på 200 følgere og det kommer nye inn hver dag. Jeg har heller 200 som faktisk ser alt jeg poster og liker mine innlegg enn sånn 9000 som bare ser de og ingen likes osv. Det ser lite troverdig ut for samarbeid osv og jeg tar sosiale medier ganske med ro for tiden og er så takknemlig for alle som vil følge meg videre. Nå satser jeg på 100% Norske følgere og masse gøy. 

Nå er det da min nye konto @JONASODDEN_ som gjelder som dere kan følge meg på. Håper dere vil gå inn å ta en titt, og vil like min nye feed osv. Jeg kommer til å poste mye variert og ikke bare livvstil eller bare makeup osv men en god miks av alt. Planen fremover er egentlig bare å jobbe og poste som jeg har gjort nå men ofc mer makeup osv enn det har vært de siste ukene, nå har jeg hatt en uke ferie noe jeg trengte men er nå tilbake og klar for å lage innhold. 

Gjerne kommenter på hvordan innhold osv dere vil ha mer og mindre av osv så skal jeg legge ut ting dere liker å se på. 

Håper dere vil søke opp @JONASODDEN på Instagram og følge meg videre der, tusen takk alle sammen!

Min nye konto, gjerne følg meg videre @JONASODDEN_
Navnet ble med understrek da @jonasodden var opptatt!

Reklame | Blivakker - NYX Professional Makeup

De siste gangene jeg har sminket meg har jeg testet ut NYX Professional Makeup sin Concealer som heter Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer. Og det er mange som har ville hatt min mening om den så tenkte å skrive litt om den idag her på bloggen.

Først litt informasjon om den hentet fra blivakker:
NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer er en lett, flytende concealer. Den kommer i mange superpigmenterte nyanser og blir sittende der den skal og passer godt til de fleste hudtoner. Du kan bruke vår matte formel, som er enkel å tone ut, for å kamuflere skjønnhetsfeil, lysne opp ansiktet eller til contouring til perfeksjon. Formelen er kremet og fungerer som multitasker og gir også full dekning med en finish som holder i opptil 24 timer. Ypperlig for deg som er på farta.

Så som dere kan lese så er dette en concealer du kan bruke til å dekke men også til kontur i ansiktet. Du kan selv bestemme litt hvordan du vil denne skal dekke ettersom hvor mye du påfører i ansiktet. Den finnes i mange forskjellige farger og har en ganske så matt finish. Som produktet også skal love skal den holde i 24 timer noe jeg personlig mener bare er tull for hvem går med sminke i 24 timer? Det er nok svært få men de gangene jeg har brukt den har jeg hatt den på kanskje sånn 9 timer? Da har den sittet der jeg har plassert den, ikke lagt seg i noe linjer eller noe. Noe jeg liker utrolig godt for det er det mange concealere som gjør på meg nemlig fordi de har for mye fuktighet i seg og da legger det seg fort i linjer i huden. 

Så om du liker en concealer som legger seg fint, dekker godt og ikke striper seg så vil jeg anbefale denne til dere. Som sagt kan det variere om den striper seg eller ikke men på meg har den ikke gjort det. Bruker jeg produkter som har mye fukt så striper det seg utrolig fort på meg men denne er ganske matt og sitter utrolig godt. Denne har blitt en stor favoritt hos meg så gleder meg til å teste foundation fra samme serie også.

Denne koster 105kr på blivakker.no men er nå på salg til 84kr og med koden min “JONAS10” så får dere 10% rabatt og da koster denne 75kr! KLIKK HER

Aplikatoren er også utrolig god, trekant form så gjør det lett å få linjer hvis du vil ha nøye kontur. Jeg selv er ikke så opptatt av dette men den er veldig lett og påføre og ikke minst lett å blende ut. Har bare testet denne med beautyblender men funker sikkert like bra med en kost også.

HUSK Å BRUK KODEN MIN “JONAS10” GIR 10% RABATT OGSÅ PÅ SALGSVARER
KLIKK HER

Håper dere likte innlegget og tipset fra meg, om det er noe mer dere ønsker at jeg skal teste så gjerne kommenter eller send meg en DM på instagram eller snapchat så skal jeg se hva jeg får til. Ha en fin kveld alle sammen.