Den siste uken har vært så sykt mye herregud, så mye tanker og hva jeg vil med livet liksom. Jeg har den siste mnd vært veldig frem og tilbake med dette om skole. Jeg fullførte jo ikke VGS men gikk bare VG1 og har jo som sagt tenkt mye på om jeg skal fullføre helt. Men min motivasjon har jo ikke akuratt vært helt på topp da for å si det sånn. 

Men jeg har nå bestemt meg og jeg vil ta det veldig rolig og tar derfor to fag i semesteret. Dette semesteret som startet allerede idag tar jeg samfunnsfag og markedsføring og ledelse. Det er egentlig et fag jeg ikke trenger og dette er noe jeg syntes selv er veldig spennende og noe jeg ønsker å jobbe med så derfor tok jeg det nå for å ha noe jeg syntes er gøy da. 

Nå er jeg da på skolen seks timer på onsdager og tre timer på torsdager og jeg tror dette vil bli veldig spennende og jeg går da på Sonans i Oslo. Så om jeg har noen følgere som går der er det bare å skrike ut så kanskje vi ses på skolen?

Så er planen å ta to fag hvert semester til jeg er ferdig med alle fag og min studiekompetanse er på plass rett og slett. Da kan jeg starte en utdannelse, hva jeg skal ta vet jeg ikke men har god tid til å finne ut av det da.

Utenom skole idag så har denne uken vært rolig. Har brukt mye tid på å tenke på om dette er noe jeg virkelig vil. Og igjen så er ikke min motivasjon helt på topp men dette kommer etterhvert. Idag hadde jeg tre skoletimer med markedsføring og ledelse og noterte ned hele fire sider så jeg er gira og følger nøye med på alt. Det er veldig intensivt så er bare å følge nøye med så man klarer eksamen. 

Har også vært utrolig flott vær siste uken og i går var jeg hjemme alene så tok en tur på Lekter´n med Karin og delte en flaske vin før Charlotte kom og det var utrolig hyggelig å være med venner og feire en skolestart rett og slett. Det var en liten oppdatering fra hva jeg har gjort den siste uken, håper dere har en fin uke alle sammen!

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT JONASSTARODDEN

Endelig kan jeg avsløre hvilket program jeg skulle være med på om jeg takket ja til programmet. Det er da GLOW UP som kommer på TV2 til høsten. De er midt i innspillingen nå og er vell et par uker igjen før de er ferdige. Jeg trakk meg allerede før castingen fordi jeg følte det ble helt feil for meg å skulle delta på noe sånt. Det hadde jo egentlig vært sykt gøy siden det er makeup men allerede til castingen fikk jeg en oppgave som er en type makeup som ikke er meg. Og med dette mener jeg kreativ makeup, det har jeg aldri gjort og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Det er ikke noe jeg liker så vil heller ikke gjøre det fordi jeg må det på tv liksom.

Og som jeg skrev i forrige innlegg så føles det veldig feil å skulle være med på noe sånt bare for å være på TV liksom. Men jeg gleder meg sykt mye til å se det ferdige resultatet av programmet og hvem som er deltakere ikke minst. Tror dette programmet blir skikkelig bra med kule dommere og Martine Lunde som programleder.

Kanskje dere ser meg i neste sesong om det blir en til? Vi får se hvordan programmet er men det hadde jo vært utrolig gøy å være med på et TV program liksom. Men når det føles feil er det ingen vits å gjøre det heller.

Bilde lånt fra TV2

Så igjen dette blir sykt spennende og gøy å se på. Gleder meg så sykt så får dere alle bare følge med på TV2 om når programmet er ute. 

Gleder du deg?

-Jonas

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT JONASSTARODDEN

For en uke siden så jeg et innlegg på Alexandra Emilie sin blogg hvor hun googlet seg selv for å se hva hun fant så da ble jo jeg inspirert til å gjøre det samme. Så tenkte jeg kunne google meg selv med navn å se hva jeg finner og dele med dere. Jeg har jo gjort litt forskjellig de siste årene så det er litt skummelt men vi kjører på.

Om dere ønsker å se på Alexandra Emilie sitt innlegg der henne googler seg selv så KLIKK HER.


Har du prøvd å skrive navnet ditt på google for å se hva som kommer opp?

Googler meg selv

Beklager om noen av bildene ikke passer inn her men det er slik de er fra google så vi får ta det som det er. Først og fremst fant jeg dette bildet som er en look jeg gjorde i samarbeid med nettsiden makestyle som nå er lagt ned. Brukte også dette bildet som promo til et meetup jeg skulle ha i Oslo for en stund tilbake. 

På denne tiden sminket jeg meg jo hver eneste dag etter jobb for bilder til Instagram og savner den tiden litt egentlig. Her var jeg også i en prosess hvor jeg sparte brynene mine tilbake så derfor de er litt over alle kanter.

Nok et samarbeid jeg gjorde med makestyle som var mitt hovedsamarbeid før noe jeg savner egentlig men den butikken er jo lagt bed. Men kan vi ta et øyeblikk for disse brynene og duckface? Klarer ikke se å se på dette, det er så lenge siden.

Jeg husker faktisk denne dagen skikkelig godt. Her skulle jeg på et event med NYX Professional Makeup og her var jeg i en periode med masse farger og dette var da looken jeg endte opp med.

Dette var en look jeg gjorde for en nettbutikk som jeg hadde samarbeid med før. Savner egentlig å ha en parykk jeg kan bruke av og til for bildene sin skyld.

Denne looken er faktisk ikke så lenge siden jeg la faktisk tror det var i oktober i fjor? Var i startfasen med Elias husker jeg hvertfall, elsker en mørk leppe og gleder meg skikkelig til høst og kan bruke mørke rødtoner på leppene igjen.

Okei så hva har skjedd?? Jeg kan så godt huske dette intervjuet jeg gjorde med RB liksom. Helt sykt hvor lenge siden dette er nå da. 4 år siden og som dere kan se har jeg jo forandret meg veldig veldig mye og takk for det!!Sjenerte lille meg liksom fikk to damer hjem til meg og tok både video og masse bilder, husker det så godt og jeg var så redd og syntes det var utrolig skummelt. Kan vi bare ta et øyeblikk for mine firkanta bryn og nesekontur? Ja denne tiden gjorde jeg utrolig mye drag noe jeg ikke gjør lengre og da skal jo ting være litt mer ekstremt.Også disse skoene og de klærne haha jeg kan ikke tro jeg lot de ta bilder av meg liksom. Enda godt det er lenge siden men jeg hadde det så gøy på denne tiden og eksperimenterte ut veldig mye innen sminke og for å finne meg selv liksom.
Om dere ønsker så kan dere klikke HER så kommer dere til hele det intervjuet og til og med en sykt klein video med meg i stemmeskifte og regulering på tenna haha herregud det er så lenge siden.

En hudpleie video jeg gjorde igjen med makestyle som dere kan se HER og det er også sykt lenge siden jeg gjorde. Savner denne tiden men gøy å se tilbake til ikkesant?

Andre videoer jeg har laget med makestye: HERHERHERHER 
Jeg lagde så mange videoer med makestyle før så gøy å dele de med dere.

Det var alt jeg fant på google denne gang om meg selv, veldig gøy å se tilbake på. Har du prøvd å google deg selv?

Håper dere likte dette innlegget og at dere fikk dere en god latter som meg.

-Jonas

 

God kveld alle sammen

Tenkte bare dele noen av mine tanker rundt dette med bloggere og skrivefeil. Det er noe så og si alle kommenterer om de skal skrive noe, eller si noe. 

Vi som driver blogg skriver jo for å dele og fordi vi liker å dele.Jeg personlig har ingen toppkarakter i norsk liksom. Jeg prøver jo så godt jeg kan å skrive så bra som overhode mulig. Og på veien så vil jeg jo lære mer og mer. Kanskje bloggere burde ta skrivekurs for å lære seg å skrive ordentlig? Hvem vet, jeg skal ikke det. Jeg fortsetter som jeg gjør og tallene mine går jo bare oppover og det er jo bare sykt motiverende. At det er over 2000 som leser her hver eneste dag må jo bety at jeg gjør noe riktig eller er skrivingen så dårlig?

Var en leser som kommenterte at jeg burde skrive andre type innlegg og skrive mer enn overfladisk vås. Ikke at det er noe jeg bryr meg særlig om men liksom om bloggen min er så kjedelig og overfladisk hvorfor da klikke seg inn tenker jeg? Uansett jeg har så mye innlegg jeg har lyst å skrive og som jeg allerede har skrevet ferdig liksom så jeg gleder meg bare til veien videre!

Legger ved et koselig og fint bilde av meg på Akvariet i Bergen bare for å mimre tilbake til da jeg åpnet bloggen igjen!

Hva tenker du om bloggere og rettskriving?

-Jonas

Hadde aldri trodd jeg skulle skrive et innlegg som dette men her sitter jeg da å skriver det. Jeg har mange innlegg jeg har hatt lyst å skrive å et av de er da fordeler med å være singel, om det er noen da? Dere alle kan ta det helt med ro, jeg stortrives i forhold og er så glad i Elias og har egentlig aldri hatt det bedre enn jeg har det akuratt nå. Og da til dere single så er det vell gøy at jeg deler noen fordeler?

Masse tid til vennene dine – Det å ha kjæreste tar jo mye tid og når man er singel så har man all verdens tid til vennene sine og kan gå ut med de når man vil og dra hvor man vil, når man vil. Alltid så mye hyggelig man kan gjøre med venner så det er jo alltid noe å finne på.

Total frihet – Nesten da, du kan gjøre hva du vil, når du vil!

Om du vil utsette vasking av leiligheten med en dag – En uke eller en måned, så er det bare du som får lide av det og eventuelle overnattingsbesøk da. Men tenk så deilig å bare ha seg selv å tenke på til tider.

Man blir godt kjent med seg selv – Fordi man har fått kjenne på ensomhet, det å måtte fikse ting selv, spise middag alene, se en film alene eller bare være alene generelt. Verdifulle egenskaper som man tar med seg videre i livet har jeg selv erfart også.

Lett å være spontan – Om man vil det besøke familie, feriere, spontanmiddager også videre. Man kan snu seg rundt uten å planlegge

Du kan ligge i sjøstjernestilling i senga med to dyner og alle putene – Ingen å dele sengen med og kan ta så mye plass du bare gidder i dobbeltsenga og bare være alene og bruke hele sengen.

Du er kanskje én person, men kjøper en hel takeawaypizza – Noe som vil si mer pizza og mer mat til deg. Legg det i fryseren så har du middag til uken etterpå eller en annen dag du ønsker pizza?

Du kan sove så lenge du vil – Du slipper i hvert fall å forholde deg til noen andre sin vekkerklokke.

Du kan flørte så mye du vil – Selv er jeg ikke en person som flørter så mye men av og til når man er singel er det jo gøy. Og om man liker det kan man jo bare nyte singellivet og flørte hver helg?

Spis hva du vil til middag – Om du vil spise kake eller sjokolade til middag? Ja da gjør du det, ingen som bestemmer og noen du må dele middagen med. Selvom jeg liker å lage mat og spesielt til noen.

En mindre å vaske klær til – Du vasker dine egne klær og slipper å vaske klær hele tiden.

Har du noen fordeler eller ulemper med å være singel?

-Jonas

God morgen alle sammen!

Da er det tilbake til den vanlige hverdagen og jeg kan vell si at jeg ikke gleder meg sånn veldig. Skulle ønske jeg bare kunne sitte hjemme å filme videoer til Youtube og skrive blogg. Det er virkelig noe jeg elsker men jeg tenker som så at den dagen det skjer tar jeg det som et pluss og det er jo en liten drøm jeg har å kunne leve av bloggen og mine andre sosiale medier.

Men sånn ting er nå kan jeg nok ikke leve av det 100% og tar det som kommer inn som ekstra enn så lenge. Men det er jo et mål jeg har om å leve av bloggen. Det hadde jo vært så utrolig gøy å kunne jobbe med bloggen bare liksom, en drøm å kunne skrive å lage bra innhold til dere hver eneste dag. Men jeg får ting til å fungere og skriver innlegg og legger ut i pausen på jobben og har med meg macen min overalt når jeg ikke er hjemme for å kunne skrive rett og slett.

Og må bare si tusen takk igjen, nå har jeg ligget på topp 30 tre dager på rad meg 2000 lesere + hver dag og dere aner ikke hvor motiverende dette er. Det er så utrolig gøy, så nå skal jeg bare peise på og legge ut innlegg hver eneste dag. Jeg har så mye planlagt for denne uken og har en liste med innlegg jeg skal lage så det er bare å følge med. Om DU har noen tips eller ting dere ønsker å se mer eller mindre av her så gjerne kommenter under dette innlegget. Alltid gøy med tilbakemeldinger fra dere på ting jeg kan gjøre annerledes for å bli bedre.

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre også skal jeg jobbe videre her jeg sitter på toget, perfekt togtur på ca 25 minutter hver vei hvor jeg får gjort utrolig mye. Vi snakkes senere idag!

-Jonas

Reklame | Lashbar

Hei alle sammen!

Idag har jeg vært hos Anna på Lashbar og fylt på mine vippene mine for maksimalt med volum på vippene mine. Jeg er utrolig fornøyd med mine vipper og kommer til å fortsette med vipper en stund spesielt som jeg selv skal begynne på kurs også lære meg vipper selv. Det gleder jeg meg skikkelig til og kunne starte med egne kunder rett og slett.

Dette ble dagens vipper, så fornøyd. Anna er så utrolig dyktig, hun har også utvidet sine tider så om dere ønsker kan dere booke henne HER

Det er utrolig mange som spørsmål osv om vipper så tenkte jeg kunne dele noen av mine tips med vipper og hva man burde gjøre og ikke. Alle salonger sier forskjellige ting men jeg gjør som jeg gjør og det funker for meg.

 • Vent 24 timer etter behandling med å få vann på de, da er du sikker på at alt lim sitter godt.
 • Vask vippene hver kveld med rens for vipper, den renser vippene og huden for rester av sminke. Da varer vippene også lengre om du renser de.
  • Ta litt skum på fingeren
  • Skyll av med vann
  • La vippene tørke
  • Børst de ovenfra når de er tørre
 • Alltid børst vippene ovenfra og ikke under, da kan du rive med deg vipper.
 • Ikke bruk sminkefjerner med olje, da løsner limet fortere og vippene detter av.

Det var noen av mine tips til vipper, er masse forskjellig man kan gjøre. Når man sover vet man jo aldri hva som skjer liksom men jeg prøver hvertfall å sovne på ryggen eller siden men da holder jeg meg alltid i kinnet haha for å ikke rive av vipper. Vi alle mennesker mister jo vipper hver eneste dag og da vil jo vippeextensions også følge med, så sånn er det jo men alt skal ikke dette av etter en uke liksom. Men det lønner seg ikke å gå mer enn 3 uker maks før man fyller, jeg pleier å gå ca 2,5 uke før jeg fyller.

Dessverre er det mye useriøse bedrifter som driver kurs i vipper og da ikke lærer elevene godt nok og gir de et diplom etter en dag. Noe som er utrolig trist for da ender de fremtidige kundene opp med dårlige vipper. Mange som setter vipper på kundene sine tenker ikke på hvordan vipper kunden har da mener jeg liksom hvor mye vipper kunden tåler. Men også hva som blir fint på kunden, det er ikke alt som passer alle. Og de bare fyller på med lange og tykke vipper så vippene til kunden knekker fordi det er så tungt. Dette skjer dessverre veldig ofte fordi folk ikke har nok kunnskap i det de jobber med men tenker kun på penger i kassa.

Jeg har nå cateyelook og 9mm – 13mm i lengde i en bøy som heter CC og tykkelse 0,07 og det er noe som funker på mine vipper. Jeg har da volum som vil si flere tynne vipper på en av mine, jeg har 4D/5D som vil si en vifte med 4 eller 5 vipper på en av mine egne. Det er også noe de som legger vipper må tenke på hvor mye du tåler som kunde.


Her kan dere se hvordan Anna jobber, skriver opp hvor lange vipper hun skal bruke på de forskjellige stedene så det blir lettere for hun å jobbe og holde kontroll på hva hun gjør.

Det ferdige resultatet, jeg er så fornøyd. Fluffy og lette vipper. Kjenner ikke at jeg har noe på meg en gang og det er komfortabelt å gå med uten å føle at øyelokket blir tungt.

Pass også på at stedet du har til har noe form for garanti at du selv kan komme tilbake si etter en uke å fikse noe så du har noe garanti eller reklamasjon. Mange som ikke har dette og det er veldig useriøst og dårlig syntes jeg. Sjekk også ut hva andre kunder har skrevet om stedet på Facebook eller Google og bilder de har på sine sosiale medier. Så sjekk grundig før du booker en time. Gjerne betal litt mer for kvalitet og noe som faktisk sitter enn noe billig som detter av etter en uke.

Jeg starter på kurs i klassisk vippeextensions om ca to uker på Lashbar og jeg gleder meg så sykt til å komme i gang. Jeg trenger jo modeller etterhvert og jeg har derfor laget en Instagram jeg skal bruke til vipper så dere kan gå inn på @BEAUTYBYJONASODDEN på Instagram og følge meg der og sende meg en DM om du ønsker å stille som modell. De første modellene vil selvfølgelig få det gratis men etterhvert hvor flinkere jeg blir vil prisene øke.

Ønsker du å begynne med vipper? Sjekk ut Lashbar sine kurs da de har gode kurs over flere dager og ikke minst trenere som er dommere rundt om i verden i vippeextensions. Katrine som eier og driver Lashbar er dommer i flere land på vippeextensions og hun holder kursene i Oslo. Dere kan klikke HER om dere ønsker å lese mer om kursene. Gjerne kommenter under om dere har spørsmål om vipper, kurs eller noe så skal jeg svare så godt jeg kan.

Håper dere ble litt klokere hvertfall og at jeg svarte på det meste dere lurte på, det er helt sikkert noe jeg har glemt men mitt kommentarfelt er åpent så bare å skrive der så svarer jeg. Kanskje jeg lager en del 2 om dere ønsker det.

-Jonas

Nå som det er tilbake til rutiner og en vanlig hverdag og uke så planlegger jeg alltid ukene mine og skriver ned hva jeg skal, selvom det bare er jobb liksom. Det er ikke hver dag som er like spennende eller hver uke hvor det skjer like mye liksom. Men det blir rett og slett til hva man gjør det til selv.

Et av bildene jeg er fornøyde med fra sommeren, fra fine Bergen by.

Mandag: Nyte siste fridagen denne uken med kjæresten. Gå en tur i byen om været er greit og egentlig bare nyte tiden sammen. Sikkert lage noe digg middag, vi var i Sverige forrige uke så vi har mat en god stund fremover for å si det sånn.

Tirsdag: Første jobbedag etter ferien og det blir hardt og komme tilbake til jobb. Men jobber heldigvis ikke hele kvelden og har kvelden hjemme med kjæresten min og kan se serie og lage noe mat.

Onsdag: Rett etter en dag jobb etter ferien så har jeg en dag fri, men sånn er det og tror det blir utrolig deilig. Jeg kan godt jobbe seks dager i uken men en dag fri burde jeg ha ikke bare for meg selv men også alt annet jeg vil gjøre. Det å skrive innlegg tar ganske lang tid så pleier å bruke fridagene om jeg er alene hjemme til å skrive blogginnlegg klart så jeg bare kan poste de ut liksom.

Torsdag: Jobb, jobb og mer jobb. Har ikke noe mer fri denne uken og mye senvakter så er hjemme ganske sent på kvelden. Jeg står alltid opp tidlig da for å kunne skrive litt, slappe av på morgningen og bare nyte stillheten egentlig.

Fredag: Enda mer jobb og serie. Eneste jeg gjør når jeg er i jobbperiode er jobbe, spise, se serie og sove. Er så digg å komme hjem å spise noe digg middag, ta seg en dusj og bare legge seg i senga med noe serie. Og ikke minst kose med kattene da, det er det beste med hele uken egentlig.

Lørdag: Jobbehelg står på menyen men jobber ikke så sent idag så blir vell det samme idag også med serie og chille hjemme tenker jeg.

Søndag: Siste dag av jobbhelg og sikkert veldig sliten. Håper vell på å komme hjem til ferdig dekka bord og middag, er vell lov å håpe hehe neida. Elias er flink å lage middag til meg de dagene han er hjemme først. Også lager jeg middag til han de dagene jeg er hjemme først, det er vell egentlig måten vi har valgt å gjøre det på og det funker veldig bra. 

Skal du noe spennende denne uken?

-Jonas

Da er det siste dag i ferien og det har gått så utrolig fort. Kan nesten ikke tro at en uke er gått allerede men tiden går jo så sykt fort om dagen. Idag har jeg ikke veldig mye planer, jeg skal på et møte også skal jeg til lashbar og fylle ferdig vippene. Siden jeg tok volum nå og hadde mix så hun skal fylle inn så alt er helt fullt. Legger ut bilder osv av vippene etterpå og litt info om vipper siden det er utrolig mange som spør om dette og det er gøy å skrive om.

Utenom dette skal jeg bare nyte resten av dagen og siste dag av vår lille ferie med kjæresten min. Selvom vi ikke dro til utlandet har vi hatt en utrolig fin ferie her hjemme i Norge. Vi valgte heller å spare penger til sommeren neste år og reise skikkelig neste år og ikke ta en liten tur nå liksom. Neste sommer skal vi på en skikkelig fin tur, gleder meg så sykt til den ferien.

Ikke helt klar for jobb enda, utrolig deilig med ferie og bare sove så lenge man gidder og orker. Selvom jeg har hatt ferie har jeg jo faktisk blogget hver dag. Noe jeg selv har sett lønner seg, jeg har faktisk gått fra ingen plass til 37. plass med over 1500 lesere hver dag denne uken noe jeg er utrolig glad, stolt og takknemlig for. At dere gidder å bruke tiden deres på å klikke dere inn her å lese alt jeg skriver hver dag. Forrige uke hadde jeg over 7500 lesere noe som motiverer meg enda mer til å skrive enda mer. Elsker å skrive og det er så gøy, har fått så mange fine tilbakemeldinger også så det er gøy!

Nå som hverdagen kommer så må jeg bare være streng med meg selv og skrive noen innlegg klare. Jeg har laget meg en plan for uken med innlegg osv og det skal være to innlegg om dagen så håper jeg har tid å skrive alt sammen. Det skal jeg klare og bare stige på topplisten. 

Håper dere som starter på skolen får en fin dag på skolen og lykke til, vi snakkes 

-Jonas

Jeg skal ikke bli noen matblogger men utrolig mange har spurt om oppskrift denne uken etter vi faktisk har laget dette to ganger og en gang hos pappa idag. Dette er da vår måte og gjøre dette på og man kan ha så mye forskjellig i vårrullene så dere kan jo legge til ting osv men dette er slik vi gjør det.

 • 1pk Kyllingkjøttdeig
 • 1/2 Kålholde
 • 2 Store Gulrøtter (evt 4 små)
 • 2 Store Løk (evt 3 små)
 • 1 Hvitløk
 • Soyasaus
 • Salt & Pepper 
 • 1 Pakke med glassnudler
 • Vårrull papir (kan kjøpes i asia butikker etc) 
 • 1 Egg
 • 2 Liter olje
 1. Stek løk og hvitløk sammen
 2. Legg kyllingkjøttdeig sammen med løk og hvitløk og stek de sammen
 3. Kutt kålen i små biter og legg det i stekepannen med resten
 4. Rasp gulrøtter og ha det i med resten av miksen
 5. Smak til med salt, pepper og soyasaus
 6. La det koke i 10-15 minutter
 7. Legg litt av miksen på et papir og nudler over
 8. Rull sammen og pensle toppen med skjøten med litt egg
 9. Kok opp oljen i en stor kjele
 10. Legg ca 8 vårruller i kjelen av gangen og la de ligge til de er gyldene i fargen
 11. Server med sweet chilli saus og en frisk salat

Her kan dere se miksen når alt er blandet sammen og kokt lenge nok.

En liten forklaring på hvordan man kan legge det opp og rulle de sammen. 

Legg de på et brett med bakepapir og pensle de med egg.

Legg de ned i en høy kjele med ca 2 liter olje og la oljen bli varm og legg vårrullene i. De blir gyldne i fargen da er de ferdige, første runden tar litt lengre tid enn de andre.

En god bunke hjemmelagde vårruller ferdig og klar for å spises. Pass på når dere koker de og som sagt tar første runden litt lengre tid. Hell gjerne oljen tilbake i flasken og bruk den igjen neste gang.


Denne er så mye bedre enn den sweet chilli man får kjøpt på butikken, billigere og bedre. Dere finner alt dere trenger på asia butikker eller andre like type butikker. Noen meny har også det papiret du trenger for å lage vårruller.

Håper dere likte oppskriften vår på vårrullene og gjerne tagg meg på Instagram eller Snapchat om dere lager de fra vår oppskrift så jeg kan se, det er alltid gøy.

-Jonas

Da var det på tide med ny runde og kommet inn masse spørsmål jeg har svart på. Håper dere liker svarene mine og bare å kommentere om dere lurer på noe mer så svarer jeg i kommentarfeltet under innlegget. Ha en fin kveld alle!

Når begynte du med sminke?
Jeg startet med sminke når jeg var 15 år tror jeg. Da begynte interessen sånn sagte men sikkert å komme, jeg gjorde så mye grusom sminke herregud orker ikke se tilbake på disse bildene en gang. Det er så utrolig mye rart jeg gjorde så det kan vi komme tilbake til.

Hvordan vet man om man er homofil?
Oi det er et sykt vanskelig spørsmål, jeg personlig husker vell egentlig bare at jeg ikke var tiltrukket av jenter at all liksom. Og det er noe du selv bare kjenner på kroppen og hva som er riktig for deg.

Hvorfor bor du ikke med kjæresten din?
Jeg og kjæresten bor sammen i Oslo. jeg flyttet dit November for snart et år siden og han flytta offisielt inn i februar men har vært hos meg hele tiden. Men nå driver vi å skal finne leilighet alene, veldig koselig å bo i kollektiv men litt slitsomt når man er et par liksom.

Vlogger du hver dag?
Ja jeg prøver på det hvertfall, ikke alltid jeg har like mye tid men får jeg det til så ja.

Har du hatt piercing i underleppa?
Ja det har jeg men den gnagde så mye på leppa så tok den ut, mye bedre uten.

Er piercing vondt?
Det varierer fra person til person og hvor høy smerte du takler og hvor på kroppen du skal ha en piercing liksom.

Når fant du ut at du var homofil?
Jeg var vell sånn 13/14 kanskje men tok litt tid før jeg kom ut til alle!

Gammel var du når du kom ut av skapet?
Jeg var 16 år gammel da kom jeg brått ut til alle med en gang.

Hvor i Oslo bor du?
Bor på Frogner, sykt fint området jeg elsker å bo der. Nærme til alt men ikke midt i sentrum.

Hvor jobber du?
Jeg jobber på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Hvor ofte fyller du vippene dine og hvor gjør du det?
Jeg fyller hver 2 eller hver 3 uke, alt ettersom hvor mye jeg har igjen. Jeg tar vipper på Lashbar på Grunerløkka.

Har du tatt fillers i leppen igjen?
Ja jeg har tatt litt men ikke mye. Veldig fornøyd med de nå, man ser ikke så mye forskjell liksom men litt.

Leser du andre blogger?
Ja jeg leser noen og har noen faste jeg klikker meg inn på hver dag, kan dele de i et eget innlegg om dere ønsker.

Har du flere spørsmål? Kommenter under så svarer jeg i kommentarfeltet.

-Jonas

 

Reklame | Blivakker

I går testet jeg en foundation jeg rett og slett har utsatt å prøve. Hvorfor vet jeg ikke helt men det kan ha noe å gjøre med at den heter Pro Matte” og jeg har litt mer tørr hud og liker at alt jeg putter på huden skal inneholde fuktighet. Jeg brukte bare en god primer under også brukte jeg en beautyblender for å blende den inn i huden. Og med en gang så jeg at denne var en ny favoritt. Den la seg så sykt fint enda jeg har tørr hud. Jeg brukte et løspudder som også er ganske tørt for å sette sminken og utrolig nok ble jeg ikke tørr og resultatet ble utrolig fint. Jeg er veldig overrasket over denne og den satt veldig godt og lenge på huden. La seg bittelitt i mine smilelinjer og i pannen men det gjør alle foundations på meg uansett så det er ikke noe med denne å gjøre.

Om dere ønsker å teste denne så finner dere den HER og hvis dere bruker koden “JONAS10”så får dere litt ekstra rabatt på salgsvarene også!

Husk at alle produkter kan ikke funke for alle men denne funket bra for meg. Jeg tror bare det er viktig med litt fuktighet i basen og jobbe produktet godt inn i huden. Jeg bruker ofte lang tid på huden fordi jeg jobber så mye med beautyblender for at alt skal se helt flawless ut. 
Føler også denne foundationen jevnet ut huden godt men også skjulte synligheten av porene mine noe jeg liker utrolig godt på sminken min. Den er også en HD foundation som gjør den perfekt på bilder og video. Skal bruke denne masse fremover og teste den med flere puddere og primere på huden for å se om det utgjør noe forskjell på det ferdige resultatet. Det finnes så utrolig mye forskjellig men nå har jeg funnet noe som funker og noe jeg liker så denne er nok min nye go to foundation som jeg skal begynne å bruke fast til alt egentlig.

Hvilken foundation er din favoritt?

Husk å klikk HER om dere ønsker å lese mer om den og se farger osv og nå er den på salg til 74kr men med koden “JONAS10” får dere enda mer rabatt på hele kjøpet deres.

Vi snakkes senere!

-Jonas

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg hjemme hos pappa på Jessheim å drikker en Fanta faktisk, det er lenge siden sist.

UKENS TANKE: Eneste jeg har i tankene om dagen egentlig er leilighet for meg og Elias. Vi stresser ikke men vi gleder oss til å få noe for oss selv liksom. Også driver jeg å søker masse nye jobber siden jeg vil ut av restaurant og begynne med noe nytt og ikke minst i Oslo.

UKENS MATRETT: Vårruller helt klart, vi har laget vårruller to ganger denne uken. Så enkelt og så godt å lage selv. Anbefaler alle å prøve å lage det selv. Kan godt dele oppskrift om dere ønsker.

UKENS FAVORITTPLAGG:

Denne olajakken kjøpte jeg i Bergen og elsker den. Så god å ha på seg og det beste av alt var at den kostet sånn 150kr liksom. Så fornøyd!

UKENS SERIE: Vi ser fortsatt på Homeland sammen og jeg ser på Home and Away som jeg har sett på i flere år. Hvilken serie ser du på?

UKENS CRAVING: Stratos sjokolade av alle ting, det er det beste spesielt om man har den i kjøleskapet så den er kald!

UKENS SANG: How Do You Sleep? – Sam Smith

UKENS HØYDEPUNKT: At jeg har hatt ferie og bare kunne slappet av hver eneste dag. Men har også blogget mye og fått gjort utrolig utrolig mye med mine sosiale medier.

UKENS FAVORITT-BILDE: 

Får alltid masse fine kommentarer når jeg legger ut bilder hvor jeg smiler så må jo blit dette. Umulig å ikke smile når jeg har verdens fineste kjæreste bak kamera.

Har du gjort noe fint denne uken?

-Jonas

 

Endelig har jeg fått orden i all sminken min igjen, jeg rydder i den noen ganger i året og da kaster jeg sminke, rydder i det og gir vekk til venner. Denne runden ble det dessverre mye kast da det var mye flytende produkter som var veldig gammelt og det er ingen vits å samle på. Jeg har snappet i hele dag så dere har jo fått vært med på utrolig mye men tenkte like vell jeg kunne lage et innlegg om alt jeg har kjøpt osv. 

Jeg sorterer da sminken min i små kurver som jeg har kjøpt på europris men de har de også på jysk så dere får kjøpe de på det som er nærmest dere. Av de minste får man da plass til 3 stk i bredden og får da god orden i alt man har. Så jeg har sortert etter hver kategori liksom så det er lett å finne frem.

Når jeg rydder sminken tenker jeg meg om både en og tre ganger før jeg bestemmer meg for å beholde det eller ikke. Jeg har så mye av alt og jeg trenger helt ærlig ikke så mye. Jeg har mer enn nok og prøver å gi bort noe eller kvitte meg med noe før jeg kjøper noe nytt av samme greie liksom. Elsker å ha orden i produktene og få ryddet litt i alt, alt blir gammel noen gang så greit å gå igjennom alt sånn av og til.

Her har jeg litt større kurver med foundation, løsvipper, paletter til ansikt og øyne.Her har jeg de mindre kurvene da tre i bredden og to bakover liksom. Som dere kan se er det veldig lett å lage system med disse og det å sminke seg blir så mye enklere! Samme her med kurver og sortert alt skikkelig så det er lett for meg å finne frem til det produktet jeg ønkser.Her oppbevarer jeg alt av bronxer, blush osv i samme og det passer perfekt og får plass til masse. 

Til de som måtte lure så er kommodene mine fra Ikea da Aleks tror jeg de heter. Helt geniale til sortering av sminke og det er så lett å holde orden om man finner riktig kurver til å ha inni de liksom.

Håper dere likte innlegget og om dere har spørsmål så er det bare å kommentere de under så skal jeg svare neste gang jeg logger meg inn. 

-Jonas

Endelig er det fredag og snart helg, og selvom jeg har “ferie” fra jobb denne uken har jeg fått gjort utrolig mye med blogg og det gjør meg veldig glad. Kommer et innlegg i i helgen om uken så forteller mer der.

Men uansett idag har jeg så utrolig mye jeg skal gjøre, så tenkte jeg kunne dele alt med dere. Så får dere bare følge med på Snapchat osv, gleder meg skikkelig til å rydde i alt osv.

Hva skal du idag?

🌸 Sminke meg på Snapchat for å teste en ny foundation jeg har fått i posten. Gleder meg skikkelig til å teste den så add meg på Snapchat @jonasstarodden så får dere med dere det.

🌸 Jeg kjøpte meg nye kurver i går til sminken min for å få litt mer orden i sminken min. Har enda så utrolig mye så nå må jeg få rydda det igjen. Noen produkter går nok i søpla og noe gir jeg bort til venner. Produkter jeg kaster er da gamle produkter som ikke kan bruker mer så derfor jeg kaster ting. 

🌸 Vaske og rydde hele kjøkkenet. Kjøkkenet i leiligheten her trenger en skikkelig vask så skal vaske alle dører og overflater så det er helt rent!

🌸 Samme skal jeg gjøre med badet og vaske alt. Elsker at ting er rent så blir digg å vaske og skrubbe alt skikkelig!

🌸 Skrive blogginnlegg for helgen og planlegge uken. Til uken så begynner jeg å jobbe igjen så må finne innlegg å skrive og passe på så tallene holder seg som de er nå. Det kan bli hardt men jeg skal klare det.

🌸 Snappe mye igjennom dagen, tenker å ta dere med på store deler av alt jeg gjør idag, da spesielt sminken og ryddingen av sminken min. Det er ting jeg vet dere liker å se på.

🌸 Vaske og henge opp klær, hadde også tenkt å rydde i klesskapet litt, er mye klær jeg aldri bruker så skal se om det er noe jeg kan gi i en sånn kontainer. 

🌸 Dra på Jysk med Joanna, det er en av de vi bor med. Vi bor jo sammen med to venner av oss så jeg og hun skal en tur på Jysk og kjøpe skohylle siden vi har så sykt mye sko her. Koselig å finne på ting utenom å være hjemme også liksom.

🌸 Handle noen småting på butikken til middag for meg og Elias. Handlet en del i Sverige men trenger noen småting til for å lage middag idag.

🌸 Lage middag til Elias kommer hjem. Elias er hjemme 22 ikveld så jeg har ikke så god tid på å rekke alt dette her.