Mine mest stilte spørsmål samlet i et innlegg. Noe mer du lurer på? Kommentarfeltet er åpent.

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker alltid min iPhone, jeg hadde et kamera fra Canon før. Men det er så stort og mye å drasse med seg rundt så bruker bare iPhonen min nå. Den tar jo så gode bilder uansett så trives med det inntil videre.

Hvordan redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer bildene mine i Lightroom bruker presets fra @helenemoo på Instagram. Enkel og grei måte og redigere bildene på, det går fort i en travel hverdag. Om dere bare googler presets så får dere opp masse gratis men de koster ikke så mye om man kjøper de. 

Hvor gammel er du?

Jeg er 22 år, har bursdag 5. april da blir jeg 23 år!

Når kom du ut som homofil?

Jeg kom ut da jeg gikk VG1 så jeg var 16 år, da kom jeg ut til alle vil jeg si. Men før dette så kom jeg vell ut til noen venniner her og der. Så glad at mine venner og familie tok det bra og aldri vært noe drama eller snakk rundt dette.

Hvor lenge har du holdt på med sosiale medier?

Jeg starta smått når jeg var 16/17 sånn ca men det tok vell litt av når jeg var 17/18 år ca. Startet smått med sminke og Instagram. Så utrolig gøy å se hvor ting har gått og hva som skjer videre!

Hvor jobber du?

Til daglig jobber jeg som daglig leder på i Spraytanhuset, salongen men også med nettbutikken og diverse administrativt utenom salongen. Også har jeg også sosiale medier jeg driver med på siden. 

Hvorfor har du så lite følgere på Instagram?
Jeg hadde en Instagram tidligere med bare makeup, men vi alle forandrer oss og jeg ble lei av bare makeup. Startet og poste mer daglige ting og det var ikke like gøy for alle og engasjementet gikk bare nedover. Derfor valgte jeg heller å lage meg en ny konto og håper dere vil følge meg der videre. 

Blogg, Youtube eller Snapchat? Jeg liker alt men selv liker jeg mest Snapchat og blogg. Youtube er veldig gøy men tar dessverre litt for mye tid sånn ting er nå.