Spørsmål jeg er lei

Skal du bytte kjønn?

Nei det skal jeg ikke og har ingen planer om dette heller. Får ofte meldinger hvor folk ber meg skift kjønn å bli ferdig med det. Tenker dette er min sak og jeg er Jonas uansett hva.

Er du gutt eller jente?

Har vell svart på dette mange nok ganger føler jeg. Jeg er født gutt, er gutt og har ingen planer om å bli noe annet.

Hvorfor bruker du sminke?

Jeg bruker sminke fordi jeg liker å være kreativ, teste nye produkter å få produktkunnskap som jeg igjen kan dele med dere. Jeg begynte med sminke i en periode i livet hvor jeg ikke hadde det så bra og det ble en type terapi for meg. Er så glad jeg startet med dette og utviklet meg så utrolig mye.

Hvorfor er du homofil?

Tenk at noen i det hele tatt er så dumme og spør om dette? Men jeg er vell det fordi jeg er meg selv og ikke noe annet. Jeg kom ut som åpen homofil når jeg var 16 år og det gikk helt fint, glad jeg har støttende venner og familie.

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Mine beste hudpleieanbefalinger

Reklame | Annonselenker - Kicks & Lyko

Hei alle sammen.

Dere alle vet jo hvor utrolig viktig med god hudpleie og gi huden den pleien den trenger. Tenkte rett og slett å dele noen tips med dere av mine favoritter så dere kan få litt tips. Min hud er ganske så normal men litt mer tørr nå på høsten. Utenom dette har jeg en ganske så normal hud. Jeg bruker alltid alt jeg kan for fukt på dagen men gjerne litt produkter som er for uren hud på kvelden da serum og toner, men en god fuktighetskrem.

Håper dere får noen tips til gode hudpleieprodukter og om dere lurer på noe så kommenter under så svarer jeg dere!

Kiehls Midnight Recovery Concentrate – HER

Dette er da et serum fra Kiehls et merke jeg ikke likte før men et merke jeg ikke kan leve uten nå egentlig. Alle produkter kan selvfølgelig ikke funke for alle men denne vil jeg si funker for alle. Som et serum så har dette mye mindre molekyler og trekker derfor dypere ned i huden, lengre ned enn en krem klarer og pleier huden derfor i dybden. Serumet jobber hele natten og gir huden masse fuktighet. To til tre dråper av denne før nattkrem er virkelig verdt pengene og gjør underverker. Det er også på tilbud hos Kicks nå til en rimelig pris og dette trenger du kun to eller tre dråper av hver kveld så et produkt du har lenge!

Kiehls Ultra Facial Moisturiser – HER

Blir mye Kiehls i dette innlegget men jeg har rett og slett fått øynene opp for dette merket. Så utrolig gode produkter, til en god pris. Spesielt nå som det er salg også på så sykt billig for så mye produkt. Dette er en veldig lett dagkrem som kan brukes av alle og den holder så godt på fuktigheten i huden. Jeg har alltid med meg denne når jeg skal rundt å sminke andre blandt annet, den har funket så bra på alle jeg har sminket. Den er ikke testet på dyr og dy kan faktisk bruke denne på natten også om du ønsker, men jeg vil anbefale dere å kjøpe den nattmasken også å bruke den minst to eller tre dager i uken også!

Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream – HER

Det er alt for få som faktisk bruker øyekrem, noe som er litt skummelt syntes jeg. Huden rundt øynene er utrolig tynn og skjør og den trenger derfor egne kremer og egen pleie. Denne øyekremen har jo faktisk vunnet mange priser og det kan jeg godt skjønne, den er rett og slett amazing og hvis du ikke har testet den vil jeg absolutt anbefale deg å teste den. Den gir fukt til huden under øynene men den fargekorrigerer og lysner opp øyeblikkelig. Jeg viste denne kremen til en venn og hun trodde nesten ikke på meg siden jeg skrøt så mye av den, hun prøvde den under øyene og bare WOW man føler seg så fresh liksom. Den lysner opp så sykt og man føler seg med en gang mye freshere og man trenger nesten litt mindre sminke av den.  Den er også på tilbud nå hos kicks og denne har du godt over et år om du bruker riktig mengde av den.

It Cosmetics Confidence in a Cream – HER

Dette har vært en krem jeg har brukt utrolig mye den siste tiden, utrolig gode produkter og gir huden min det den trenger. Denne kremen er faktisk utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og hudleger og er en krem som trekker seg veldig fort inn i huden. Dette er en prisvinnende krem som passer alle hudtyper og har brukt denne også på mange jeg har sminket. Den er tilsatt litt Anti Age men ikke for mye så denne vil passe alle aldere. Huden kjennes glattere og ser finere ut over lengre bruk.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Chamomile and Lavender – HER

Facemist er noe jeg er avhengig av, masse fukt og det føles så deilig. Denne inneholder aloevera, chamomile og lavender. Alle disse ingrediensene er med på å roe ned huden, spesielt om du er sensitiv og blir fort rød. Jeg bruker disse både etter masker som tar litt på huden eller etter en skrubb for at huden skal kunne hvile litt. Også bruker jeg den etter hudpleie, før makeup og gjerne igjennom dagen for å holde huden fuktet og ikke bli tørr. Så dette er et produkt du kan bruke til mye forskjellig og et musthave nå mot tørrere tider.

Mario Badescu Glycolic Acid Toner – HER

Om du sliter med mye urenheter, kviser eller oljete hud vil jeg si denne passer perfekt til deg. For meg som egentlig ikke har det så bruker jeg denne kun hver kveld. Jeg liker å bruke produkter som er mer for kviser og urenheter på kvelden også masse fuktighet på dagen. Denne toneren fjerner døde hudceller, er med på å redusere sorte prikker og behandler tørre partier i huden. Denne passer best for en kombinert til tørr hud står det på nettsiden hvertfall. Et veldig godt produkt og et produkt jeg bruker mye. Om dere ønsker å kjøpe noe på Karma.no så har jeg en rabattkode “jonas15” den vil gi dere -15% rabatt på alle ordinære varer.

Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser – HER

Dette produktet har jeg brukt tre dager i uken ca i snart et år og jeg klarer meg ikke uten denne i hudpleien min. Dette er en rens som renser huden i dybden men også eksfolierer huden. Jeg merket fort veldig stor forskjell på huden at den ble mye glattere og alt av nupper og kviser blir borte. Merker også med en gang om jeg får en kvise og bruker denne to dager på rad så er alt bare plutselig borte, takket være denne. Over tid vil denne også dempe pigmentering og fine linjer i huden, personlig er ikke dette noe jeg sliter med veldig mye men det er en rens som er utrolig god. Viktigste er egentlig å ikke bruke denne hver dag, da vil du tørke ut huden. Klikk deg inn på den og les litt om den der står også forslag på hvordan og hvor ofte du bør bruke denne.

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask – HER

Om du ikke har testet denne før så går du virkelig glipp av noe, denne er så sykt bra. Noen kan reagere på den fordi Origins er veldig naturlig merke og det er ikke alle hudtyper som liker det. Min likte det ikke før men nå liker huden min denne veldig godt. Den gir huden masse fuktighet og roer ned huden over natten. Denne kan du godt bruke hver dag vil jeg si om du er veldig tørr fordi den holder på fuktigheten i opptil 72 timer. Så denne er noe jeg vil anbefale til alle og en hver!

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm – HER

Om du bruker servietter til å fjerne sminken så vil jeg sterkt anbefale deg å slutte med det. Det fjerner ikke sminken skikkelig og du drar unødvendig mye i huden. Denne fra Clinique løser opp sminken så kan du godt vaske det av med vann og klut eller en serviett. Da er sminken løsnet opp og den er lettere å få av og du vil få vekk alt sammen. Jeg bruker som oftest en vanlig rens over etterpå for dobbelrens etter sminken.

Foreo Luna – HER

Sist men ikke minst må jeg nevne Foreo. Linken jeg la ved gir dere en oversikt over de forskjellige. De har en til hver hudtype og litt forskjellig men disse er veldig gode for å rense huden. Disse er mye bedre enn andre lignende med børste siden disse er silikon og mye mer hygienisk. De børstene samler det seg store mengder bakterier til slutt og du må bytte hele børsten noe som koster mye. Denne renser du med vann når du er ferdig og den er utrolig digg. Med en slik maskin vil du få igang blodsirkulasjonen i huden men også få renset porene skikkelig. Jeg merket utrolig stor forskjell etter jeg startet med Foreo i min hudpleierutine. Den koster litt men du har den lenge og den er verdt hver krone.

Hvilke produkter bruker du for tiden?

Husk å sjekk mine rabattkoder HER.

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Er jeg egentlig gutt eller jente?

Om jeg er gutt eller jente er vell et av mine mest stilte spørsmål. Folk er veldig nysgjerrig og tar vell kanskje enkelte konklusjoner før meg? Det har jeg lært med årene at folk dømmer deg før de kjenner deg og folk slenger etter deg ting som ikke stemmer. Noe som er veldig synd men sånn vill det vell alltid være for enkelte har vanskelig for å respektere andres privatliv.

Jeg tenker jo egentlig at enkelte ting kan man la vær å spørre mennesker man ikke kjenner om men jeg er en åpen og ærlig person så jeg svarer jo, men tenker uansett at enkelte burde gå i seg selv kanskje en gang eller to før de sender melding til folk de ikke kjenner.

De fleste vet jo at jeg elsker å bruke sminke, sminke meg, være kreativ og kanskje hive på meg en parykk av og til. Men uansett så er jeg Jonas og jeg er født gutt og jeg føler meg som gutt. Jeg liker bare å være kreativ og alt i alt er jeg bare meg selv. Jeg mottar så mange koselige meldinger daglig fra folk men dessverre så finnes det enkelte som kan holde meningene sine for seg selv.

Jeg elsker å være meg selv, en inspirasjon for andre å være seg selv. Ikke minst være kreativ, det å sitte å sminke seg med musikk eller serie i bakgrunnen er veldig koselig. Det blir litt sånn terapi for meg hvertfall om man har en dårlig dag og sitte i sin egen lille boble. Sminke har jeg i mange år brukt som en type terapi og jeg vet faktisk ikke hvordan jeg hadde vært i dag om jeg ikke hadde hatt sminken.

Jeg håper igjen at enkelte kan tenke seg om både en og to ganger kanskje tre også før de sender meldinger til folk de ikke kjenner. Og at vi bare kan respektere folk som de er og støtte hverandre. Tror det finnes en del som kan gå i seg selv og tenke over dette. Når folk kan være anonyme er de store i kjeften men noen ganger tenker jeg om folk er like store i kjeften om jeg hadde stått rett foran ansiktet dems? Jeg tror faktisk ikke det for å være ærlig. Hva tror du?

– Jonas

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Ukens spørsmål

Reklame | Annonelenker

Hvordan går det?

Det går veldig fint selvom dagene blir litt lange og det kan være litt kjedelig. Utenom det så har jeg det utrolig fint og nå er det faktisk bare en uke til jeg har bursdag.

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?

Vi har vært sammen i et og et halvt år nå i april faktisk. 💛

Ser du på årets Paradise Hotel?

Ja det gjør jeg, følgt med på det i noen år så det er litt tradisjon nesten. Ser du på?

Bra hudkrem for tørr hud?

Jeg har tidligere brukt denne og den gir masse fukt og ikke minst mye glød. Om du føler deg tørr, stram og grå i huden er denne perfekt for deg! KLIKK HER

Har du fullført skolen?

Jeg har bare fullført 1. klasse videregående, jeg gikk ikke noe etter det.

Kan du starte med YouTube?

Jeg har en kanal faktisk men ikke vært aktiv på kjempelenge, men det er noe som står på lista mi. Så dere kan jo gå inn HER og abbonere på kanalen min så ser dere når jeg legger ut video.

Hvor er den oransje genseren din fra?

Den er fra Junkyard, er så glad i denne. Jeg er jo veldig glad i hettegensere og ikke minst Fila. Dere finner den HER.

Hvor kjøper du sminken din?

Jeg handler mange forskjellige steder egentlig. Lyko & Blivakker for det meste.

Har du noen gyldige rabattkoder?

Ja det har jeg, de finner dere HER.

Hvordan finner man riktig farge til øyensminke?

Jeg bruker de fargene jeg syntes er fin på meg egentlig. Er bare å kjøpe litt forskjellig og leke seg litt med de så finner du som du trives med. Jeg selv er glad i varme tonerog hvit eyeliner, noe som virkelig får mine øyne til å poppe!

Hvordan får du fylt leppene dine i disse tider?

Jeg har ikke tatt lipfillers på 8 mnd og har ikke planer om å ta det en god stund heller så det er faktisk ingen problem for meg.

Hvor gammel er du?

Jeg er 22 år, blir 23 neste søndag. Født i 1997.

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Helgen planer

God fredag alle sammen!

Nå er det klart for helg selvom hver eneste dag føles ut som helg nå egentlig. Begynner å bli ensformig å gå hjemme men sånn er det og jo flinkere vi er til å holde oss inne jo fortere kommer vi oss ut som vanlig.

I dag har jeg gått meg en tur og sminket meg på min Snapchat noe som var veldig morro da det er en stund siden. Nå i disse tider er det ikke sånn veldig mye å finne på men prøver å finne noe.

Dagen sminke finner dere på min snapchat @jonasstarodden

I helgen skal jeg ikke så mye spennende faktisk, jeg skal møte Charlotte imorgen å ta noen bilder for sosiale medier siden begge trenger nye bilder så da møtes vi og tar noen fine bilder. Vanskelig å få tatt alle bilder selv så gøy å kunne møtes å ta noen bilder sammen.

Utenom det skal jeg skrive innlegg, sminke meg, vaske og rydde her hjemme. En veldig rolig her her på meg noe som er veldig deilig, skal prøve å komme meg ut på tur og lufte meg litt. Man orker ikke sitte inne hele dagen så er godt å komme seg ut litt av og til. Om dere har tips til noen gode filmer eller serier så gjerne kommenter under!

Hva skal du i helgen?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

5 beautytips

Reklame | Annonselenker - Lyko

Hei alle sammen!

Da var det på tide med noen nye beautytips og gi dere noen av mine tips og triks for kanskje en enklere hverdag?

Farge bryn hjemme – Det å farge bryn hjemme er faktisk utrolig enkelt og produktene for å gjøre dette er billig og lett å bruke hjemme. Jeg bruker Refectocil sine farger og her finnes det et utrolig godt utvalg av farger for å få noe som passer deg perfekt. Der finner dere også blåsvart som er fint til å farge vipper hjemme. Link til produktene finner dere HER

Skjule dine kviser – Om du sliter mye med at kviser syntes men vil dekke kun disse for en lett hverdagslig look så vil jeg sterkt anbefale dere en av mine favorittconcealere fra BareMinerals som gir mye fukt og pleier, men samtidig gir en god dekk. Bruker du mye matte produkter vil kvisene se tørre ut og sprekke opp. KLIKK HER

Billig hverdagsfoundation – Jeg selv liker en veldig lett og naturlig dekk til hverdags og da bruker jeg Lumene CC Cream for mye fukt, glød og et utjevning av huden. Denne har jeg nevnt for dere før og den er utrolig god samtidig som den er rimelig i pris. KLIKK HER

Hold fuktigheten i huden – Det å slite med tørr hud er vell noe vi alle sliter med i disse tider, da er en god rens og en god fukt til huden. Da ser huden freshere ut, vi vil ikke føle oss like stramme i ansiktet og om du bruker sminke vil denne se utrolig mye freshere ut. Da liker jeg å bruke denne HER fra Lyko sitt eget merke som er skum som renser men gir mye fukt som en rens. Og som dagkrem liker jeg veldig godt denne HER som har vært en favoritt hos mange i flere år med gode grunner. Den er lett på huden men gir mye fukt!

Skrubb huden – En fin hud trenger også en god skrubb for å fjerne døde hudceller så hudoverflaten ser renere ut. Denne har vært en favoritt hos meg i mange år og den fjerner virkelig alt og etterlater huden så myk og god. KLIKK HER

Håper dere likte noen av dagens tips fra meg, har du testet noen av disse produktene før? 💛

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Jeg er rastløs

God onsdag morgen alle sammen!💛

Da kom det jo på pressekonferansen i går at disse tiltakene skal vare til over påske, det er nesten tre uker til det. Og om de vil vare lengre etter dette det vet vi jo ikke enda. Men tiltakene må til for å stoppe dette her og om folk gjør som de skal jo fortere kan vi gå tilbake til en så normal hverdag som mulig i disse tider.

Jeg er så rastløs her jeg sitter, prøver å sove så lenge som overhode mulig hver eneste dag så ikke dagene skal bli lengre enn de må. Om jeg våkner tidlig så legger jeg meg og kniper igjen øynene for å ikke våkne, som oftest sovner jeg igjen og sover noen timer til. Det er jo alltids noe å finne på men jeg prøver å fordele disse utover uken så jeg alltid har noe å finne på. Jeg har faktisk tatt opp strikking igjen, dette er noe jeg drev veldig aktiv med før som jeg tenker å drive litt med i tiden fremover.

Været de to siste dagene har vell heller ikke vært veldig fristende å gå ut i for en tur, utenom en tur til butikken om jeg trenger noe. Jeg handler som oftest alt jeg skal ha for en måned på Kolonial for å slippe å gå i butikken å bruke mer penger enn det jeg må. Noe jeg vil anbefale dere alle i disse tider, jeg går kun på butikken om jeg trenger påfyll av noe eller har cravings på noe. Min største craving nå er gele med vaniljesaus av alle ting, sykt enkelt og digg!

Ta vare på dere selv og de rundt dere. Se en film sammen og finn noe å gjøre hjemme. Vi alle har nok noe vi kan vaske, rydde og sortere hjemme nå er hvertfall tiden å gjøre dette på.

Hva gjør du hjemme i disse dager? 

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Uken som gikk

Reklame | Annonselenker - Junkyard & Lyko

AKKURAT NÅ: Sitter jeg i sofaen og ser på Home & Away, venter på morgendagens episode av Paradise Hotel skal komme ut på Viaplay. Hva gjør du ikveld?

UKENS TANKE: At det er forferdelig kjedelig å sitte inne hele tiden og ikke ha noe å gjøre. Og at det finnes mennesker da som benytter tiden sin til å dra på fest med masse mennesker gjør jo bare at det tar enda lengre tid før vi kan gå tilbake til “normalen”

UKENS FAVORITTPLAGG: Utrolig deilig å gå i bukser med litt hull og noe annet enn det jeg har brukt den siste tiden! Link til denne finner dere HER.

Koden “JONASO15” gir dere -15% rabatt på kjøp over 500kr på junkyard.no

UKENS TIPS: Ta godt vare på dere selv, de rundt dere og ta de forhåndsreglene du kan for å hjelpe til.

UKENS CRAVING: Jeg har hatt helt dilla på gele med vaniljesaus, spist to bokser på en uke.

UKENS HØYDEPUNKT: At jeg har fått sminket meg hver eneste dag og laget litt forskjellige looks og innhold. Gleder meg så mye til tiden fremover så følg meg gjerne på instagram. @beautybyjonas

UKENS ØNSKELISTE: Jeg vil være brun og ønsker å teste Sophie Elise sin selvbruning. De har den på Lyko på tilbud nå til 349,- med en vott så ryker nok på en slik. KLIKK HER

UKENS MATRETT: Spist mye forskjellig men denne uken har jeg laget hjemmelaget pizza og det var så godt, lenge siden sist. Utenom dette har jeg spist mye stekt fiskepudding på brødskiva med sennep, det har vært min favoritt i mange år.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Folk som ikke skjønner alvoret i situasjonen vi er i og ikke holder seg inne. Gå ut om du må og ta deg en luftetur men det å dra på fest med masse folk osv kan man la være.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: 2000 følgere på Instagram!

UKENS FAVORITT-BILDE: Hadde en photoshoot med Charlotte her om dagen og ble skikkelig fornøyd med dette bildet. Får skikkelig sommerfølelse av det, endelig funnet en redigering jeg liker og er veldig fornøyd!

Hvordan har din uke vært? 💛

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Gult er kult

Dette ble dagens makeuplook, klikk dere inn på @jonasstarodden på Snapchat for å se litt hvordan denne looken ble til.

Da nærmer nok en dag i “karantene” seg slutten og dagene blir veldig lange. Jeg prøver alt jeg kan å ikke gå ut hvis jeg virkelig ikke må. Det er viktig at vi alle gjør det vi kan å følger rådene vi får. Jeg er så glad om dagen til tross for alt som skjer, det er så utrolig gøy å være tilbake på blogg, Instagram og Snapchat for fullt. Jeg har allerede fått så mange fine og koselige meldinger på at dere syntes det er gøy at jeg er tilbake.

Men kjenner at jeg burde ha en hviledag imorgen for huden min er litt sår og sliten nå. Men jeg får se hvordan den føles ut imorgen også ta det derfra. Om jeg ikke sminker meg så skriver jeg innlegg til bloggen så det er alltid noe å finne på. Som jeg nevnte så har jeg fått gjort og skal gjøre ting jeg kanskje til vanlig ikke ville ha tatt meg tid til å få gjort. Hva har du gjort i dag?

Imorgen får jeg endelig maten vår som jeg bestilte på Kolonial som jeg elsker å handle fra. Da slipper vi å gå på butikken og det er veldig deilig å slippe i disse tider. Samtidig som det er godt å komme seg ut å få litt frisk luft også og ikke bare være inne.

Håper alle tar vare på seg selv og de rundt seg i disse dager, følg alle råd dere måtte få og respekter de! 💕

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

6 beautynyheter

Reklame | Lyko.no

Hei alle sammen

Dere alle vet jo at jeg er veldig glad i å teste nye produkter innenfor skjønnhet. Så når Lyko sendte meg mail om jeg kunne tenke meg et samarbeid med de ble jeg veldig glad. De har et veldig godt utvalg av merker, produkter og ikke minst utrolig gode priser på produktene.

RABATTKODE: “10JONASODDEN” – KLIKK HER 

Jeg valgte meg i første runde en god pakke med hudpleie og litt makeup som er perfekt til daglig bruk uten at det trenger og ta veldig lang tid. Jeg bruker produkter som gir masse fukt, nå er det typ vinter og kaldt ute og da trenger vi alltid masse fukt. Jeg har en ganske så normal hudtype vil jeg si, men hvis jeg ikke bruker nok fukt får jeg veldig oljete hud og den ser tørr og sminken krakelerer veldig fort.

En god hudpleierutine starter alltid med en god rens. Da bruker jeg Lyko Moisturising Cleansing Mousse som renser huden skånsomt og fjerner lett sminke og urenheter i huden. Denne gir utrolig god fuktighet og kjennes veldig god ut på huden. Den etterlater huden glatt, myk og den kjennes veldig ren ut. KLIKK HER

Så går jeg over til en maske for å booste huden skikkelig med fukt. Da bruker jeg Garnier Skin Tissue Mask Moisture Bomb som gir huden en skikkelig fuktighetsboost, huden får en sykt fin glød og jevner ut fine linjer. Denne før makeup er veldig god primer, bare ha masken på i 15 minutter også masserer du resterende serum inn i huden og lar det trekke inn i ca 5 minutter før du påfører makeup. KLIKK HER

Om dere er som meg og bare digger sheet mask anbefaler jeg dere og teste Garnier Skin Active Fresh Mix også! Dette er en fuktighetsgivende maske med en shot med hyaluronsyre som gir intenst mye fuktiget og gir en oppstrammende effekt på huden. Denne er også en av mine favoritter siden den bare skal sitte på i 15 minutter og det går fort, du kan også massere resterende serum inn i huden og sminke deg rett etterpå. Perfekt for en makeup som må sitte lenge på om du skal noe viktig. KLIKK HER

Over til sminkedelen av pakken så valgte jeg meg et produkt jeg bare YES denne vil jeg teste. Nettopp et slikt produkt jeg har ønsket meg. Hadde noe ligende før men ikke funnet noe som var likt som denne. Dette er da Lumene CC Color Correcting Cream som jeg bare elsker. Et produkt jeg ønsker meg i flere farger om jeg er blek eller om jeg er tan rett og slett.
Den jevner ut huden så mye uten at det ser ut som man har på seg masse sminke. Eneste gode tipset til denne er å bruke en god fuktighetskrem under eller blande de sammen. Da denne inneholder en del pudder og kan da se tørr ut om du har en tørr hud.

Her kan dere se et etterbilde, så utrolig fint! Eneste jeg bruker over denne er pudderkosten min med rester av pudder for å sette det litt og en face mist for å blende det inn med huden. Noen ganger kanskje litt blush men som oftest bare denne alene. Et fantastisk produkt som er lett å bruke i hverdagen og billig. Den finnes i noen forskjellige farger så her er det noe for alle. På tilbud nå KUN 49,- så verdt å teste den. KLIKK HER

Her har jeg brukt CC Crem og concealer fra Essence! Naturlig og lett samtidig som du kan se huden min igjennom. Påførte litt blush i kinnene så ikke ansiktet blir så flatt.

Om du føler du vil føle deg enda mer våken så kan du bruke Essence Stay All Day 16h Long-Lasting Concealer. Den gir en fin dekk men samtidig som den inneholder lysreflekterende partikler som lysner opp og gir glød. Den jevner ut huden, lysner opp og du vil føle deg så fresh med denne under øynene også sitter den utrolig godt. Til at den KUN koster 31,- så er den absolutt verdt å teste ut. Perfekt for daglig bruk på skolen og jobb eller fest om du liker en litt mer naturlig look. KLIKK HER

Jeg testet ogsådenne bubbleclay mask, utrolig behagelig å ha på og huden kjennes veldig ren ut etterpå. Eneste jeg la merke til var at den var litt uttørrende så jeg brukte en sheet mask for masse fukt etter denne. Denne koster kun 35,- så utrolig god pris for et godt produkt. KLIKK HER

Dette er utrolig gode produkter for en veldig god pris som jeg absolutt vil fortsette å bruke og likte utrolig godt. Om dere har noe dere ønsker jeg skal teste neste gang fra Lyko.no  så kommenter under hvilke produkter dere ønsker jeg skal teste og gi dere en tilbakemelding på!

RABATTKODE: “10JONASODDEN” – KLIKK HER 

Håper dere likte dagens tips fra Lyko og fant inspirasjon til noen nye favoritter, gjerne kommenter eller tagg meg i stories om dere tester noe av det jeg anbefaler dere!

Har du testet noen av disse produktene før?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Hvordan starte en blogg? Disse plattformene kan du blogge fra

Heisann alle sammen!

Det er så mange flinke folk der ute og som har masse på hjertet og kanskje ønsker å starte en blogg men ikke vet helt hvor du skal starte? Jeg tenker i dette innlegget og gi dere noen tips for deg som er helt ny og ganske enkle steg på hvor du kan starte og hvordan du skal gjøre det.

Når du ønsker å starte en blogg finnes det mange måter du kan starte på. Du må første bestemme deg hvor du skal blogge, på en plattform eller eie alt selv da et eget domene. Et eget domene kan du også ha selvom du blogger på en plattform men videresende domene til bloggen din. Det er slik jeg har det at dere går inn på jonasodden.no men blir sendt hit til min blogg.

Eget domene: Det å kjøpe et domene koster deg ikke veldig mye og da kan du selv bestemme navn på din blogg. Nettisden jeg kjøper domene på er Domeneshop de er billige, god kundeservice og helt supert. Når du har kjøpt domene der så kjøper du noe som heter Webhotell som du kan lage en nettside oppå. Du kan jo selv velge å lage nettsiden selv eller sette jobben bort til noen andre.

Når du har kjøpt domene på Domeneshop så kan du opprette nettside der inne i noe som heter WordPress som er en enkel plattform du kan designe selv og lage alt selv. Du kan også lage deg en nettside som heter Wix hvor du står litt friere til å designe siden og gjøre som du vil. Det er mer komplisert og tar litt lengre tid enn WordPress men det spørs hva du selv ønsker å legge i det.

Blogg.no: Det er jo her jeg har min blogg og det er mer en vanesak og noe jeg trives veldig med. Skulle ønske man sto litt friere på design og kan gjøre litt mer som man vil men utenom dette liker jeg det veldig godt. Blogg.no er jo også WordPressbasert og ser likt ut som deg som blogger på eget domene med WordPress. Jeg eier mitt eget domene jonasodden.no som jeg har koblet opp mot min blogg her på blogg.no så det er også en løsning.

Om du ønsker å komme deg inn på blogg.no så må du blogge på miniblogg.no en stund og komme deg opp der også vil du bli flyttet over til blogg.no etterhvert. Miniblogg er en ganske kjedelig plattform hvor du kan gjøre fint lite men for deg som er ny er det en helt ok start. Jeg selv hadde nok aldri giddi å brukt miniblogg den dag i dag men heller startet rett på eget domene. Men en grei plattform om du vil prøve deg som blogger.

Nouw.com: Denne plattformen er det mange som har gått over til har jeg sett etter mange ble borte fra blogg.no og det er jo en sak. Nouw er en grei plattform med tanke på alle frihetene du har med design på bloggen din og du kan gjøre hva du vil. Men selve plattformen er ganske vanskelig å blogge fra og veldig kronglete mener jeg. Føler også at statistikken er veldig misvisende der og det er noe som ikke stemmer. Så de som er nye og ønsker å starte blogg så vil jeg personlig ikke anbefale dere nouw som plattform.

Jeg vil som sagt anbefale dere alle nye å kjøpe domene og gjøre alt selv, det er best som ny og er utrolig gøy å eie alt selv! Stå på og jobb hardt så kommer du dit du vil en dag. Men dere kan også søke dere inn her på blogg.no for å få en blogg her, men tror det er slik nå at du må innom miniblogg først.

Om du er ny og ønsker blogg med eget domene og trenger litt hjelp så kan dere sende meg en mail på [email protected] så skal jeg hjelpe dere så godt jeg kan.

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

 

Jeg er lei allerede

Reklame | May Beauty

Hei alle sammen!

Jeg kan trygt si jeg er drittlei allerede, jeg er så lei av å bare sitte inne. Jeg har laget en liste med ting jeg skal fikse,vaske og rydde her hjemme. Man får jo gjort ting man vanlighvis ikke får gjort eller kanskje ikke gidder å gjøre. Jeg har hvertfall en lang liste med ting jeg vil gjøre her hjemme og skal dra med meg kjæresten på noe av det hvertfall.

Det har jo faktisk ikke gått en uke enda og er allerede lei, jeg prøver å ha noe og gjøre hele tiden men det kan vell bli litt vell mye sofaen og tv. Merker jeg får en utrolig sterk hodepine i løpet av dagen men dette er jo igjen min egen feil. Så jeg skal bli flinkere på å gå ut med løpeskoa med musikk på ørene og jogge meg en tur.

Det er fortsatt mange dager igjen av denne “karantenen” og det er bare å bite tenna sammen og finne på noe å gjøre. Jeg kommer ikke til å sitte inne hver eneste dag hele tiden. Jeg kommer nok til å dra ut litt i butikker i byen og kanskje ta en kaffe om det er noe som er åpent. Men man skal ta sine forhåndsregler og prøve å ikke være i kontakt med andre mennesker men skal ikke låse meg selv inne heller.

Benytter dagen i dag til å gi huden et skikkelig boost med fukt og glød. Hvis jeg først skal være hjemme skal jeg hvertfall ha glødene og fresh hud! Da er jeg veldig glad i masken fra May Beauty som er enkel og påføre og igjen gir masse fukt. Har tidligere tipset dere om produktene til May Beauty og de er utrolig gode og rimelig i pris noe som er et pluss hos meg! Om dere ønsker å teste denne så finner dere link til masken HER.

RABATTKODE: JONAS-30-MAR 
GIR DERE – 30% RABATT PÅ ALLE VARER
KLIKK HER

Håper alle prøver å kose seg så mye de kan og tar vare på de rundt seg. Og at dere alle finner noe å finne på uten å gå hjemme og bli gal av det. Kanskje dere har noen gode serietips?

Hva benytter du disse dagene til?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Dette skjer denne uken

Hei og god mandag alle sammen!

Jeg har jo som en fast spalte å fortelle dere alle sammen hva jeg gjør hver uke. Men nå er det jo “karantene” hvor vi blir anbefalt å ikke være mer ute enn det vi må. Så jeg benytter disse dagene til å jobbe som bare det med sosiale medier og sminke. Jeg syntes det er så utrolig gøy å sminke seg som før igjen og gleder meg masse til å dele flere looks fremover.

Startet uken med en liten photoshoot og en gårtur ute i byen. Utrolig deilig med litt frisk luft i en eller så kjedelig hverdag.

Denne uken skal jeg bruke til sminke, hudpleie, blogg og jobbe som jeg bare kan med sosiale medier. Jeg har noen nye samarbeid på vei inn og det gleder jeg meg til å dele med dere. Jeg kommer ikke til å orke å sitte inne hver eneste dag så en liten tur ut hver dag og gå litt i området her vi bor og butikken. Skal jeg sitte inne her hver eneste dag i flere uker så kommer jeg til å bli gal for å si det sånn. Har en liste med ting jeg vil gjøre her hjemme også, kan ikke sitte på ræva hele dagen å se på tv og skrive på pc, da får hvertfall jeg utrolig vondt i hode og det vil jeg helst slippe.

Om dere har noen ideer på innlegg og sminke dere ønsker jeg skal dele med dere så er det bare å sende meg en melding eller kommentere. Håper alle tar vare på hverandre denne uken og koser seg og kanskje får gjort ting dere ikke får gjort til vanlig.

Hva skal du benytte uken til?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

5 beautytips

Reklame | Annonselenker - Lyko & Kicks

Håper alle har en fin start på uken og kanskje finner noen nye favoritter og liker denne ukens beautytips!

Håndkrem – Jeg er alltid tørr på hendene og hvertfall på denne tiden hvor vi skal bruke Antibac hele tiden. Jeg bruker en håndkrem fra Rituales som jeg er blitt veldig glad i. Gir godt med fukt og trekker seg fort inn. KLIKK HER

Sitter ikke sminken hele dagen? – En god settingspray vil hjelpe deg med dette. Jeg vet de fleste elsker Urban Decay sin All Nighter men jeg har fått helt dilla på NYX Professional Makeup sin Bare With Me Prime Set Refresh Multitasking Spray. Denne kan du bruke før etter makeup, gir godt med fukt men samtidig som den kan brukes som settingspray. Jeg trenger mye fukt og syntes sminken legger seg mye finere med denne. KLIKK HER

Foundation Kost –  Denne kosten fra IT Cosmetics er seriøst den beste kosten jeg noen sinne har brukt. Jeg har sluttet å bruke beautyblender og bruker bare denne til alt av flytende produkter. Jeg benytter en beuatyblender av og til bare for litt variasjon, denne kosten gir en jevn og fin hud. Det ser ut som man har brukt beautyblender med denne og en ny favoritt. KLIKK HER

Lipliner – Føler du at leppestiften ikke sitter hele dagen? Da burde dere teste NYX Professional Makeup sine lipliners. De er utrolig gode og alt sitter så mye bedre på leppene. Disse har blitt nye favoritter hos meg og ønsker meg virkelig flere farger av de. Finnes i mange forskjellige farger så er noe for enhver. KLIKK HER

Fuktighet til kroppen – Er du som meg på denne tiden av året blir utrolig tørr i huden? Jeg har fått dilla på Body Lotion fra Rituales. God lukt og best av alt at den absorberer seg fort inn i huden og ikke føles så klissete ut etterpå. Her er det mye produkt for en rimelig pris. KLIKK HER

Har du testet noen av disse produktene før? 

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

 

Slik redigerer jeg mine bilder – Deler mine beste tips

Hei alle sammen!

Etter noen år med blogging og sosiale medier så lærer man mange tips på veien. Jeg er ingen proff når det kommer til foto men noe kan jeg og noe har jeg lært. Jeg deler noen tips med dere og håper dere liker de!

Det å redigere bilder er noe man må finne sin stil på for å ha en fin feed på Instagram og finne noe som passer. Det er jo så mange forskjellige apper og programmer du kan bruke for å redigere dine bilder. Jeg selv redigerer alle mine bilder i Adobe Lightroom. Her står du fritt frem og må bare prøve deg frem. Jeg brukte lang tid før jeg fant Lightroom og skjønte hvordan appen fungerer. Jeg bruker av og til litt andre apper også men det varierer hvordan type bilder jeg skal legge ut.

Det jeg ikke liker med andre type apper er filter, jeg takler ikke filter rett og slett. Det er av eller på men i Lightroom så kan du lage noe som heter Presets som på en måte er filter men du står fritt frem til å redigere alt i bildet og ikke av eller på. Jeg har kjøpt noen presets og de jeg bruker er fra en Tysk blogger som heter Pilotmadeleine og de finner dere HER og de koster litt men verdt pengene og du sparer deg selv for utrolig mye jobb. Det finnes mange nettsider du kan kjøpe og laste ned gratis men det er disse jeg selv er mest fornøyd med til nå og liker best.

Igjen så redigerer jeg litt på de så de er tilpasset de bildene jeg skal legge ut, så kan du selv ut fra det igjen lage nye presets om du vet du skal ta bilder på samme sted neste gang så slipper du. Det er en litt vanskelig app de første gangene så man må bare teste ut å prøve litt å finne sin greie.

Her kan dere se en liten før og etter, det spørs igjen hvordan type bilde jeg skal legge ut på hvordan jeg redigerer de. Jeg elsker virkelig denne pakken med presets til bilder

Jeg bruker pakken som heter “Morokko” som passer meg og min feed perfekt. Du har 10 presets tror jeg som alle er i samme kategori og utrolig fine. De få frem de klare fargene, som på bildet over så blir himmelen veldig blå og fin. Fremhever de fine fargene i bildet.

Det er ikke ofte jeg redigerer mye på de men som oftest at jeg gjør bildene litt lysere bare siden jeg liker lysere bilder. Noe å tenke på i en feed på Instagram også det å ha lyse nok bilder. Last ned Lightroom, prøv deg frem og finn din redigering og noe som passer deg og dine sosiale medier.

Og til alle som tror jeg bruker det kjempedyre kamera for mine bilder så nei, jeg bruker nesten bare min telefon. Jeg har en Canon G7X Mark II men glemmer det veldig ofte så da blir det iPhonebilder noe som har utrolig god kvalitet. Veldig glad i min Canon også men rett og slett bare glemmer den hele tiden. Men om du vil så kan du investere mer i utstyr men det spørs igjen på hvor mye du velger å legge i bildekvaliteten på kanalene dine.

Håper dere fikk litt inspirasjon til nye bilder og redigering. Det er så utrolig mye forskjellig og alt går på hva du liker og hva du selv er på utkikk etter. Dere kan alltid stille spørsmål til meg i kommentarene så skal jeg svare dere så godt jeg kan dere om dere lurer på noe.

– Jonas

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN