Hei alle sammen!

Da var det onsdag og denne dagen hvor det er finest vær denne uken. Vi skal ned til parken med noen venner og endelig være litt sosiale. Noe vi ikke har vært på en god god stund så det å endelig kan se venner igjen og kose seg blir veldig bra.

Vi har pakket med oss litt melon, jordbær og kjeks og er klare for en fin dag i sola med fine folk. Dette er noe jeg har ventet så lenge på og kan faktisk si jeg gleder meg så sykt mye. Følg med på Instagram og Snapchat for oppdateringer på dagen min, håper dere alle sammen får en fin dag. 💛 Jeg har endelig tatt på meg shorts igjen og det føles så godt å endelig kan gå i det. Håper sommeren blir slik som dette hver eneste dag!

Hva skal du i dag? 💛

Følg meg her: Facebook HER ⎟ Instagram HER ⎟ Snapchat HER

 

Hei alle sammen. 💛

Det er så fint vær i Oslo denne uken og den tiden blir benyttet ute. I går var jeg nede på Aker Brygge med Karoline og skravlet litt og ikke minst spiste is. Mye folk så det er bare å holde avstand og ta de forhåndsreglene man kan så går det fint. Deler dagen min i går med noen fine bilder.

Ute på Tjuvholmen er det så fint å sitte, vannet og alt er bare så koselig. Har du vært her før?

Lemon Nice fra Espresso House er virkelig den beste drikken når det er varmt. 💛

Karoline <3

To kuler med Snickers is, aldri smakt denne før men den var veldig god.

Har dere gjort noe spennende hittil denne uken? 💛

Følg meg her: Facebook HER ⎟ Instagram HER ⎟ Snapchat HER

 

 

Hei alle sammen 💛

Da var det mandag og jeg tenkte å begynne å visere dere handler og hvordan vi planlegger middager og mathandel. Vi handler en gang per måned på kolonial.no hvor vi handler for ca 1500,- og utenom dette handler vi hver mandag for ca 400kr for å kjøpe inn det vi trenger til ukens middager og melk, brød og forbruksvarer i hus.

Jeg digger Kolonial for det gjør at jeg sparer penger og slipper å gå på butikken hele tiden. Hver søndag skriver vi en liste over hva vi skal ha til middag til uken også sjekker vi skapene og hva vi trenger å kjøpe inn utenom. Dette funker utrolig fint for oss og alt i alt bruker vi ca 3000,- i måneden på mat. Brukt Kolonial i ca seks måneder nå og jeg digger det og kommer til å fortsette med dette da det funker så bra for oss.

Har du ikke testet kolonial før? KLIKK HER så kommer dere til min vervelink så får dere 100,- i rabatt på første bestillingen over 600,- Frakten er utrolig billig og de leverer både tidlig på morgningen og sent på kvelden, hva enn som måtte passe deg og dine best.

Det kommer i esker når du bestiller og det er oversiktlig og om du bestiller frysevarer så kommer som oftest disse i en egen pose i en av eskene så er det bare å hive det rett i fryseren når du kommer hjem.

Dette er vell min standard bestilling, jeg bestilte litt mindre denne gangen siden vi hadde noe i fryseren fra før. Dette er basert på hva vi pleier å lage og hva vi har lyst på. Vi er i Sverige av og til så da har vi alltid litt igjen derfra også. Men er samme bestilling jeg legger i handlekurven også fjerner jeg eller legger til noe mer om det skulle mangle noe.

Her er også typ standard varer jeg pleier å bestille. Bytter ut litt av og til men igjen så spiser man som oftest de samme rettene, bytter ut av og til. Om vi ikke har det vi har lyst på så kjøper vi det på butikken men prøver å holde oss til listene vi skriver og det vi handler på kolonial. Dette bestiller jeg en gang i måneden og det funker så bra og holder akkurat en måned.

Og i dag er det jo mandag og dette var det vi manglet i kjøleskapet denne uken. Om vi trenger juice, melk eller brød etc så går jeg på butikken å kjøper kun det. Om man går på butikken å skal handle middag hver eneste dag blir det fort mye dyrere enn det kan bli om man faktisk tar seg litt tid til å planlegge. Mandager prøver vi å holde til ca 400,- på butikken til grønnsaker, pålegg osv og hva man enn måtte trenge i hus.

100,- i rabatt på første bestilling over 600,- KLIKK HER

Jeg bruker maks 15 minutter hver mandag på å planlegge ukens middager, se hva jeg har i skapene og fryseren. Det er bare å ta opp kvelden før man skal spise også er det tint til dagen etterpå. En super måte å spare penger på når det kommer til mat.

 

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Mandag: Møte en venninne å ta en kaffe ute i solen. Utenom dette har jeg ikke så mange andre planer i dag.

Tirsdag: Gå en tur ute med kjæresten, ta noen fine bilder til bloggen og Instagram. Kvelden går til å redigere bilder og se på tv. Jeg har begynt å se på Hotel Cæsar igjen så har fått litt dilla på det.

Onsdag: Møte noen venner og få de med i parken, skravle, holde avstand og for en gangs skyld på flere uker være litt sosial. Det er så lenge siden vi har vært nå så det trengs virkelig.

Torsdag: Ta noen bilder for et innlegg som skal ut neste uke og få redigert disse så det er klart. Jeg liker å ha ting planlagt så jeg slipper å stresse med ting, det er det værste jeg vet.

Fredag: Elias har jobbehelg så jeg er hjemme alene på kvelden denne helgen så skal benytte dette til å se serier jeg ser uten han. Skal prøve å gå litt mer i området her vi bor å bli litt mer kjent med hva som faktisk er rundt her. Bodd her siden januar og går kun min faste rute så det blir spennende å utforske nabolaget litt.

Lørdag: Gå tur, redigere bilder og slappe av. Jeg prøver å gjøre litt andre ting i helgene så helg liksom blir helg selvom man bare går hjemme.

Søndag: Vaske over leiligheten, se på serie og skrive blogginnlegg klart og gjøre planen min klar for neste uke. Dette gjør jeg hver eneste søndag og det funker så utrolig bra for meg.

Skal du noe spennende denne uken?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

AKKURAT NÅ: Nå ligger jeg på sofaen å ser på en ny serie på TV2 som heter Bäckström en ny spennende svensk krimserie. Ligger med macen på fanget og skriver innleggene for uken som kommer og planlegger sosiale medier. Som oftest er det dette jeg bruker mine søndager til!

UKENS TANKE: Jeg har tenkt mye og jeg byttet faktisk over til nouw med bloggen men det var bare surr med den plattformen nå i forhold til det jeg brukte den til før. Så jeg må bare bruke bloggen min her på blogg.no fremover. Jeg jobber med ny header og bytter kanskje design etterhvert så får jeg litt forandring uansett.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne genseren er det veldig lenge siden jeg har brukt den. Denne skal jeg helt klart bruke mer fremover i sommer.

UKENS TIPS: Drikk masse vann og bruk god fuktighetskrem til ansiktet og ikke minst med solfaktor! Jeg selv har vært så tørr denne uken i ansiktet så det å bare drikke masse vann og god krem har hjulpet masse.

UKENS CRAVING: Popcorn med smør smak, helt dilla!

UKENS HØYDEPUNKT: Tja har det vært noen høydepunkter denne uken? Ikke som jeg kan komme på her og nå hvertfall. Vært en helt vanlig og ordinær uke.

UKENS ØNSKELISTE: Ønsker meg noen nye klær til sommeren, skal lage et innlegg med plagg jeg ønsker meg.

UKENS MATRETT: Jeg lagde denne retten denne uken, noe av det beste jeg har spist på en stund. Black garlic marinert svinekjøtt, maispuré, fløtegratinerte poteter og peppersaus. Med masse digge grønnsaker ofc, må alltid ha det til middag.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Har ingen spesielle mål for uken egentlig, jobbe med sosiale medier og gå tur hver dag så er jeg vell egentlig fornøyd. 💛

UKENS FAVORITT-BILDE: Faktisk ikke tatt noen bilder denne uken, skal ha shoot igjen til uken så det gleder jeg meg til. 💛

Har du hatt en fin uke?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig bra til tross for situasjonen. Energien kommer seg og ikke minst motivasjonen min. Hvordan har du det?

Kan du vise oss hvordan du redigerer dine bilder?

Det kan jeg, jeg lagde et innlegg for en tid tilbake men skal lage et oppdatert innlegg på dette for dere. Jeg har endret måten jeg redigerer på så det blir gøy å vise dere.

Hvor mange ser din story på Snapchat i måneden?

Per dags dato er det ca 500.000 og det er veldig gøy! Add meg gjerne på Snapchat @jonasstarodden

Hvilken Mac Foundation bruker du?

Hvis jeg bruker foundation fra Mac bruker jeg kun Studio Fix pudder. Det dekker veldig bra og sitter hele dagen. Enkelt og greit om man kanskje har litt dårlig tid på morgningen.

Tips til hudpleie for tørr hud?

Jeg har akkurat byttet hudpleie så et eget innlegg på dette kommer snart.

Når byttet du navn til Odden?

Jeg byttet etternavn når jeg var 18 tror jeg det var.

Hva er kullet ditt?

Jeg er født i 1997.

Hadde ikke du iPhone 11 Pro før?

Det hadde jeg men nå har jeg 11 i den gule da 11 pro var jobbtelefon.

Bruker du vipper fra Cagolashes?

Det gjør jeg og de er utrolig gode og er mine favoritter. Jeg elsker “jelly” og “kangaroo” det er de jeg bruker mest. Jeg har rabattkode der også om dere vil prøve “jonas15” gir dere -15% rabatt på alle varer.

Hvordan er buksene til Junkyard?

Jeg har nå to bukser fra Junkyard og disse er virkelig mine favoritter. Utrolig gode og ikke minst kule. Favorittene mine er Kay Way Mom Jeans!

Link til buksene finner dere HER
(jonaso20 gir -20% rabatt på kjøp over 500kr)

Bor du fortsatt med kjæresten?

Det gjør jeg og vi har det veldig fint.

Ser du på Paradise Hotel og Ex On The Beach?

Jepp, jeg ser på begge to. Det går jo annenhver dag så er perfekt.

Hva er toner?

En toner nøytraliserer PH verdien i huden og gjør slik at serum og krem vil trekke dypere ned i huden. Ved bruk av toner vil også rense ut rester av sminke og talk fra porene dine.

Hvordan funker hashtags på Instagram?

Jeg har laget et innlegg med mine 10 beste tips til Instagram. Dere finner innlegget HER og dette er 10 tips dere virkelig kan få noe ut av om dere følger de. Jeg har økt likes og engasjement så utrolig mye ved hjelp av disse hjelpemidlene.

NOE DU LURE PÅ TIL NESTE UKENS SPØRSMÅL? KOMMENTER UNDER! 💛

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

God mandag alle sammen, håper alle har hatt en fin start på uken. I går var jeg en tur i Jessheim hos Karin og vi hadde det så koselig, vi manglet bare været med oss så vi kunne vært mer ute. Jeg tok masse fine bilder så tenkte dele dagen min igjennom bilder med litt tekst under hver bilde. Litt morsommere å se på bilder enn å lese så mye tekst hver dag er det ikke? 💛

Dagen startet på toget til Jessheim, jeg liker faktisk å sitte på tog og jeg får alltid gjort utrolig masse når jeg har med Macen og jobber på toget. Ikke at togturen er veldig lang men godt å gjøre litt annet i hverdagen også i disse dager.

Baggen er med og jeg tok masse forskjellige bilder av klær for innlegg som kommer i ukene fremover. Godt å få planlagt innleggene på Instagram og bloggen litt i tid fremover.

Møtte Karin og siden været ikke var helt på topp så kjøpte vi oss noe varmt å drikke på. Fant noen kule steder og tok bilder og vi begge er like glad i å redigere bilder og ikke minst instagram. Karin sin Instagram finner dere @karelihh

Så ble det litt vin, chips og dip ute på balkongen så lenge været holdt seg. Kjenner bare jeg gleder meg mer og mer til at sommeren skal komme og vi kan sitte ute til sent på kveld med et vinglass i hånda!

Har du hatt en fin påske?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Dette innlegget er laget etter inspirasjon fra Andrea sitt innlegg, om dere vil sjekke hennes innlegg KLIKK HER.

Hvor er du fra?

Jeg er født og oppvokst i Nittedal, men bodd de siste seks årene i Jessheim.

Hvor bor du og hvorfor?

Akurrat nå bor jeg på Frogner i Oslo sammen med min samboer. Jeg flyttet til Oslo for litt forandring, ville prøve å bo i Oslo og fordi kjæresten min bodde her.

Hvor gammel er du?

Jeg er 22 år gammel, er født i 1997. Blir 23 år nå i april faktisk!

Sivilstatus?

Samboer med kjæresten min som jeg har vært sammen med i 1,5 år nå i april. Sammen bor vi med våre to katter pluss en fosterhjemskatt fra dyrebeskyttelsen!

Hva er favorittfilmen din?

Jeg liker utrolig mye rart av film men elsker Mamma Mia filmene, A Star Is Born og Burlesque. Som dere da kan se så liker jeg musikalfilmer.

Hva jobber du med?

Per dags dato jobber jeg bare med mine sosiale medier, hovedsakelig blogg, Snapchat og Instagram. Men ønsker å starte opp YouTube igjen snart også.

Hvor går drømmereisen din?

Det finnes mange steder jeg ønsker å reise men neste på listen står nok Italia som både jeg og Elias ønsker veldig mye å reise til. Men alles store drøm er vell Maldivene eller Afrika!

Har du studert?

Jeg gikk et år på VGS med Design og Håndverk men etter det har jeg ikke gått noe. Har tatt noen kurs i litt forskjellig bare. Det å sitte på skolebenken er ikke helt for meg.

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?

Vi har faktisk vært sammen et og et halvt år nå 10. april faktisk, tiden går utrolig fort. Men det kjennes ut som mye lengre og jeg kunne ikke hatt det bedre akkurat nå.

Når vil du ha barn?

Det er ikke noe jeg tenker på enda eller orker å tenke på.

Hvilke tre ting klarer du deg ikke uten?

Mobilen min, Elias, Sjokolade og vann.

Har du noen søsken?

Ja det har jeg, en bror som er 28 år.

Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville du bodd?

Da tror jeg faktisk at jeg ville bodd i Spania, som den nordmannen jeg er!

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

Reklame | NA-KD

Hei alle sammen!

Nå som årstiden endrer seg er det på tide å oppdatere garderoben min litt å få inn litt nye klær. Har vært så heldig å få velge meg ut en ny outfit fra NA-KD. Rabattkode ligger nederst i innlegget så klikk dere noen nye favoritter hjem.💛

Genser HER – Bukse HER

Buksene var så gode å ha på seg, veldig glad for at de ikke er så klamme og blir svett. De passet veldig bra rundt livet og i lengen, jeg tok mine i størrelsen 38 noe som passet meg perfekt. HER

Cropped hettegenser i størrelsen L, jeg tok min litt større for at den skal være enda mer oversized enn den er fra før. Meg og hettegensere er jo bestevenner så det passer jo perfekt. Denne finnes i forskjellige farger og størrelser.

RABATTKODE: “JONAS15” GIR -15% I 48
TIMER PÅ HELE KJØPET! GRATIS FRAKT OG INGEN TOLL!
KLIKK HER

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN