Nye bryn og tilbake til gamle favoritter

Reklame | VIP Beauty Lounge Sandefjord

Etter to måneder med bryn som har stått i alle kanter og gjort som de selv vil var det virkelig på tide å ordne opp. Jeg har vært hos VIP Beauty Lounge her i Sandefjord. Nå er det som nevnt veldig lenge siden jeg har gjort noe med brynene mine, så det å endelig kunne ha fine bryn igjen er utrolig digg.

Jeg har vært flink å ikke gjort noe med brynene de siste månedene. Jeg har latt de gro og kun nappet mellom så ikke jeg skal få monobryn. Utover dette har jeg kun brukt masse serum og fukt for å bygge opp hårene mine igjen. Denne gangen gikk jeg nemlig for Brow Lamintaion som er en helt amazing behandling.

Her kan dere se litt underveis. Hvor man får hårene dratt oppover for at de skal ligge sånn. Her får man da permanent på og plast over for å fremskynde prosessen listegrann. Selv om man bruker permanent og får hårene til å ligge oppover står man fritt til å kunne legge de ned og på plass slik man selv ønsker i etterkant.

Jeg selv har fått dilla på bryn som ikke ligger helt rett og gjerne er litt bustete. Men her er vi alle forskjellige, men selve behandlingen passer for alle og man får et så fint resultat.

Jeg er ihvertfall sykt fornøyd, det er litt uvandt enda siden de er såpass markerte nå enn det de var. Men jeg er så fornøyd med denne behandlingen. Deilig å slippe å sminke de hver dag og bare kunne føle seg fresh. Her holder det med brynsgele også er jeg good to go!

I salongen gjør de utrolig mye forskjellige behandlinger. Alt fra hud, negler, vipper +++ og da jeg så de hadde Beauté Pacifique ble jeg utrolig glad. Dette er et merke jeg har brukt i mange år og er veldig godt kjent med og har mye kunnskap.

Her får man kvalitetsprodukter for en rimelig pris og de holder lenge. Jeg blir veldig tørr på denne tiden av året så alle produktene er satt opp for meg med tørr hud. Produktene passer alle hudtyper og kan bruker av alle uansett hud tilstand. Nå som høsten kommer, det blir kaldere i luften så er det viktig å endre hudpleie i forhold til hva du bruker på sommeren. Huden forandrer seg og trenger annen pleie.

Hvilke produkter er mine favoritter og hvorfor?

Deep Pore Cleansing Mask er det eneste produktet som passer en mer problematisk og oljete hud. Men jeg liker den så godt siden den renser huden skikkelig i dybden. Gjør overflaten på huden mye finere og hjelper til med å minske synligheten av store porer. Selvom jeg er mer tørr så funker denne så bra i t-sonen og på kinn hvor jeg har store porer.

Instant Hydrating Mask bruker jeg ca fire dager i uken nå i starten for å fp fuktbalansen i huden riktig igjen. Har brukt produkter som tørker meg veldig ut den siste tiden så det å endelig kunne bruke denne igjen og peise på med fukt blir veldig bra for meg og min hud. Denne kan man benytte som en maske med Pore Mask også men vil sterkt anbeflae å bruke denne over natten.

Paradoxe Eyecrem bruker jeg hver eneste dag. Bruker denne morgen og kveld for god fukt, glød og plup til huden rundt øynene. Huden her er så tynn og skjør, den trenger god og egen pleie. Den hjelper mot fukt, glød, fine linjer, mørke ringer og ikke minst poser under øynene. Påfør et tynt lag i området rundt øynene og brynsbenet morgen og kveld før dagkrem/nattkrem for optimalt resultat.

Nå er det -25% rabatt på alt fra Beauté Pacifique ut denne måneden. Så husk å stikk innom VIP Beauty Lounge om du bor i nærheten. Her hjelper de deg med å sette opp et program som passer deg og dine behov for å bedre hudens tilstand.

Om dere skulle ha noen spørsmål så kan dere kontakte VIP Beauty Lounge på Instagram @vip.beauty.lounge eller på dems nettside HER.

Håper dere får en fin kveld videre! ♡

Endelig en rolig lørdag

Hei og god lørdag alle sammen!

Her sitter jeg med Skal Vi Danse på skjermen som har startet igjen. Det er et koselig program som passer perfekt for en lørdag. Jeg har hatt en så rolig lørdag som jeg ikke har hatt på så lenge. Den siste tiden har gått i et med jobb og denne flyttingen tar også på. Jeg er så glad ting har roet seg og at vi har kommet i orden her mer og mer for hver dag.

Denne helgen er jeg alene frem til mandag, veldig rart å være alene men også koselig å bare slappe av med kattene. Jeg trives godt i eget selskap og finner alltid noe å gjøre. Jeg har fått tid til å produsere opp noen annonser til Instagram som skal ut til uken. Det er godt å ligge foran skjemaet å bare ha ting klart. Må bare takke dere for alle de fine meldingene jeg har fått de siste dagene. Fått så mange koselige meldinger at dere syntes det er koselig at jeg er tilbake i sosiale medier. Veldig koselig og motiverende til å legge ut. Jeg fokuserer jo mer på Instagram og Snapchat enn bloggen men prøver å oppdatere her også et par ganger i løpet av uken.

En lørdag på sofaen, ansiktmaske og ikke minst Hotel Cæsar. Det er jo veldig lenge siden det gikk på TV men jeg ser på en gammel sesong. Har ordnet litt her i leilgiheten i dag og skal ordne mer imorgen. Jeg skal også ha en liten housetour på Instagram imorgen så følg med der @jonasodden_ for å se litt fra leiligheten vår her. Nå skal kvelden nytes med litt godis og noe serie på TV. Skal se om jeg finner noe nytt jeg kan se på.

Har du gjort noe spennende i dag?

 

Nye favoritter i rutinen min

Reklame | Xlash

Jeg har en to måneders periode testet ut noen av produktene til Xlash og jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Jeg har tidligere testet vippeserum uten så mye effekt og reagert kraftig på dette. Jeg har veldig sensitive øyne og reagerer på mye rundt her men disse produktene funker utrolig bra for meg. Jeg har aldri hatt spesielt lange vipper uansett hva jeg har gjort med de. Så det å faktisk finne et produkt som gjør de lengre, tykkere og litt mørkere er helt fantastisk!

Xlash Vippeserum HER – Xlash Lips HER – Eye Gel Pads HER 

Tre nye favoritter i min ukentlige rutine. Jeg har brukt vippeserumet hver dag i 28 dager for å se effekt. Før jeg gikk over til å bruke det 2-3 dager i uken for å opprettholde det. Jeg pensler en tynn linje som en eyeliner langs vippekanten og det er det. Fort gjort og man ser utrolig fort effekt!

Vi alle digger vell slike pads for under øynene, jeg har kun sett disse i en og en pakke. Her får man 30 par i en boks som man kan ha liggende så slipper man mange småpakker. Disse gir masse fukt, plumper huden under øynene og best av alt lysner opp. Jeg selv sliter utrolig mye med mørke ringer. De har masse digge ingredienser for optimalt resultat. Jevner også ut fine linjer så perfekt å bruke før du skal sminke deg og skal noe spesielt eller bare vil føle deg fresh.

Er du som meg som sliter med tørre lepper? Denne er virkelig et reddende produkt som gjør underverker. Passer perfekt for deg som sliter med veldig tørre og sensitive lepper som sprekker opp. Den er litt oljete etter min smak og trekker seg ikke så fort inn som jeg skulle ønske men gir masse fukt og shine til leppene. De har en samme type med pluming også, den er en god favoritt.

Så enkelt og greit med en liten spade man kan plukke opp padsene med. Så her har man de lett tilgjengelige hele tiden om man skulle føle seg trøtt og sliten og vil våkne litt mer. Her får man masse produkt for pengene, 15,-/ per par. Så det er tross alt billigere enn småpakkene de selger i butikkene. 

Xlash Vippeserum HER – Xlash Lips HER – Eye Gel Pads HER 

Best av alt så har jeg en rabattkode å dele med dere. Dere kan bruke koden “JONAS20” for -20% rabatt på xlash.no sin nettside og alle produktene. Jeg håper dere fikk litt inspirasjon til nye produkter. Rabattkoden er kun gyldig i 48 timer så her gjelder det å være rask. 

Vinteren kommer med stormskritt så viktig å bruke gode produkter som tilfører masse fukt og gjør jobben. Her er produkter jeg har testet som sagt i en to måneders periode og er virkelig gode favoritter i rutinen min!

Se min instastory for mer info om produktene og hvordan jeg bruker de! @jonasodden_

 

Høstfølelse i ny by

Nå begynner ting å roe seg litt. Føler jeg har landet litt og endelig klar for å ta tak i bloggen min og sosiale medier igjen. Det har ikke vært prioritert men en liten pause føltes veldig riktig og bra for meg nå.

Høsten nærmer seg med stormskritt og jeg har fått skikkelig høstfølelse de siste dagene. De siste ukene har vært så utrolig mye stress og ting har skjedd så utrolig fort. Vi har nemlig flyttet ut fra Oslo og en og en halv time unna til Sandefjord.

Dette har ligget i luftet i sommer men ingen ting har vært sikkert før i starten av august. Da fikk vi alt bekreftet og vi bestemte oss for å flytte. Samboeren min studerer her i Sandefjord og jeg har hjemmekontor. Vi har fått oss en utrolig koselig leilighet veldig sentralt i Sandefjord. Alt skjedde veldig fort og vi hadde ikke god tid til å planlegge. Men til å ha bodd her i en uke nå syntes jeg vi har fått det utrolig fint.

Nå må vi bo oss til her og ta ting som det kommer. Vi mangler litt pynt her og der, grønne planter også finner man alltid noen ting man har lyst på før og sette prikken over i’en.

Jeg skal dele litt fra leiligheten fremover når vi har fått på plass mer pynt og ting er litt mer på stell her, og det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg gruet meg litt til denne flyttingen da vi ikke hadde noe møbler eller noe. Det å flytte koster utrolig mye penger men vi har fått alt for en rimelig pris. Jeg skal dele med dere noe av det vi har gjort for å få alt til en rimelig pris og hvor du bør lete.