ALT OM MINE PIERCINGER + TIPS OG SPØRSMÅL

Endelig dere, nå kommer et innlegg som er veldig etterspurt. Nemlig alt om piercing. Skal ikke si jeg vet alt men skal svare på spørsmål og mine beste tips. Jeg er jo nå 22 år og har hatt piercinger siden jeg var 13 år liksom så noe vet jeg!

Det er mye å tenke på når du skal ta en piercing og mye stell hvertfall første mnd, det spørs jo litt hvor du tar den også! Tenker hvertfall å gi dere

Hvor store hullene I ørene dine? De store hullene mine nå er ca 27mm store. Vanlige hull er 1mm eller 1,2mm det varierer litt.

Hvordan få store hull? Det er utrolig mange måter å gjøre det på. Men man må jo øke strl mnd etter mnd liksom. Så vil da si fra vanlig 1,2mm til 2mm også til 4mm også 6mm og oppover to og to mm av gangen med 6 uker mellom hver gang. Men jeg vil anbefale de fleste å oppsøke ditt nærmeste piercingstudio for hjelp.

Kan hullene dine gro igjen? Nei de kan ikke gro helt igjen, men de kan selvfølgelig krympe litt. Men ikke nok til at de krymper helt igjen. Men det er mulig å dra til lege eller enkelte piercingstudio som også syr igjen øreflippen.

Kan du fortelle mer om Safari Bodyart? Det er en veldig fin og lite studio midt i Oslo Sentrum ved Stortorvet. Det er veldig fint der og de er veldig flinke. Ikke veldig dyrt og godt utvalg av smykker som heller ikke er så dyrt. Men husk å kjøp kvalitet så ikke du får infeksjoner osv det er ikke noe gøy.

Er piercing vondt? Smerte er noe som varierer fra person til person. Men jeg selv syntes ikke det er veldig vondt. Noen kjenner jeg bedre enn andre men generelt syntes jeg ikke det er så veldig vondt. Jeg vet hva jeg går til ettersom jeg har gjort det veldig mange ganger.

Hva skal man rense piercinger med? Bare bruk saltvann ikke noe annet. Det er det beste og det som de fleste anbefaler. Om du får noe infeksjon kan du bruke en salve som heter bacimycin den kan du bruke maks to uker men den funker veldig bra. Om du skal bruke saltvann så kan dere kjøpe øyedråper sånne små det er veldig billig. Eller en stor flaske med saltvann. Du kan også lage saltvann selv.

Mange piercinger har du i tunga? Jeg har tre totalt. En på midten og en på hver side. De på sidene var helt klart vondest men det gikk greit, men godt er det ikke.

Hvilken er den vondeste piercingen du har tatt? Nippelen helt klart, men den har jeg dessverre tatt ut. Den måtte jeg ta ut siden den grodde ut og ikke ville sitte ordentlig.

Hvor mange piercinger har du? Jeg har nå ca 20 tror jeg. Flere skal jeg ha også som jeg vil ha. Men tar det over tid og tar det sakte.

Husk å ta godt vare på nye piercinger, bytt sengetøy gjerne, ikke ha dyr i senga eller oppå nye piercingen osv. Hold det i ro, ikke sov på den eller legg unødvendig mye trykk på den. Det er viktig at den får være i ro å bare gro.

Håper dere fikk svar på det dere måtte lure på! Hvis ikke så sleng igjen en kommentar så skal jeg svare deg der!

-Jonas

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg