Bloggere, rettskriving og skrivefeil

God kveld alle sammen

Tenkte bare dele noen av mine tanker rundt dette med bloggere og skrivefeil. Det er noe så og si alle kommenterer om de skal skrive noe, eller si noe. 

Vi som driver blogg skriver jo for å dele og fordi vi liker å dele.Jeg personlig har ingen toppkarakter i norsk liksom. Jeg prøver jo så godt jeg kan å skrive så bra som overhode mulig. Og på veien så vil jeg jo lære mer og mer. Kanskje bloggere burde ta skrivekurs for å lære seg å skrive ordentlig? Hvem vet, jeg skal ikke det. Jeg fortsetter som jeg gjør og tallene mine går jo bare oppover og det er jo bare sykt motiverende. At det er over 2000 som leser her hver eneste dag må jo bety at jeg gjør noe riktig eller er skrivingen så dårlig?

Var en leser som kommenterte at jeg burde skrive andre type innlegg og skrive mer enn overfladisk vås. Ikke at det er noe jeg bryr meg særlig om men liksom om bloggen min er så kjedelig og overfladisk hvorfor da klikke seg inn tenker jeg? Uansett jeg har så mye innlegg jeg har lyst å skrive og som jeg allerede har skrevet ferdig liksom så jeg gleder meg bare til veien videre!

Legger ved et koselig og fint bilde av meg på Akvariet i Bergen bare for å mimre tilbake til da jeg åpnet bloggen igjen!

Hva tenker du om bloggere og rettskriving?

-Jonas

4 kommentarer
  1. Det er din blogg, så skriv om det du vil.
   Folk som stadig må kommentere og rette på andres skrivefeil, må ha lite å gjøre. De er neppe norsklærere, for da hadde de ikke giddet sitte og jobbe gratis med retting. 😁
   Det er særlig morsomt når de som retter på andres feil, skriver feil selv. Det er nemlig veldig vanlig.

   1. Hvis man frivillig går inn på en blogg for å lese klarer man fint å overse noe skrivefeil 😃 Det er jo bare å legge godviljen til for det er jo ikkje sånn at man ikkje forstår hva skrives 😃 Liker bloggen din eg, både m og uten skrivefeil 😃

    Vibbedille 😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg