Bra start på en fin uke

Reklame | Spraytanhuset

God mandag alle sammen, endelig blir navnet mitt her på blogg.no endret snart og kan bruke det igjen. Jeg har savnet blogg.no veldig for det er her jeg hører hjemme. Det har jo vært et problem lenge men nå er det snart i orden. Jeg har fortsatt med meg min fine redaksjon med noen andre jenter som skal skrive noen innlegg her for dere, det er utrolig gøy og virker som dere liker det også så det er bra.

Dagen i dag startet veldig rolig med en time hos spraytanhuset hvor jeg fikk på meg litt brunfarge det er noe jeg ønsket meg så det var utrolig godt å få litt farge på kroppen uten solskader fra solarium. Om dere følgere ønsker litt brunfarge nå på denne høsten så kan dere bestille en time hos spraytanhuset HER og bruke koden “septemberspraytan” så vil dere få -30% rabatt på behandlingen deres. Anbefales virkelig, det er så deilig og fargen sitter godt.

Dette er da dagens fine outfit for å sitte foran pc hele dagen å jobbe. Jeg har jobbet utrolig mye idag og fått gjort utrolig mye. Det mine fridager går til og planlegge resten av uken. Det er en del som skjer denne uken og mye som skal gjøres så det er bare gøy egentlig. Men kjenner jeg blir sliten av å sitte uten briller så jeg har faktisk funnet frem mine gamle lesebriller og det funker utrolig bra for å ikke få så vondt i hode. 

Nå skal jeg ta meg en velfortjent pause i en times tid å spise litt, se på serie og oppdatere litt på story osv så blir vell ikke helt fri men. Litt fri skal man ha også ikke bare jobbe det går ikke. Håper dere får en fin mandag videre så snakkes vi om ikke så lenge!

Hva gjør du idag?

-Jonas

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg