Comeback i sosiale medier, sminke og parykk

Hei alle sammen og god lørdag, jeg håper alle har det fint til tross for alt som skjer i landet og ikke minst i hele verden. Nå er jeg sikkert ikke den eneste som er hjemme og blir sikkert værende hjemme en stund. Jeg er en person som er vandt til å jobbe mye og alltid ha masse baller i luften, så det for meg å bare skulle være hjemme. Og ikke være så mye ute for å ikke være så mye rundt folk er utrolig kjedelig.

Da er det bare å svinge med sminkekostene og finne frem kreativiteten her i hode. Jeg har jo den siste tiden ikke sminket meg så mye eller vært så aktiv på sminkefronten. Nå har jeg nok av tid til å sminke meg og skal benytte mye av min tid til å sminke meg.

Dette skjer når jeg kjeder meg, jeg sminker meg og tar hundrevis med bilder til sosiale medier. Jeg storkoser meg når jeg sminker meg, høre musikk og sitte i sin egen lille boble rett og slett. Dette er jo et lite comeback for meg, dette er jo meg på sosiale medier som jeg en gang ble “kjent” for så det å endelig ha litt tid til å kunne sminke meg er veldig gøy. Denne parykken er to år gammel men herregud se så fin den er, jeg elsker den. Ønsker meg flere parykker som jeg kan bruke til bilder!

Jeg skal de neste dagene og ukene sminke meg og gi dere masse tips på mine sosiale medier, så setter pris på om dere følger meg og ser hva som kommer fremover for dette blir utrolig gøy og dele fremover.

Hva syntes dere om dagens look? 

Full produktliste av looken ligger på instagram @beautybyjonas

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg