Da er ferien over – Tilbake til hverdagen

Da er det siste dag i ferien og det har gått så utrolig fort. Kan nesten ikke tro at en uke er gått allerede men tiden går jo så sykt fort om dagen. Idag har jeg ikke veldig mye planer, jeg skal på et møte også skal jeg til lashbar og fylle ferdig vippene. Siden jeg tok volum nå og hadde mix så hun skal fylle inn så alt er helt fullt. Legger ut bilder osv av vippene etterpå og litt info om vipper siden det er utrolig mange som spør om dette og det er gøy å skrive om.

Utenom dette skal jeg bare nyte resten av dagen og siste dag av vår lille ferie med kjæresten min. Selvom vi ikke dro til utlandet har vi hatt en utrolig fin ferie her hjemme i Norge. Vi valgte heller å spare penger til sommeren neste år og reise skikkelig neste år og ikke ta en liten tur nå liksom. Neste sommer skal vi på en skikkelig fin tur, gleder meg så sykt til den ferien.

Ikke helt klar for jobb enda, utrolig deilig med ferie og bare sove så lenge man gidder og orker. Selvom jeg har hatt ferie har jeg jo faktisk blogget hver dag. Noe jeg selv har sett lønner seg, jeg har faktisk gått fra ingen plass til 37. plass med over 1500 lesere hver dag denne uken noe jeg er utrolig glad, stolt og takknemlig for. At dere gidder å bruke tiden deres på å klikke dere inn her å lese alt jeg skriver hver dag. Forrige uke hadde jeg over 7500 lesere noe som motiverer meg enda mer til å skrive enda mer. Elsker å skrive og det er så gøy, har fått så mange fine tilbakemeldinger også så det er gøy!

Nå som hverdagen kommer så må jeg bare være streng med meg selv og skrive noen innlegg klare. Jeg har laget meg en plan for uken med innlegg osv og det skal være to innlegg om dagen så håper jeg har tid å skrive alt sammen. Det skal jeg klare og bare stige på topplisten. 

Håper dere som starter på skolen får en fin dag på skolen og lykke til, vi snakkes 

-Jonas

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg