Denne dagen ble ikke som planlgt

Hei alle sammen!

Denne dagen gikk som sagt inne helt som planlagt kan man si. Jeg skulle egentlig til Sørumsand for å jobbe med de andre deltakerne i ABIP i dag men jeg har vært syk hele uken og føler meg enda ikke helt frisk. Jeg valgte derfor å være hjemme og se tv hele dagen, drikke noe varmt og bare slappe av. Jeg må prioritere å bli helt frisk, få energien tilbake og føle meg 110% frisk igjen. 

Her sitter jeg, føler meg ikke så veldig fresh i dag. Kvise har jeg fått også, det har noe med at jeg ikke er helt i form så de går helt vekk i løpet av noen dager får vi håpe.

Det er så grått og kjedelig vær, det gjør jo ikke akkurat dagene sånn veldig mye bedre. Jeg håper nesten det kan snø litt igjen snart eller bli sol så det er lysere ute. Det gjør noe med en når det er så sykt grått og trist ute. 

Nå har vi spist taco, koser med kattene og skal prøve å finne en film. Bare nyte kvelden sammen helt rolig, lade opp til en ny slitsom uke. Jeg har fått jobbet litt hittil i helgen med innlegg for uken og lagt planer for bloggen for ca 14 dager frem i tid. Jeg elsker å planlegge og slippe å stresse så mye. 

Ha en fin kveld alle sammen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg