Det har vært stille fra meg en stund…

Hei alle sammen!

Nå har det vært ganske så rolig fra meg en ganske så god stund i alle sosiale kanaler. Det går i perioder man får litt nok og bare trenger litt tid uten sosiale medier. Det siste året har vært veldig av og på når det kommer til sosiale medier. Jeg får meldinger daglig på Instagram og Snapchat dere savner innhold fra meg og det er utrolig koselig å høre.

Nå er det snart to måneder siden jeg startet i ny jobb og ting begynner å komme tilbake til “normalen” noe jeg syntes er utrolig deilig. Jeg har startet å trene og energien kommer seg i hverdagen. Jeg skal snart på en ukes ferie, noe jeg gleder meg utrolig mye til. Fremover vil jeg oppdatere oftere og komme tilbake til normalen på sosiale medier igjen. Jeg har brukt tiden jeg har vært litt tilbaketrukken i sosiale medier til å planlegge innlegg, samarbeid og bilder.

Livet smiler, jeg trives utrolig godt i ny jobb og det å endelig ha startet å trene igjen etter seks år uten trening føles veldig merkelig. Men jeg skal være ærlig å si den satt lang inne å begynne. Jeg trives ikke i store folkemengder og føler alle ser på meg og at alt blir veldig rart fort meg. Utrolig nok så trener jeg tre dager i uken og trives veldig med dette.

Nå skal siste timene av denne kvelden nytes med litt TV, ansiktsmaske og slappe av. Deilig start på uken men mandager er alltid den mest slitsomme så det skal bli godt å bare nyte kvelden å slappe av!

Har du gjort noe spennende den siste tiden?

Husk å følg meg på: Instagram: @jonasodden_ & Snapchat: @jonasstarodden

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg