Dette er tv-programmet jeg fikk tilbud om!!

Endelig kan jeg avsløre hvilket program jeg skulle være med på om jeg takket ja til programmet. Det er da GLOW UP som kommer på TV2 til høsten. De er midt i innspillingen nå og er vell et par uker igjen før de er ferdige. Jeg trakk meg allerede før castingen fordi jeg følte det ble helt feil for meg å skulle delta på noe sånt. Det hadde jo egentlig vært sykt gøy siden det er makeup men allerede til castingen fikk jeg en oppgave som er en type makeup som ikke er meg. Og med dette mener jeg kreativ makeup, det har jeg aldri gjort og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Det er ikke noe jeg liker så vil heller ikke gjøre det fordi jeg må det på tv liksom.

Og som jeg skrev i forrige innlegg så føles det veldig feil å skulle være med på noe sånt bare for å være på TV liksom. Men jeg gleder meg sykt mye til å se det ferdige resultatet av programmet og hvem som er deltakere ikke minst. Tror dette programmet blir skikkelig bra med kule dommere og Martine Lunde som programleder.

Kanskje dere ser meg i neste sesong om det blir en til? Vi får se hvordan programmet er men det hadde jo vært utrolig gøy å være med på et TV program liksom. Men når det føles feil er det ingen vits å gjøre det heller.

Bilde lånt fra TV2

Så igjen dette blir sykt spennende og gøy å se på. Gleder meg så sykt så får dere alle bare følge med på TV2 om når programmet er ute. 

Gleder du deg?

-Jonas

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT JONASSTARODDEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg