Dette skjer alt for mye + Tips til deg som ønsker å bli influencer

Hei alle sammen.

I dette innlegget ønsker jeg å ta opp noe som er litt spennende og litt irriterende. Dette skjer dessverre alt for mye hvertfall for min del og jeg ønsker egentlig å sette foten litt ned å gi dere noen tips om dere virkelig ønsker dette så mye.

Spesielt etter jeg fikk min sertifisering på Snapchat har jeg fått så mange meldinger om hvordan jeg fikk den og om jeg kan sende mailen til de som styrer Snapchat i Norge. For ja det sitter faktisk folk her i Norge som jobber med Snapchat. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å dele den mailen, aldri i verden for om Snapchat mener du fortjener stjernen og muligheten til å havne på utforsk ja da får du den. Så enkelt er det, Snapchat sitter å følger med på folk og gir den til folk som fortjener den og har jobbet hardt. Det er ikke noe man bare får ut av det blå.

Mange sender melding og spør om de kan bruke min Snapchat eller få en shoutout og nei det kan du ikke. Ja jeg gir shoutouts av og til og har latt folk jeg kjenner legge ut ting på min story. Men først og fremst så er dette venner som jeg ønsker å hjelpe opp og frem i sosiale medier og som faktisk fortjener det. Det burde si seg selv at jeg ikke gir en shoutout til en person jeg ikke kjenner og som faktisk ikke legger ut noe spennende og noe som interesserer meg eller andre. Jeg adder noen tilbake som sier de vil ha mye følgere og ønsker tips og ja jeg kan gi noen tips om dere spør meg på Snapchat. Og når jeg da ser på storyen til enkelte som ønsker å bygge seg oppover på sosiale medier så legger de jo ikke ut noe interessant? Det er god morgen og klokkeslettet mitt på dagen.

Dere må tenke litt, om dere ønsker følgere som faktisk vil følge deg så må du legge ut innhold som kan være av interesse. Det å legge ut en story med klokken er ikke noe gøy. Du må ha en passion for noe og et ønske å dele noe. Det er ingen vits å ha masse følgere bare for å ha det. De kommer når du legger ut noe som fanger dine følgere og da vil du etterhvert få flere følgere. Sier ikke at du må spamme ned story men du må kunne inspirere og dele tips, ideer eller noe som fanger følgerne dine.

Så om du ønsker å bygge følgere, så husk å del noe som fanger dine følgere. Del dine interesser, tanker rundt noe eller finn noe som du interesserer deg for. Følgerne kommer ikke løpende til deg, du må faktisk fange de og legge ut bra innhold med god kvalitet. Kvalitet på bilder og alt du legger ut har utrolig mye å si, heller legg ut et bilde på Instagram i uken enn et hver dag som ikke er av noe bra kvalitet. 

Men om du virkelig ønsker å bli en god influencer så vil jeg tipse dere om noe som faktisk kan hjelpe dere på veien. Føler du at du står litt stille og trenger hjelp. Hva med hjelp fra en av norges største infleuncere og en som er veldig erfaren fra dette? Nemlig Anne Brith Davidsen. Hun har startet et kurs hvor hun blir din mentor og dere vil få mye hjelp. Dere kan klikke HER for å lese mer om kurset. Dere vil også få kurs i Instagram og Facebook og hvordan bruke det for å nå ut til enda flere. Det er verdt pengene og flere som har vært med i programmet har vokst mye i følgere og bygger seg oppover som en influencer.

Så husk om du ønsker å få følgere og dele så finn noe du interesserer deg for, noe du brenner for og noe som følgerne dine kan like. Selvfølgelig man må prøve seg frem, men husk at hardt arbeid ALLTID lønner seg. 

Håper dere fikk litt ut av innlegget og jeg hjelper dere med glede med noen tips og triks. Får utrolig mange meldinger og prøver å svare dere alle. Men husk at det å få en shoutout er ikke noe som funker i lengden og dere må selv jobbe. Men jeg kommer gjerne med tips og triks, det er noe jeg ønsker å dele mer av her på bloggen også etterhvert.

Gjerne kommenter om dere lurer på noe eller send meg en melding på Instagram @jonasoddenno eller snapchat @jonasstarodden så skal jeg svare dere. 

-Jonas 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg