Dette skjer denne uken – Dag for dag

Nå som det er tilbake til rutiner og en vanlig hverdag og uke så planlegger jeg alltid ukene mine og skriver ned hva jeg skal, selvom det bare er jobb liksom. Det er ikke hver dag som er like spennende eller hver uke hvor det skjer like mye liksom. Men det blir rett og slett til hva man gjør det til selv.

Et av bildene jeg er fornøyde med fra sommeren, fra fine Bergen by.

Mandag: Nyte siste fridagen denne uken med kjæresten. Gå en tur i byen om været er greit og egentlig bare nyte tiden sammen. Sikkert lage noe digg middag, vi var i Sverige forrige uke så vi har mat en god stund fremover for å si det sånn.

Tirsdag: Første jobbedag etter ferien og det blir hardt og komme tilbake til jobb. Men jobber heldigvis ikke hele kvelden og har kvelden hjemme med kjæresten min og kan se serie og lage noe mat.

Onsdag: Rett etter en dag jobb etter ferien så har jeg en dag fri, men sånn er det og tror det blir utrolig deilig. Jeg kan godt jobbe seks dager i uken men en dag fri burde jeg ha ikke bare for meg selv men også alt annet jeg vil gjøre. Det å skrive innlegg tar ganske lang tid så pleier å bruke fridagene om jeg er alene hjemme til å skrive blogginnlegg klart så jeg bare kan poste de ut liksom.

Torsdag: Jobb, jobb og mer jobb. Har ikke noe mer fri denne uken og mye senvakter så er hjemme ganske sent på kvelden. Jeg står alltid opp tidlig da for å kunne skrive litt, slappe av på morgningen og bare nyte stillheten egentlig.

Fredag: Enda mer jobb og serie. Eneste jeg gjør når jeg er i jobbperiode er jobbe, spise, se serie og sove. Er så digg å komme hjem å spise noe digg middag, ta seg en dusj og bare legge seg i senga med noe serie. Og ikke minst kose med kattene da, det er det beste med hele uken egentlig.

Lørdag: Jobbehelg står på menyen men jobber ikke så sent idag så blir vell det samme idag også med serie og chille hjemme tenker jeg.

Søndag: Siste dag av jobbhelg og sikkert veldig sliten. Håper vell på å komme hjem til ferdig dekka bord og middag, er vell lov å håpe hehe neida. Elias er flink å lage middag til meg de dagene han er hjemme først. Også lager jeg middag til han de dagene jeg er hjemme først, det er vell egentlig måten vi har valgt å gjøre det på og det funker veldig bra. 

Skal du noe spennende denne uken?

-Jonas

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg