Dette skjer denne uken

Hei og god mandag alle sammen!

Jeg har jo som en fast spalte å fortelle dere alle sammen hva jeg gjør hver uke. Men nå er det jo “karantene” hvor vi blir anbefalt å ikke være mer ute enn det vi må. Så jeg benytter disse dagene til å jobbe som bare det med sosiale medier og sminke. Jeg syntes det er så utrolig gøy å sminke seg som før igjen og gleder meg masse til å dele flere looks fremover.

Startet uken med en liten photoshoot og en gårtur ute i byen. Utrolig deilig med litt frisk luft i en eller så kjedelig hverdag.

Denne uken skal jeg bruke til sminke, hudpleie, blogg og jobbe som jeg bare kan med sosiale medier. Jeg har noen nye samarbeid på vei inn og det gleder jeg meg til å dele med dere. Jeg kommer ikke til å orke å sitte inne hver eneste dag så en liten tur ut hver dag og gå litt i området her vi bor og butikken. Skal jeg sitte inne her hver eneste dag i flere uker så kommer jeg til å bli gal for å si det sånn. Har en liste med ting jeg vil gjøre her hjemme også, kan ikke sitte på ræva hele dagen å se på tv og skrive på pc, da får hvertfall jeg utrolig vondt i hode og det vil jeg helst slippe.

Om dere har noen ideer på innlegg og sminke dere ønsker jeg skal dele med dere så er det bare å sende meg en melding eller kommentere. Håper alle tar vare på hverandre denne uken og koser seg og kanskje får gjort ting dere ikke får gjort til vanlig.

Hva skal du benytte uken til?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg