Dette skjer i dag, jeg gleder meg!

Reklame | Wowbrow

Heisann alle sammen!

Nå er jeg endelig på vei til Lillestrøm til Wowbrow og skal være modell for Aya til PMU på lepper. Jeg skal da ta tatovering på leppene med litt mørkere liner og farge på leppene. Dette er noe vi har snakket mye om og endelig skal vi få gjort det. Jeg gleder meg utrolig mye til å endelig gjøre det.

Jeg fikk også kjøpt meg ny høstjakke i går. Jeg har vært byen rundt for å finne en men endte opp med denne her. Elsker fargen og at den er myk og god men ikke minst varm!

Men så flink som jeg er glemte jeg denne på jobben i går så måtte en tur innom jobben nå før Lillestrøm så blir frem og tilbake på meg idag.

Noe annet jeg også skal idag som jeg trenger er en synstest! Jeg merker at synet har blitt betraktelig dårligere og får ofte vondt i hode osv så det med noen nye lesebriller tror jeg er på tide nå. Jeg personlig syntes briller er en utrolig fint pynt også så gleder meg litt til å kunne bruke briller kanskje mer om jeg trenger!

Dere alle sammen får ha en strålende dag, så snakkes vi om ikke lenge. Skal selvfølgelig dele min erfaring osv med lepper ikveld.

-Jonas

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg