Dette skjer i helgen

Fredag: Fri idag og det første jeg gjør på mine fridager er å ligge på sofaen å se litt serie, svare på mail og meldinger. Så pleier jeg alltid å spise en god frokost mens jeg jobber litt med dagens poster for sosiale medier og nyter morgningen med kattene.

Skal møte Isabel og Linni en tur og håper på fint vær i byen. Koselig å møtes og finne på litt ting utenom jobb hele tiden og
Hva liker du å gjøre på fredager?

Lørdag: Skal en tur til Sørumsand til Anne Brith på et lite dagskurs og møte andre influencere, så dette blir spennende og koselig å møte gjengen. Kvelden skal gå til å bare slappe av og nyte kvelden hjemme. Kanskje ett glass rødvin på lørdagen? Håper dere får en fin lørdag!

Søndag: Dette er min jobbedag, vaskedag og slappe av. Jeg liker å forberede alt for uken som kommer, alt fra her hjemme til jobb. Men store deler av dagen pleier å være på sofaen under teppe. Se tv og jobbe litt på telefonen, vi har begynt å spille Supermario sammen faktisk, så gøy og lenge siden jeg har spilt. Gøy å ha noe å gjøre sammen og ikke bare se serie hele tiden.

 

Hva skal du i helgen?

2 kommentarer
  1. Kan du sende bilder fra møtet med de andre influencerne i dag, eller ef det privat? Pleier samboeren din å være med når dere møtes sånn?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg