Dette skjer i helgen

Hei alle sammen, nå i helgen så skal jeg så utrolig mye på kort tid og det blir en utrolig morsom helg. Nå idag er det først noen timer med jobb, jeg har ikke jobbet på Burger King på over en uke. Jeg var syk forrige uke men er endelig litt bedre, er ikke 100% frisk men frisk nok for å jobbe. Elsker å jobbe men kjenner det å være hjemme å jobbe med blogg og sosiale medier er jo det jeg ønsker meg, så da har jeg noe å jobbe mot fremover hvertfall.

Dette bildet er jo min nye header, hva syntes dere? Det var virkelig på tide med en ny header, den andre var ikke noe fin og fant endelig et bilde med riktige mål og noe som passet inn i dette designet. Selv ble jeg veldig fornøyd, hva syntes du?

Lørdag: Dagen startet tidlig for å stå opp å sminke meg selv før turen går videre til en frisørsalong. Der skal jeg sminke Anne Brith og Isabel. Videre går turen hjemover for å ordne meg selv og Elias skal ordne seg så skal vi ture til Lillestrøm for å ta toget til der Anne Brith bor. Det er nemlig innflytningsfest hos hun på lørdag, det blir utrolig gøy og spennende. Hun har kjøpt seg et fint hus og skal ha innflytningsfest og det kommer mange folk, noen kjenner jeg og mange nye fjes. Gleder meg så mye det blir utrolig koselig, Anne Brith er så koselig og det er veldig gøy å kunne få jobbe med henne.

Søndag: Dette blir vell en rolig dag hjemme tenker jeg, jeg blir ikke så ofte sliten etter fest og våkner som oftest tidlig uansett hva. Så blir vell å vaske, rydde, vaske klær og slappe av med film og Elias tenker jeg. Elsker søndager til å vaske og få det rent hjemme men også slappe av med serie og noe digg mat. Nå som høsten kommer sagte men sikkert er det kaldere så det finnes ikke noe koseligere enn å tenne masse lys, ligge i sofaen med teppe og en film på tv. 

Dette er egentlig helgens planer, det skjer mye på lørdag på kort tid og dagen går i et. Men det å jobbe med Anne Brith er så utrolig spennende og gøy. Man lærer alltid noe nytt og hun er så koselig. Dere får følge med på min Snapchat imorgen @jonasstarodden så får dere med dere hele dagen min. Håper dere alle får en fin helg!

Hva skal du i helgen?

-Jonas 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg