Dette syntes jeg om å gå på skole så langt

Hei alle fine mennesker!

Jeg har jo nå gått på skolen i ca to uker. Jeg har jo bare skole to dager i uken. Det er utrolig mange som har spurt meg om hvordan det er å være tilbake på skolebenken. Og det er noe jeg syntes er utrolig vanskelig å svare på til nå det er litt tidlig. Men tenkte jeg kunne fortelle litt om hva jeg syntes fem til nå hvertfall.

Så nå som jeg da er på skolen ca ni timer i uken så har jeg jo mange dager fri så jeg jobber jo også. Stillingsprosenten er lavere for å kunne jobbe litt med skole også men jobber så mye jeg kan så jeg får alt til å gå opp i opp liksom.

Jeg syntes det er utrolig spennende å være tilbake på skolen, det er veldig nytt og skummelt ikke minst. Det er mye nye ord og utrykk. Jeg gjør mitt beste i timene å følger med så godt jeg kan, noterer mye og jobber alltid en time eller to før jeg starter på skolen de to dagene og renskriver notatene mine. Jeg har jo ikke gått på skolen nå på mange år, jeg er idag 22 år gammel og har ikke gått på skolen siden jeg var 16 år når jeg gikk ut av VGS. Så det å faktisk ta valget å starte på skolen var veldig vanskelig men veldig glad jeg gjorde det.

Det å følge med i alle timene er noe jeg sliter med og det å konsentrere meg men det kommer seg for hver time som går egentlig. Som sagt jeg noterer mye og leser mye før timene jeg har for å repetere for meg selv. Utenom dette syntes jeg det å være tilbake på skolen er veldig gøy og spennende og motivasjonen kommer mer og mer tilbake.

Skal jo tross alt sitte noen timer på denne skolen det neste året og neste der igjen, så er bare å bli vandt til dette her med en gang. Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg vil studere enda men det finner jeg vell ut av etterhvert som jeg går her. Jeg må jo starte med å få studiekompetansen min.

Har du noen tips til meg som akuratt har startet på skolen? Studietips, alltid gøy med nye tips!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg