Dette vil jeg gjøre i februar

VELKOMMEN FEBRUAR 2020

Da er vi godt en uke inn i februar 2020 og jeg er så glad for at det endelig er en måned til inn i året, vi går mot lysere tider. Nesten litt glad snøen er her, det blir så mye lysere og finere ute og kroppen for mer energi. Vi startet jo vårt nye år i ny leilighet, vi flyttet i startet av måneden og vi har endelig begynt å komme ordentlig i orden her. Nå er det skole og jobb på Elias og på meg er det kun jobb fremover. Jeg har mye planer og endelig begynner ting å falle litt på plass for meg på sosiale medier.

6 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR

✗ Valentines er jo rett rundt hjørnet og dette er vår 2. år sammen på valentines så vi skal vell bare ut å spise en koselig middag sammen og nyte hverandres selskap.

✗ Ta meg en tur til legen og sjekke mine nivåer. Jeg har tidligere hatt lave nivåer på noen vitaminer så tenkte bare jeg skulle sjekke opp hvordan det står til med de nå. Merker jeg er litt slapp for tiden så det er greit å ta en sjekk av og til. 

✗ Mamma har bursdag 13. februar så en dag denne måneden vil jeg få reist til Nittedal der graven til mamma er og legge på noen fine blomster og lys. Mamma hadde blitt 50 år denne dagen så en ekstra minnerik dag for meg.

✗ Teste mer vegetarmat, vi ønsker å ha en dag i uken uten kjøtt. Det jeg har smakt av vegetarmat hittil har ikke vært det store så tenkte ta en tur til Sverige, der har de bedre og større utvalg enn her i Norge. Hvis dere har noen tips om god vegetarmat, oppskrifter eller noe så kommenter gjerne under så skal jeg se. 

✗ Være flink med å handle mat og ikke dra på butikken hver dag. Vi bestiller mye mat fra Kolonial hver måned men vi tar turen på butikken uansett. Det er alltid noe man glemmer og må kjøpe, så dette er noe jeg vil bli flinkere til å handle alt vi trenger med en gang. 

✗ Gå på kino, det er så lenge siden vi har vært på kino sammen. Håper det kommer en film vi begge ønsker og se og en spennende film. Tips?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg