Endelig en rolig lørdag

Hei og god lørdag alle sammen!

Her sitter jeg med Skal Vi Danse på skjermen som har startet igjen. Det er et koselig program som passer perfekt for en lørdag. Jeg har hatt en så rolig lørdag som jeg ikke har hatt på så lenge. Den siste tiden har gått i et med jobb og denne flyttingen tar også på. Jeg er så glad ting har roet seg og at vi har kommet i orden her mer og mer for hver dag.

Denne helgen er jeg alene frem til mandag, veldig rart å være alene men også koselig å bare slappe av med kattene. Jeg trives godt i eget selskap og finner alltid noe å gjøre. Jeg har fått tid til å produsere opp noen annonser til Instagram som skal ut til uken. Det er godt å ligge foran skjemaet å bare ha ting klart. Må bare takke dere for alle de fine meldingene jeg har fått de siste dagene. Fått så mange koselige meldinger at dere syntes det er koselig at jeg er tilbake i sosiale medier. Veldig koselig og motiverende til å legge ut. Jeg fokuserer jo mer på Instagram og Snapchat enn bloggen men prøver å oppdatere her også et par ganger i løpet av uken.

En lørdag på sofaen, ansiktmaske og ikke minst Hotel Cæsar. Det er jo veldig lenge siden det gikk på TV men jeg ser på en gammel sesong. Har ordnet litt her i leilgiheten i dag og skal ordne mer imorgen. Jeg skal også ha en liten housetour på Instagram imorgen så følg med der @jonasodden_ for å se litt fra leiligheten vår her. Nå skal kvelden nytes med litt godis og noe serie på TV. Skal se om jeg finner noe nytt jeg kan se på.

Har du gjort noe spennende i dag?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg