Er jeg egentlig gutt eller jente?

Categories Hverdagskaos

Om jeg er gutt eller jente er vell et av mine mest stilte spørsmål. Folk er veldig nysgjerrig og tar vell kanskje enkelte konklusjoner før meg? Det har jeg lært med årene at folk dømmer deg før de kjenner deg og folk slenger etter deg ting som ikke stemmer. Noe som er veldig synd men sånn vill det vell alltid være for enkelte har vanskelig for å respektere andres privatliv.

Jeg tenker jo egentlig at enkelte ting kan man la vær å spørre mennesker man ikke kjenner om men jeg er en åpen og ærlig person så jeg svarer jo, men tenker uansett at enkelte burde gå i seg selv kanskje en gang eller to før de sender melding til folk de ikke kjenner.

De fleste vet jo at jeg elsker å bruke sminke, sminke meg, være kreativ og kanskje hive på meg en parykk av og til. Men uansett så er jeg Jonas og jeg er født gutt og jeg føler meg som gutt. Jeg liker bare å være kreativ og alt i alt er jeg bare meg selv. Jeg mottar så mange koselige meldinger daglig fra folk men dessverre så finnes det enkelte som kan holde meningene sine for seg selv.

Jeg elsker å være meg selv, en inspirasjon for andre å være seg selv. Ikke minst være kreativ, det å sitte å sminke seg med musikk eller serie i bakgrunnen er veldig koselig. Det blir litt sånn terapi for meg hvertfall om man har en dårlig dag og sitte i sin egen lille boble. Sminke har jeg i mange år brukt som en type terapi og jeg vet faktisk ikke hvordan jeg hadde vært i dag om jeg ikke hadde hatt sminken.

Jeg håper igjen at enkelte kan tenke seg om både en og to ganger kanskje tre også før de sender meldinger til folk de ikke kjenner. Og at vi bare kan respektere folk som de er og støtte hverandre. Tror det finnes en del som kan gå i seg selv og tenke over dette. Når folk kan være anonyme er de store i kjeften men noen ganger tenker jeg om folk er like store i kjeften om jeg hadde stått rett foran ansiktet dems? Jeg tror faktisk ikke det for å være ærlig. Hva tror du?

– Jonas

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

8 kommentarer

8 thoughts on “Er jeg egentlig gutt eller jente?

  1. Skjønner ikke hvorfor folk skal bry seg heller! Spiller det liksom noen rolle om man er mann eller dame? Blir så oppgitt av alle de merkelige meninger og tanker folk har! La nå folk få sminke og freshe seg opp uansett kjønn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.