Et av høydepunktene i februar

Reklame | New Dehli

Hei alle sammen!

Februar er over og nå er det mars allerede, som tiden flyr! Jeg har gjort så mye morsomt og koselig denne måneden men det beste må være Valentine´s dagen hvor jeg og Elias var på New Dehli og spiste en veldig god middag. Både jeg og Elias elsker indisk mat så dette var perfekt for oss begge.

Dette er jo vårt andre år sammen på denne dagen og for min del må jeg ikke gjøre så mye ut av dagen, men det å dra ut å spise og bare være oss to er veldig koselig. Vi spiser ikke ute så ofte så når vi faktisk gjør det liker vi å kose oss skikkelig. Det kan jeg si vi gjorde på New Dehli, supergod service og ikke minst mat. Vi fikk servert en forrett først med litt av hvert og det er så mye gode smaker.


En utrolig koselig atmosfære i restauranten og jeg storkoste meg skikkelig med både Elias og god mat.

Hvis dere noen gang besøker New Dehli må dere smake Lollipop Chicken, så sykt gode! Skulle ønske jeg klarte å lage slike hjemme, så sinnsykt godt!

Kommer helt klart til å besøke denne restauranten igjen og det vil jeg anbefale dere også. Om dere ønsker så kan dere klikke HER for å bestille et bord til deg og noen du er glad i!

Håper dere likte mitt tips til god Indisk mat i Oslo, virkelig en sterk anbefaling fra meg!

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg