Googler meg selv – Dette fant jeg!!

For en uke siden så jeg et innlegg på Alexandra Emilie sin blogg hvor hun googlet seg selv for å se hva hun fant så da ble jo jeg inspirert til å gjøre det samme. Så tenkte jeg kunne google meg selv med navn å se hva jeg finner og dele med dere. Jeg har jo gjort litt forskjellig de siste årene så det er litt skummelt men vi kjører på.

Om dere ønsker å se på Alexandra Emilie sitt innlegg der henne googler seg selv så KLIKK HER.


Har du prøvd å skrive navnet ditt på google for å se hva som kommer opp?

Googler meg selv

Beklager om noen av bildene ikke passer inn her men det er slik de er fra google så vi får ta det som det er. Først og fremst fant jeg dette bildet som er en look jeg gjorde i samarbeid med nettsiden makestyle som nå er lagt ned. Brukte også dette bildet som promo til et meetup jeg skulle ha i Oslo for en stund tilbake. 

På denne tiden sminket jeg meg jo hver eneste dag etter jobb for bilder til Instagram og savner den tiden litt egentlig. Her var jeg også i en prosess hvor jeg sparte brynene mine tilbake så derfor de er litt over alle kanter.

Nok et samarbeid jeg gjorde med makestyle som var mitt hovedsamarbeid før noe jeg savner egentlig men den butikken er jo lagt bed. Men kan vi ta et øyeblikk for disse brynene og duckface? Klarer ikke se å se på dette, det er så lenge siden.

Jeg husker faktisk denne dagen skikkelig godt. Her skulle jeg på et event med NYX Professional Makeup og her var jeg i en periode med masse farger og dette var da looken jeg endte opp med.

Dette var en look jeg gjorde for en nettbutikk som jeg hadde samarbeid med før. Savner egentlig å ha en parykk jeg kan bruke av og til for bildene sin skyld.

Denne looken er faktisk ikke så lenge siden jeg la faktisk tror det var i oktober i fjor? Var i startfasen med Elias husker jeg hvertfall, elsker en mørk leppe og gleder meg skikkelig til høst og kan bruke mørke rødtoner på leppene igjen.

Okei så hva har skjedd?? Jeg kan så godt huske dette intervjuet jeg gjorde med RB liksom. Helt sykt hvor lenge siden dette er nå da. 4 år siden og som dere kan se har jeg jo forandret meg veldig veldig mye og takk for det!!Sjenerte lille meg liksom fikk to damer hjem til meg og tok både video og masse bilder, husker det så godt og jeg var så redd og syntes det var utrolig skummelt. Kan vi bare ta et øyeblikk for mine firkanta bryn og nesekontur? Ja denne tiden gjorde jeg utrolig mye drag noe jeg ikke gjør lengre og da skal jo ting være litt mer ekstremt.Også disse skoene og de klærne haha jeg kan ikke tro jeg lot de ta bilder av meg liksom. Enda godt det er lenge siden men jeg hadde det så gøy på denne tiden og eksperimenterte ut veldig mye innen sminke og for å finne meg selv liksom.
Om dere ønsker så kan dere klikke HER så kommer dere til hele det intervjuet og til og med en sykt klein video med meg i stemmeskifte og regulering på tenna haha herregud det er så lenge siden.

En hudpleie video jeg gjorde igjen med makestyle som dere kan se HER og det er også sykt lenge siden jeg gjorde. Savner denne tiden men gøy å se tilbake til ikkesant?

Andre videoer jeg har laget med makestye: HERHERHERHER 
Jeg lagde så mange videoer med makestyle før så gøy å dele de med dere.

Det var alt jeg fant på google denne gang om meg selv, veldig gøy å se tilbake på. Har du prøvd å google deg selv?

Håper dere likte dette innlegget og at dere fikk dere en god latter som meg.

-Jonas

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg