Gratulerer med morsdag alle mødre

Da var det morsdag, gratulerer til alle mødre der ute!

Vi har aldri hatt noen spesielle ting vi pleier å gjøre på morsdag, vi alle har forskjellige tradisjoner. Jeg husker jeg pleide å lage et fint kort, kanskje med noen bilder fra ting vi hadde gjort sammen siste tiden. Og lage en god frokost og bare gi mamma litt ekstra oppmerksomhet denne dagen. Det er ikke så mye som skal til for at mødrene våre skal føle seg litt ekstra sett og bli glade. Lag noe personlig og koselig til din mamma du også!

Nå i juli 2020 er det sju år siden mamma valgte og forlate oss, savnet er like stort men hva skal jeg si man vender seg til hverdagen igjen. Livet må tilbake til hverdagen men tro meg det tok sin tid. Vi alle er forskjellige, noen bruker lang tid og andre bruker kort tid. Jeg tror ikke jeg brukte veldig lang tid på å komme meg tilbake til den “normale” hverdagen igjen før det var skole og jobb men sånn er det. 

Jeg vet at mamma hadde ønsket at jeg skulle fortsette mitt liv som jeg gjør idag. Mamma hadde også vært utrolig stolt over meg og hva jeg har fått til hittil i livet. Jeg er som mamma, bein i nesa og elsker å jobbe frem til mine personlige mål.

Dette er et av de siste bildene som ble tatt av mamma sommeren 2013, her satt vi på Fridays på Jernbanetorget og spiste lunsj husker jeg. Vi hadde et helt spesielt forhold, mamma var ikke bare mamma men også min bestevenn vil jeg si. Vi hadde det så mye fint sammen og husker på kvelden etter middagstid så pleide vi å sitte sammen i sofaen å strikke av alle ting. Jeg har så mye fine minner som jeg tar med meg videre i livet fra mamma!

Noen flere koselige minne fra ting vi gjorde sammen. Savnet vil alltid være like stort, jeg vil alltid elske mammaen min! Livet er urettferdig av og til men da gjelder det å gjøre det beste ut av det vi har. Vi alle har våre tider, jeg også har mine dager og tider hvor jeg kanskje tenker litt ekstra eller bare ønsker litt tid for meg selv.

Tusen takk for alle koselige minne med deg mamma, jeg elsker deg! ♥

 

Håper alle får en koselig søndag og gjør noe ekstra koselig for mammaen sin i dag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg