Gult er kult

Dette ble dagens makeuplook, klikk dere inn på @jonasstarodden på Snapchat for å se litt hvordan denne looken ble til.

Da nærmer nok en dag i “karantene” seg slutten og dagene blir veldig lange. Jeg prøver alt jeg kan å ikke gå ut hvis jeg virkelig ikke må. Det er viktig at vi alle gjør det vi kan å følger rådene vi får. Jeg er så glad om dagen til tross for alt som skjer, det er så utrolig gøy å være tilbake på blogg, Instagram og Snapchat for fullt. Jeg har allerede fått så mange fine og koselige meldinger på at dere syntes det er gøy at jeg er tilbake.

Men kjenner at jeg burde ha en hviledag imorgen for huden min er litt sår og sliten nå. Men jeg får se hvordan den føles ut imorgen også ta det derfra. Om jeg ikke sminker meg så skriver jeg innlegg til bloggen så det er alltid noe å finne på. Som jeg nevnte så har jeg fått gjort og skal gjøre ting jeg kanskje til vanlig ikke ville ha tatt meg tid til å få gjort. Hva har du gjort i dag?

Imorgen får jeg endelig maten vår som jeg bestilte på Kolonial som jeg elsker å handle fra. Da slipper vi å gå på butikken og det er veldig deilig å slippe i disse tider. Samtidig som det er godt å komme seg ut å få litt frisk luft også og ikke bare være inne.

Håper alle tar vare på seg selv og de rundt seg i disse dager, følg alle råd dere måtte få og respekter de! 💕

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg