Helgen oppsummert – Sminke, Anne Brith og bloggerne

Endelig har jeg kommet meg litt etter helgen, det har vært en sykt koselig helg men den har vært slitsom. Jeg visste at jeg skulle på fest men at festen skulle bli så hard hadde jeg faktisk ikke trodd. Det var så utrolig koselig og gøy, møtte masse nye mennesker og mange jeg bare har snakket med over nett som jeg endelig fikk lov til å møte. Alltid gøy å bli kjent med nye folk og det nye influencere og kan gi hverandre tips og triks. 

Dagen startet egentlig med å stå opp sykt tidlig for å sminke meg selv for å rekke å møte Anne Brith og Isabel hos frisøren for å rekke å sminke de før festen startet hjemme hos Anne Brith. Jeg hadde allerede pakket kofferten min klar for å sminke de begge, jeg har sminket de før så visste hva jeg skulle ta med. Men allikevel så tok jeg med meg alt alt for mye produkter som vanlig, men det kommer seg vell etterhvert. Det er så gøy å sminke andre. Husk at du kan booke med på mail [email protected] så svarer jeg deg med priser osv på sminke og evt kurs der.

Vi var i den fineste salongen i byen, Mood Studio. For en fin salong og god service til damene. Her sitter jeg i den fine stolen mellom slagene og slapper av. Det er så gøy å sminke andre og det gir meg så mye og gøy å se før og etter. Anne Brith er med i den nye sesongen av bloggerne så hun filmet en del selv i salongen fra sminken og håret. Spennende å se når den nye sesongen kommer ut i januar, det blir utrolig gøy å se på.

Både Anne Brith og Isabel ville ha noe enkel partysminke noe som alltid er gøy. Skal dele bilder på Instagram med produktene jeg brukte så følg med der. Når jeg sminker andre så liker jeg å ha det gøy, bruke god tid og hele tiden vise hva jeg gjør så mine kunder alltid blir fornøyde med jobben jeg gjør. Det er utrolig viktig for meg at kundene liker jobben og sminken de får av meg.

Anne Brith the queen of party hadde et telt I hagen med seng og det var noe annerledes og veldig koselig. Her satt vi også en gjeng litt senere på kvelden. Var utrolig koselig å bli kjent med masse nye fjes, både nye samarbeidspartnere, influencere og venner.

Fineste Isabel, er så glad for å kunne jobbe med deg fremover. Sjekk hennes Instagram @bella1bell. Møtte også fineste og kuleste @tinastreningsblogg en råkul dame som jeg også gleder meg til å gjøre masse gøy med fremover.

Alt i alt var det en utrolig fin fest og som jeg sa ble jeg kjent med så utrolig mange koselige mennesker og knyttet nye kontakter, venner og samarbeidspartnere som jeg gleder meg til å jobbe med fremover. Jeg gleder meg til å jobbe med Anne Brith fremover, vi har masse gøy på gang sammen og skal jobbe litt sammen fremover. Nå er jeg også signert profil i blogghuset så Anne Brith er nå min manager når det kommer til sosiale medier. Søndagen min var kort oppsummert bare soving, film og mer søvn rett og slett. Jeg var helt ødelagt etter tidenes morsomste fest på lenge.

Ha en fin kveld alle sammen, så snakkes vi imorgen. 

 

Følg meg her: Facebook HER – Snapchat JONASSTARODDEN – Instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg