Høsten er kommet + Instagramkurs

Nå har jeg vært hjemme noen timer og bare jobbet litt med Instagram og fortsatt på kurset jeg tar i hvordan man skal jobbe med Instagram og hva jeg ikke skal gjøre rett og slett. Nå har jeg sett på kurset noen dager og jeg merker faktisk forskjell allerede og ser at tallene er bedre, engasjement og følgertall går oppover.

Har vært på skolen i noen timer og hadde samfunnsfag og markedsføring og lærte noe nytt der. Også har jeg prøvd å skjønne meg på disse nye retningslinjene som har kommet for influencere, men det er så mye så tar litt tid å sette seg inn i. Skal møte Anne Brith imorgen så skal snakke litt med henne så får vi se om vi blir klokere da. 

Elsker å ligge på sofaen med teppe og kattene oppå meg, bare jobbe å ta det med ro rett og slett. Det er det høsten er til for mener jeg å slappe av med noe godt å drikke og kanskje en film? Jeg elsker hvertfall høsten så koselige farger, pledd og alt er bare kos rett og slett.

Jeg holdte på å skrive late dager men det er det ikke. Kan ikke huske sist jeg har jobbet så mye med sosiale medier som det jeg gjør nå for tiden. Jeg jobber så mye med prosjekter og Instagram osv men det er så gøy. Jeg styrer to andre kontoer tillegg til min egen så det er nok jobb å ta seg til rett å slett. Men jeg elsker jobbene jeg gjør nå og gleder meg til fortsettelsen, og kan dele med dere hvilke andre kontoer jeg driver med for tiden.

Nå skal jeg ut en liten tur å lufte meg så snakkes vi senere fininger.

Hva gjør du ikveld?

Følg meg her: Facebook HER – Snapchat JONASSTARODDEN – Instagram HER 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg