Hvorfor er jeg egentlig “kjent?” – Jeg er utrolig takknemlig

Idag tenkte jeg skulle ta opp og snakke om noe som veldig mange har spurt meg om de siste ukene ettersom jeg har fått så utrolig mange nye følgere den siste tiden, da spesielt på Snapchat. Så jeg håper dere får svar på det dere måtte lure på hvis ikke så får dere gjerne kommentere så skal jeg svare dere der.

Dette er noe flere har spurt meg om den siste tiden, hvordan jeg egentlig ble, “kjent” og det vet jeg nesten ikke svaret på selv men jeg er veldig glad og takknemlig for at ting har blitt som de har blitt. Men jeg tenkte jeg uansett kunne dele litt hvordan veien hit har vært for meg for å komme hit jeg er idag. Jeg selv føler meg ikke som en kjendis eller en kjent person. Men jeg blir ofte kjent igjen på gaten, folk vil ta bilder osv og det er utrolig koselig og det setter jeg stor pris på.

Jeg har egentlig hatt et veldig avslappet forhold til sosiale medier og egentlig ikke stresset noe med det. Jeg har egentlig bare lagt ut det jeg selv har syntes har vært fint om det kommer til sminke eller ting jeg ønsker å dele. Men det kommer jo til et punkt der det begynner å bli en del følgere på de forskjellige kanalene mine og sponsorer begynner å komme. Det er jo noe som er utrolig gøy og få ting man kan bruke for sine interesser og dele på kanalene for følgere. 

Det skal sant sies at det å få ting gratis er veldig gøy og jeg tror ikke jeg er den eneste som tenker det at det å få ting gratis er veldig stas for hvis vi ikke hadde fått alt så hadde vi heller ikke kunne delt ting med dere om det. Vi har jo ikke kapasitet til å kjøpe såpass mye produkter fra vår egen lomme. Men igjen så må vi som får ting gratis faktisk skatte av dette igjen så det er ikke akuratt lønnsomt å få masse gratis. Det går jo også til et punkt der man ser sin egen verdi og kan starte og ta litt betalt for innlegg man skal legge ut og gjøre reklame for bedrifter.

Så det startet egentlig med at jeg fikk noen få sponsorer fra noen nettbutikker som ville sende meg produkter og jeg ble jo sykt glad. Det var utrolig gøy å få produkter jeg hadde veldig lyst på og følgerne mine likte det jo så utrolig godt. Jeg har egentlig bare lagt ut tingene jeg ønsker men før gjorde jeg masse crazy sminke osv og det er jo ikke noe jeg gjør lengre. Noe jeg kanskje skulle ønske men vi alle vokser fra ting og forandrer oss og det er veldig gøy å se hvordan jeg er i dag i forhold til 3 år siden, en syk forandring!

Som dere vet så har jeg byttet Instagram og det gjorde jeg rett og slett fordi tallene gikk nedover. Det gikk jo nedover fordi jeg byttet innhold rett og slett, jeg la ut bare sminke og gikk sakte men sikkert over til litt daglige ting og det var ikke like populært. Det var veldig demotiverende for meg siden alt bare gikk nedover hele tiden så derfor lagde jeg rett og slett en ny konto. 

Kort oppsummert har jeg rett og slett vært meg selv, delt min passion og ting jeg står for, det jeg liker og dele min produktkunnskap. Jeg er stolt av meg selv over hva jeg får til og hva jeg har fått til. Stå på og tilslutt får du til det du selv ønsker.

Jeg har egentlig bare jobbet hardt de siste årene og da kommer det jo flere og flere følgere som kommer inn og det er jo det som er gøy og motiverende. Nå er jeg jo størst på Snapchat og Blogg, Instagram vokser men det er ikke der jeg er størst akuratt nå. Veldig glad og takknemlig for der jeg er idag og alt jeg har. 

Så husk at vil du noe nok så får du det til!

-Jonas

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg