Jeg er lei allerede

Reklame | May Beauty

Hei alle sammen!

Jeg kan trygt si jeg er drittlei allerede, jeg er så lei av å bare sitte inne. Jeg har laget en liste med ting jeg skal fikse,vaske og rydde her hjemme. Man får jo gjort ting man vanlighvis ikke får gjort eller kanskje ikke gidder å gjøre. Jeg har hvertfall en lang liste med ting jeg vil gjøre her hjemme og skal dra med meg kjæresten på noe av det hvertfall.

Det har jo faktisk ikke gått en uke enda og er allerede lei, jeg prøver å ha noe og gjøre hele tiden men det kan vell bli litt vell mye sofaen og tv. Merker jeg får en utrolig sterk hodepine i løpet av dagen men dette er jo igjen min egen feil. Så jeg skal bli flinkere på å gå ut med løpeskoa med musikk på ørene og jogge meg en tur.

Det er fortsatt mange dager igjen av denne “karantenen” og det er bare å bite tenna sammen og finne på noe å gjøre. Jeg kommer ikke til å sitte inne hver eneste dag hele tiden. Jeg kommer nok til å dra ut litt i butikker i byen og kanskje ta en kaffe om det er noe som er åpent. Men man skal ta sine forhåndsregler og prøve å ikke være i kontakt med andre mennesker men skal ikke låse meg selv inne heller.

Benytter dagen i dag til å gi huden et skikkelig boost med fukt og glød. Hvis jeg først skal være hjemme skal jeg hvertfall ha glødene og fresh hud! Da er jeg veldig glad i masken fra May Beauty som er enkel og påføre og igjen gir masse fukt. Har tidligere tipset dere om produktene til May Beauty og de er utrolig gode og rimelig i pris noe som er et pluss hos meg! Om dere ønsker å teste denne så finner dere link til masken HER.

RABATTKODE: JONAS-30-MAR 
GIR DERE – 30% RABATT PÅ ALLE VARER
KLIKK HER

Håper alle prøver å kose seg så mye de kan og tar vare på de rundt seg. Og at dere alle finner noe å finne på uten å gå hjemme og bli gal av det. Kanskje dere har noen gode serietips?

Hva benytter du disse dagene til?

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg