Jeg er rastløs

God onsdag morgen alle sammen!💛

Da kom det jo på pressekonferansen i går at disse tiltakene skal vare til over påske, det er nesten tre uker til det. Og om de vil vare lengre etter dette det vet vi jo ikke enda. Men tiltakene må til for å stoppe dette her og om folk gjør som de skal jo fortere kan vi gå tilbake til en så normal hverdag som mulig i disse tider.

Jeg er så rastløs her jeg sitter, prøver å sove så lenge som overhode mulig hver eneste dag så ikke dagene skal bli lengre enn de må. Om jeg våkner tidlig så legger jeg meg og kniper igjen øynene for å ikke våkne, som oftest sovner jeg igjen og sover noen timer til. Det er jo alltids noe å finne på men jeg prøver å fordele disse utover uken så jeg alltid har noe å finne på. Jeg har faktisk tatt opp strikking igjen, dette er noe jeg drev veldig aktiv med før som jeg tenker å drive litt med i tiden fremover.

Været de to siste dagene har vell heller ikke vært veldig fristende å gå ut i for en tur, utenom en tur til butikken om jeg trenger noe. Jeg handler som oftest alt jeg skal ha for en måned på Kolonial for å slippe å gå i butikken å bruke mer penger enn det jeg må. Noe jeg vil anbefale dere alle i disse tider, jeg går kun på butikken om jeg trenger påfyll av noe eller har cravings på noe. Min største craving nå er gele med vaniljesaus av alle ting, sykt enkelt og digg!

Ta vare på dere selv og de rundt dere. Se en film sammen og finn noe å gjøre hjemme. Vi alle har nok noe vi kan vaske, rydde og sortere hjemme nå er hvertfall tiden å gjøre dette på.

Hva gjør du hjemme i disse dager? 

FØLG MEG HER: Facebook HER – Instagram HER – Snapchat JONASSTARODDEN

1 kommentar
  1. Du er ikke alene om å bli rastløs. Jeg går snart på veggene. Siden jeg er i feil alder, i risikogruppen og alt som er, så er jeg knapt på noen butikk heller. Slekten handler. Strikketøy er greit, – det har jeg også. Problemet er kondisen. I min alder går den rett i bånn på kort tid, og hvor er musklene i armene blitt av? Jeg kan forsikre deg om at de ikke bygges opp av strikkepinner 😁
   Jeg blir nødt til å legge inn en fast daglig gåtur igjen som før, om jeg så skal snike meg rundt i mørket.
   I dag er det vaffeldagen. Jeg kunne jo stekt vafler, men har egentlig ikke lyst på vafler.
   Ha en fin dag, med eller uten strikketøy. 👍🏻

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg