Jeg er så lei

God kveld fine følgere, nå er det mandag kveld og jeg har for litt siden fått tidens leveranse på døra med masse mat. Jeg bestiller mat på Kolonial.no sånn av og til for å slippe å gå på butikken rett og slett. Jeg syntes det er utrolig kjedelig og går man på butikken hver dag bruker man ofte veldig mye mere penger enn du faktisk trenger å bruke. Jeg har nå handlet mat for ca tre uker siden vi hadde en del i fryseren også. Vi må jo innom butikken å handle grønnsaker osv men mesteparten av mat har vi fått levert på døra i dag og det er veldig digg. 

Her kan dere se noen av varene og det er så utrolig mye mat, og tanken på å slippe butikken gjør meg så utrolig glad. Hater å gå på butikken og igjen så bruker man alltid mye mer penger enn du trenger.

Nå er jeg også så lei av å være syk og tett, jeg vil bare bli frisk rett og slett. Jeg skal så mye denne uken og nå har jeg vært syk i over en uke, har ikke tid eller energi til å ligge rett ut. Heldig som jeg er så får jeg jobbet mye på mobilen og pc og mye av jobb har blitt unnagjort. 

Håper jeg blir frisk snart så jeg kan yte mitt beste på mine sosiale medier og legge ut kvalitet, men jeg er heldig som har flinke jenter som skriver gode innlegg her også så dere må følge med på de rett og slett. De har mye kult planlagt og deler mye bra og jeg gleder meg til veien videre med de på laget. 

Dette har vært min arbeidsplass idag, sittet å jobbet så mye. Planlagt innlegg men også skrevet mye mail om nye samarbeid osv så jeg har virkelig fått unnagjort veldig mye idag. Så nå er alt klart og jeg gleder meg til de neste ukene som kommer!

Ha en fin kveld videre alle sammen.

-Jonas

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg