Jeg har startet på skole – Dette studerer jeg!

Den siste uken har vært så sykt mye herregud, så mye tanker og hva jeg vil med livet liksom. Jeg har den siste mnd vært veldig frem og tilbake med dette om skole. Jeg fullførte jo ikke VGS men gikk bare VG1 og har jo som sagt tenkt mye på om jeg skal fullføre helt. Men min motivasjon har jo ikke akuratt vært helt på topp da for å si det sånn. 

Men jeg har nå bestemt meg og jeg vil ta det veldig rolig og tar derfor to fag i semesteret. Dette semesteret som startet allerede idag tar jeg samfunnsfag og markedsføring og ledelse. Det er egentlig et fag jeg ikke trenger og dette er noe jeg syntes selv er veldig spennende og noe jeg ønsker å jobbe med så derfor tok jeg det nå for å ha noe jeg syntes er gøy da. 

Nå er jeg da på skolen seks timer på onsdager og tre timer på torsdager og jeg tror dette vil bli veldig spennende og jeg går da på Sonans i Oslo. Så om jeg har noen følgere som går der er det bare å skrike ut så kanskje vi ses på skolen?

Så er planen å ta to fag hvert semester til jeg er ferdig med alle fag og min studiekompetanse er på plass rett og slett. Da kan jeg starte en utdannelse, hva jeg skal ta vet jeg ikke men har god tid til å finne ut av det da.

Utenom skole idag så har denne uken vært rolig. Har brukt mye tid på å tenke på om dette er noe jeg virkelig vil. Og igjen så er ikke min motivasjon helt på topp men dette kommer etterhvert. Idag hadde jeg tre skoletimer med markedsføring og ledelse og noterte ned hele fire sider så jeg er gira og følger nøye med på alt. Det er veldig intensivt så er bare å følge nøye med så man klarer eksamen. 

Har også vært utrolig flott vær siste uken og i går var jeg hjemme alene så tok en tur på Lekter´n med Karin og delte en flaske vin før Charlotte kom og det var utrolig hyggelig å være med venner og feire en skolestart rett og slett. Det var en liten oppdatering fra hva jeg har gjort den siste uken, håper dere har en fin uke alle sammen!

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT JONASSTARODDEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg