Jeg svarer på spørsmål fra dere

Hello alle sammen!

Nå er det på tide med spørsmål, så tenkte å svare på noen av de som har kommet inn både på Snapchat og Instagram! Alltid like gøy å svare på spørsmål fra dere.

Hvordan har du det for tiden? Jeg har det egentlig utrolig bra, det har vært mye jobbing de siste ukene så føles egentlig bare ut som jeg har jobbet og det er det liksom. Men nå er det bare en dag til med jobb før en hel uke med fri. Det skal bli veldig godt å bare slappe helt av!

Hva jobber du med? Jeg jobber som skiftleder på Burger King også jobber jeg i Assistanse på flyplassen som ekstra. Også har jeg jo sosiale medier da.

Tjener du penger på bloggen? Både ja og nei. Jeg tjener først og fremst penger på reklamer på bloggen men har ikke hatt noen kampanjer på en stund da jeg har hatt sommerferie. Jeg driver som sagt å lager masse innlegg klart så det kommer masse fremover! Så ja jeg tjener penger når jeg har kampanjer på sosiale medier.

Hvordan fikk du den stjernen på Snapchat? Jeg har nå vlogget på Snapchat noen år og Snapchat leter hele tiden etter nye folk å fremme så da var jeg så heldig. Om dere ønsker å lese mer om det så kan dere lese det. HER.

Hva heter kjæresten din? Kjæresten min heter Elias!

Tips mot fet t-sone? Skrubb huden din og bruk gjerne en mattende krem og litt matt pudder. Ole Henriksen sin skrubb er utrolig god mot fet hud.

Blogg, Youtube eller Snapchat? Jeg liker alt men selv liker jeg mest Snapchat og blogg. Youtube er veldig gøy men tar dessverre litt for mye tid sånn ting er nå.

Hva jobber Elias med? Han jobber på Café

Hvor mange følgere har du på Snapchat? Det varierer fra dag til dag men minimum sånn 3500 også øker det jo for hver dag ettersom jeg fikk stjernen.

Har du og Elias vært kjærester lenge? Ca 9 mnd nå! Vi ble sammen 10.11.2018

Ser du på noen serie akkurat nå? Ja jeg ser på Homeland på Netflix, utrolig spennende serie. Også ser jeg på Hotel Cæsar når jeg kjeder meg. Har jo sett alt før men er gøy å se på nytt liksom siden det ikke kommer ut noe mer.

Skal du reise noe mer i år? Ja jeg har veldig lyst å reise til London i desember, men utenom det sparer vi til en skikkelig gøy sommerferie neste år så ferie får bli neste år!

Vil du ha barn? Sånn per nå nei, men hvem vet om kanskje 10 år? Jeg lever idag og orker rett og slett ikke planlegge så langt frem i tid.

Hvis dere har flere spørsmål så legg igjen i kommentarfeltet!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg