Kommer dere til å se meg på tv i år? Fikk tilbud om TV-program

Mange som spør om jeg skal være med på noe TV program i år og om jeg blir å se på TV? For å være ærlig så hadde det vært utrolig gøy, men da vil jeg selv delta på noe jeg ønsker og noe som føles riktig. Hvis ikke blir det å gå imot meg selv og det er ikke noe jeg ønsker. Så om muligheten er der så ja men enn så lenge ingen ting som er planlagt.

Jeg fikk faktisk en Mail av et castingbyrå som ville ha meg med inn på casting og jeg takket egentlig ja til å komme da på et typ møte. Men jeg turte rett og slett ikke dra dit fordi det er sykt skummelt og for det var et program som var både riktig og ikke riktig for meg. Jeg angrer ikke litt en gang for at jeg ikke dro på det, føles veldig riktig av meg idag. Jeg vil ikke være med på et TV-program bare for å være med og komme på TV heller. Som sagt så må det være et program jeg føler er riktig for meg og hva jeg selv står for.

Men når det er sagt gleder jeg meg til programmet jeg skulle på casting på kommer på TV og tror ikke det er så lenge til. Så frem til det starter reklame osv for programmet kommer jeg ikke til å si hva det er for noe.

Så husk om dere får tilbud om noe samme gjelder samarbeid også. Pass på at det er noe som du selv føler er deg og føles riktig! Så igjen jeg angrer ikke og stresser heller ikke med å komme med på TV program! Mye rare tilbud ute å går så man skal passe på og tenke seg om både en og to ganger før man takker ja til noe!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg