Min nye favorittfoundation + rabattkode

Reklame | Blivakker

I går testet jeg en foundation jeg rett og slett har utsatt å prøve. Hvorfor vet jeg ikke helt men det kan ha noe å gjøre med at den heter Pro Matte” og jeg har litt mer tørr hud og liker at alt jeg putter på huden skal inneholde fuktighet. Jeg brukte bare en god primer under også brukte jeg en beautyblender for å blende den inn i huden. Og med en gang så jeg at denne var en ny favoritt. Den la seg så sykt fint enda jeg har tørr hud. Jeg brukte et løspudder som også er ganske tørt for å sette sminken og utrolig nok ble jeg ikke tørr og resultatet ble utrolig fint. Jeg er veldig overrasket over denne og den satt veldig godt og lenge på huden. La seg bittelitt i mine smilelinjer og i pannen men det gjør alle foundations på meg uansett så det er ikke noe med denne å gjøre.

Om dere ønsker å teste denne så finner dere den HER og hvis dere bruker koden “JONAS10”så får dere litt ekstra rabatt på salgsvarene også!

Husk at alle produkter kan ikke funke for alle men denne funket bra for meg. Jeg tror bare det er viktig med litt fuktighet i basen og jobbe produktet godt inn i huden. Jeg bruker ofte lang tid på huden fordi jeg jobber så mye med beautyblender for at alt skal se helt flawless ut. 
Føler også denne foundationen jevnet ut huden godt men også skjulte synligheten av porene mine noe jeg liker utrolig godt på sminken min. Den er også en HD foundation som gjør den perfekt på bilder og video. Skal bruke denne masse fremover og teste den med flere puddere og primere på huden for å se om det utgjør noe forskjell på det ferdige resultatet. Det finnes så utrolig mye forskjellig men nå har jeg funnet noe som funker og noe jeg liker så denne er nok min nye go to foundation som jeg skal begynne å bruke fast til alt egentlig.

Hvilken foundation er din favoritt?

Husk å klikk HER om dere ønsker å lese mer om den og se farger osv og nå er den på salg til 74kr men med koden “JONAS10” får dere enda mer rabatt på hele kjøpet deres.

Vi snakkes senere!

-Jonas

5 kommentarer
  1. Skatter du for alt, eller bare det som er for bloggen? Jeg har nettopp startet blogg selv, og har Instagram og Snapchat. Noe av sponsede produkter er kun for Instagram. Jeg tjener ikke noe på det, utenom produktene får. Har prøvd å spørre skatteetaten men de sier så lenge det er hobbyvirksomhet skal man ikke skatte. Er så sykt usikker, fordi jeg har jo ingen inntekt fra noe av sosiale mediene mine, jeg får ikke betalt for å legge ut feks – som vil også si jeg ikke har noe å skatte av. Forstår at sponsede produkter anses som inntekt, men må jo ha penger å skatte av om du skjønner? Hvordan fører du opp, hvordan gjør du det? Setter så pris på hjelp

  2. Jeg har aldri brukt foundation i hele mitt liv, så har ingen favoritt. Er litt ( gammel) “hippie”. Her går det mest i naturlig look 😀 Ikke napper jeg bryn eller streker opp nye, kun litt mascara og av og til leppestift 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg