Nye favoritter i rutinen min

Reklame | Xlash

Jeg har en to måneders periode testet ut noen av produktene til Xlash og jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Jeg har tidligere testet vippeserum uten så mye effekt og reagert kraftig på dette. Jeg har veldig sensitive øyne og reagerer på mye rundt her men disse produktene funker utrolig bra for meg. Jeg har aldri hatt spesielt lange vipper uansett hva jeg har gjort med de. Så det å faktisk finne et produkt som gjør de lengre, tykkere og litt mørkere er helt fantastisk!

Xlash Vippeserum HER – Xlash Lips HER – Eye Gel Pads HER 

Tre nye favoritter i min ukentlige rutine. Jeg har brukt vippeserumet hver dag i 28 dager for å se effekt. Før jeg gikk over til å bruke det 2-3 dager i uken for å opprettholde det. Jeg pensler en tynn linje som en eyeliner langs vippekanten og det er det. Fort gjort og man ser utrolig fort effekt!

Vi alle digger vell slike pads for under øynene, jeg har kun sett disse i en og en pakke. Her får man 30 par i en boks som man kan ha liggende så slipper man mange småpakker. Disse gir masse fukt, plumper huden under øynene og best av alt lysner opp. Jeg selv sliter utrolig mye med mørke ringer. De har masse digge ingredienser for optimalt resultat. Jevner også ut fine linjer så perfekt å bruke før du skal sminke deg og skal noe spesielt eller bare vil føle deg fresh.

Er du som meg som sliter med tørre lepper? Denne er virkelig et reddende produkt som gjør underverker. Passer perfekt for deg som sliter med veldig tørre og sensitive lepper som sprekker opp. Den er litt oljete etter min smak og trekker seg ikke så fort inn som jeg skulle ønske men gir masse fukt og shine til leppene. De har en samme type med pluming også, den er en god favoritt.

Så enkelt og greit med en liten spade man kan plukke opp padsene med. Så her har man de lett tilgjengelige hele tiden om man skulle føle seg trøtt og sliten og vil våkne litt mer. Her får man masse produkt for pengene, 15,-/ per par. Så det er tross alt billigere enn småpakkene de selger i butikkene. 

Xlash Vippeserum HER – Xlash Lips HER – Eye Gel Pads HER 

Best av alt så har jeg en rabattkode å dele med dere. Dere kan bruke koden “JONAS20” for -20% rabatt på xlash.no sin nettside og alle produktene. Jeg håper dere fikk litt inspirasjon til nye produkter. Rabattkoden er kun gyldig i 48 timer så her gjelder det å være rask. 

Vinteren kommer med stormskritt så viktig å bruke gode produkter som tilfører masse fukt og gjør jobben. Her er produkter jeg har testet som sagt i en to måneders periode og er virkelig gode favoritter i rutinen min!

Se min instastory for mer info om produktene og hvordan jeg bruker de! @jonasodden_

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg