Hei! Mitt navn er Jonas Kristiansen Odden, og er en 21 år gammel gutt som er bosatt i Oslo. Jeg jobber for tiden 100% i restaurant og har gjort dette de siste 7 årene…

På fritiden er jeg en «influencer», blogger, instagrammer, youtber og snapchatter. Jeg har det siste året hatt litt pause fra sosiale medier noe jeg selv har trengt veldig men utrolig godt å være tilbake på blogg men denne gangen på helt egne ben uten noe drahjelp.

Jeg har egentlig i mange år prøvd dette å blogge og har fått det til i perioder og vært flink, tallene har vært på topp og alt har bare vært så sykt bra. Men siden jeg selv er i 100% jobb er det utrolig deilig å være i eget domene og være sin egen sjef rett og slett.
Jeg har ingen kontrakt på bloggen og er min egen sjef. Jeg har kun kontrakter på samarbeid osv og jeg vet selv at jeg ikke har så mange som klikker seg inn her på bloggen som jeg har på instagram og snapchat.

Men for meg er det noe med det å kunne skrive ned alt og det jeg ønsker istede for å snakke hele tiden. Har alltid elsket å skrive masse og syntes det er utrolig givende og skrive. Så jeg gleder meg masse til alt jeg skal gjøre dette året og få mine sosiale medier litt mer opp enn de har vært de siste månedene men dette har vært så sykt nødvendig men føler meg nå så sykt klar!

Jeg kunne skrevet så mye mer her på bloggen om meg men håper dere vil fortsette å følge med her på bloggen og bli enda bedre kjent med meg.

I 2019 håper jeg å kunne få gjort mer makeup også og kurs ikke minst. Om dere ønsker å booke meg til noe så kan dere skrive en mail til meg.

INSTAGRAM >HER<
SNAPCHAT >HER<