Påfyll med vippeextension + tips om vippeextensions

Reklame | Lashbar

Hei alle sammen!

Idag har jeg vært hos Anna på Lashbar og fylt på mine vippene mine for maksimalt med volum på vippene mine. Jeg er utrolig fornøyd med mine vipper og kommer til å fortsette med vipper en stund spesielt som jeg selv skal begynne på kurs også lære meg vipper selv. Det gleder jeg meg skikkelig til og kunne starte med egne kunder rett og slett.

Dette ble dagens vipper, så fornøyd. Anna er så utrolig dyktig, hun har også utvidet sine tider så om dere ønsker kan dere booke henne HER

Det er utrolig mange som spørsmål osv om vipper så tenkte jeg kunne dele noen av mine tips med vipper og hva man burde gjøre og ikke. Alle salonger sier forskjellige ting men jeg gjør som jeg gjør og det funker for meg.

 • Vent 24 timer etter behandling med å få vann på de, da er du sikker på at alt lim sitter godt.
 • Vask vippene hver kveld med rens for vipper, den renser vippene og huden for rester av sminke. Da varer vippene også lengre om du renser de.
  • Ta litt skum på fingeren
  • Skyll av med vann
  • La vippene tørke
  • Børst de ovenfra når de er tørre
 • Alltid børst vippene ovenfra og ikke under, da kan du rive med deg vipper.
 • Ikke bruk sminkefjerner med olje, da løsner limet fortere og vippene detter av.

Det var noen av mine tips til vipper, er masse forskjellig man kan gjøre. Når man sover vet man jo aldri hva som skjer liksom men jeg prøver hvertfall å sovne på ryggen eller siden men da holder jeg meg alltid i kinnet haha for å ikke rive av vipper. Vi alle mennesker mister jo vipper hver eneste dag og da vil jo vippeextensions også følge med, så sånn er det jo men alt skal ikke dette av etter en uke liksom. Men det lønner seg ikke å gå mer enn 3 uker maks før man fyller, jeg pleier å gå ca 2,5 uke før jeg fyller.

Dessverre er det mye useriøse bedrifter som driver kurs i vipper og da ikke lærer elevene godt nok og gir de et diplom etter en dag. Noe som er utrolig trist for da ender de fremtidige kundene opp med dårlige vipper. Mange som setter vipper på kundene sine tenker ikke på hvordan vipper kunden har da mener jeg liksom hvor mye vipper kunden tåler. Men også hva som blir fint på kunden, det er ikke alt som passer alle. Og de bare fyller på med lange og tykke vipper så vippene til kunden knekker fordi det er så tungt. Dette skjer dessverre veldig ofte fordi folk ikke har nok kunnskap i det de jobber med men tenker kun på penger i kassa.

Jeg har nå cateyelook og 9mm – 13mm i lengde i en bøy som heter CC og tykkelse 0,07 og det er noe som funker på mine vipper. Jeg har da volum som vil si flere tynne vipper på en av mine, jeg har 4D/5D som vil si en vifte med 4 eller 5 vipper på en av mine egne. Det er også noe de som legger vipper må tenke på hvor mye du tåler som kunde.


Her kan dere se hvordan Anna jobber, skriver opp hvor lange vipper hun skal bruke på de forskjellige stedene så det blir lettere for hun å jobbe og holde kontroll på hva hun gjør.

Det ferdige resultatet, jeg er så fornøyd. Fluffy og lette vipper. Kjenner ikke at jeg har noe på meg en gang og det er komfortabelt å gå med uten å føle at øyelokket blir tungt.

Pass også på at stedet du har til har noe form for garanti at du selv kan komme tilbake si etter en uke å fikse noe så du har noe garanti eller reklamasjon. Mange som ikke har dette og det er veldig useriøst og dårlig syntes jeg. Sjekk også ut hva andre kunder har skrevet om stedet på Facebook eller Google og bilder de har på sine sosiale medier. Så sjekk grundig før du booker en time. Gjerne betal litt mer for kvalitet og noe som faktisk sitter enn noe billig som detter av etter en uke.

Jeg starter på kurs i klassisk vippeextensions om ca to uker på Lashbar og jeg gleder meg så sykt til å komme i gang. Jeg trenger jo modeller etterhvert og jeg har derfor laget en Instagram jeg skal bruke til vipper så dere kan gå inn på @BEAUTYBYJONASODDEN på Instagram og følge meg der og sende meg en DM om du ønsker å stille som modell. De første modellene vil selvfølgelig få det gratis men etterhvert hvor flinkere jeg blir vil prisene øke.

Ønsker du å begynne med vipper? Sjekk ut Lashbar sine kurs da de har gode kurs over flere dager og ikke minst trenere som er dommere rundt om i verden i vippeextensions. Katrine som eier og driver Lashbar er dommer i flere land på vippeextensions og hun holder kursene i Oslo. Dere kan klikke HER om dere ønsker å lese mer om kursene. Gjerne kommenter under om dere har spørsmål om vipper, kurs eller noe så skal jeg svare så godt jeg kan.

Håper dere ble litt klokere hvertfall og at jeg svarte på det meste dere lurte på, det er helt sikkert noe jeg har glemt men mitt kommentarfelt er åpent så bare å skrive der så svarer jeg. Kanskje jeg lager en del 2 om dere ønsker det.

-Jonas

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg