Tiden går så fort

Nå er det onsdag allerede og tiden flyr som bare det. Timene, dagene, ukene og måndene går så sykt fort. Jeg jobber så mye og føles egentlig ikke ut som jeg gjør annet enn å stå opp, jobbe, spise, sove og jobbe igjen liksom. Men jeg jobber med ting jeg elsker, og da er det så verdt det. Jeg har bestemt meg at jeg skal jobbe så hardt fremover for å nå mine mål, for å nå sine egne mål må man faktisk jobbe!

Nå er det snart april og da er det min bursdag og påskeferie, og det går alltid så fort fra min bursdag og til sommer. Jeg gleder meg så mye til sommer og sol nå og kunne gå i shorts og dra på stranda og nyte finværet. Sommer er nok min favorittårstid. Hva er din favorittårstid?

Jeg kjenner at kroppen er sliten, jeg har vondt i nakken, hode og halsen. Føler meg bare i en startfase av å bli syk. Det er noe jeg rett og slett ikke har tid eller ork til. Det å være syk er det værste jeg vet men jeg jobber uansett. Heldig som jeg er kan jeg ligge hjemme på sofaen å jobbe mens jeg ser tv og gjøre mine greier her hjemme. 

Jeg har hatt en rolig dag hjemme nå men jobb to dager nå før tre dager fri og bare ligge rett ut med macen på fanget, en kopp te og Paracet rett og slett.

Håper dere er friske og har det fint!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg