Tilbake til den vanlige hverdagen – Leve av bloggen?

God morgen alle sammen!

Da er det tilbake til den vanlige hverdagen og jeg kan vell si at jeg ikke gleder meg sånn veldig. Skulle ønske jeg bare kunne sitte hjemme å filme videoer til Youtube og skrive blogg. Det er virkelig noe jeg elsker men jeg tenker som så at den dagen det skjer tar jeg det som et pluss og det er jo en liten drøm jeg har å kunne leve av bloggen og mine andre sosiale medier.

Men sånn ting er nå kan jeg nok ikke leve av det 100% og tar det som kommer inn som ekstra enn så lenge. Men det er jo et mål jeg har om å leve av bloggen. Det hadde jo vært så utrolig gøy å kunne jobbe med bloggen bare liksom, en drøm å kunne skrive å lage bra innhold til dere hver eneste dag. Men jeg får ting til å fungere og skriver innlegg og legger ut i pausen på jobben og har med meg macen min overalt når jeg ikke er hjemme for å kunne skrive rett og slett.

Og må bare si tusen takk igjen, nå har jeg ligget på topp 30 tre dager på rad meg 2000 lesere + hver dag og dere aner ikke hvor motiverende dette er. Det er så utrolig gøy, så nå skal jeg bare peise på og legge ut innlegg hver eneste dag. Jeg har så mye planlagt for denne uken og har en liste med innlegg jeg skal lage så det er bare å følge med. Om DU har noen tips eller ting dere ønsker å se mer eller mindre av her så gjerne kommenter under dette innlegget. Alltid gøy med tilbakemeldinger fra dere på ting jeg kan gjøre annerledes for å bli bedre.

Ønsker dere alle en fin tirsdag videre også skal jeg jobbe videre her jeg sitter på toget, perfekt togtur på ca 25 minutter hver vei hvor jeg får gjort utrolig mye. Vi snakkes senere idag!

-Jonas

12 kommentarer
  1. Kanskje du burde lære deg rettskriving, for eksempel forskjell på “og” og “å” – hvis du har ambisjoner om å leve av bloggen. Og kanskje du burde finne noe interessant å skrive om, ikke bare overfladisk vås, slik det har vært hittil.

   1. Jeg er vell ikke den enste bloggeren i Norge med litt skrivefeil eller? Om jeg ikke har noe som interesserer deg så skjønner jeg faktisk ikke hvorfor du klikker deg inn? Og det er faktisk andre som liker det jeg legger ut. Helt greit å ikke like bloggen min liksom 🙂

   2. Bruker ikke kommentere på sånne dritt svar jeg.. Meeen , om du syns det er så ille.. hvorfor leser du ?? Syns også du kan feie for din egen dør.. så feier andre for sin dør..
    Tenk så bra det hadde vært om alle gjorde det da 👏👌😂
    Syns du har flotte innlegg jeg .
    Stå på videre og ha en kjempe fin dag 👏😍

  2. Syntes du gjør en super jobb med bloggen!
   Jeg lurer om du kan skrive ett innlegg hvor du tipser om gode hudpleieprodukter, til de forskjellige hudtypene?

   1. Ja selvfølgelig, jeg har de på listen og har startet men tar litt lengre tid med slike innlegg da jeg ønsker å lage de ordentlige med linker osv men det er på vei. Samme med sminkeprodukter også 🙂

  3. Nå har jeg kun lest noen innlegg av deg, ettersom at jeg nettopp fant bloggen din, men jeg må bare si at jeg elsker hvor sykt confident du er og at du tør å virkelig være deg selv og gi av deg selv. Du virker som en sykt rå person og jeg misunner de som kjenner deg og har deg i livet sitt. Du virker utrolig hyggelig og det virker som at du bryr deg masse om dine nærmeste og alle rundt deg. Jeg absolutt elsker at du vil leve av dette og at du gjør noe som passer deg for det er det livet handler om. Fortsett med det gode du gjør og ta til deg de gode kommentarene du får, for du er virkelig så begavet og flink i det❤

  4. Heey! Første gangen jeg har lest en hel blogg,jeg fant deg idag og har lest HELE bloggen din!! Awesome! Du virker som du er ganske så jordnær og ikke som andre bloggere, FORTSETT med det,men hvordan er en vanlig dag for def og elias? De hadde vært spennende å lese om,eller filme? Nå har jeg bare lest bloggen din,skal sjekke alle de andre kanalene du har etterpp men bare måtte skrive til deg først! Du er så utrolig pen, elsker at du ikke sparkler deg med sminke hver dag! Du er så naturlig pen! Vi trenger flere som deg som influenser! Kanskje du kunne snakket om hvilke saker som er viktig for deg? Ditt syn på forskjellige saker osv? Men bare sånn de er sakt! Du virker helt utrolig!

   1. Jeg har bloggsiden din oppe hele tiden! Kan du vurdere å legge ut filmer på bloggen din eller bare på youtube?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg