Uken som gikk – Oppturer og nedturer

AKKURAT NÅ: Akkurat nå ligger jeg hjemme i senga noe som er veldig etterlengtet for å si det sånn, jeg er så sliten og trøtt. Jobba så mye denne uken og jobber imorgen også før jeg og Elias har ca en uke ferie. Kanskje vi tar en ekstravakt her eller der om vi ikke har noe å gjøre. Nå sitter jeg i sengen med Hotel Cæsar og blogg!

UKENS TANKE: Denne uken har jeg tenkt mye på å flytte fra kollektivet og finne noe eget for meg og Elias. Det er veldig koselig å bo her men føler vi trenger vår egen leilighet nå som vi snart har vært sammen i et år.

UKENS MATRETT: Jeg har for å være helt ærlig ikke spist så mye spennende denne uken. Jeg har spist mye kylling det er noe jeg liker utrolig godt. Masse godt man kan lage med kylling.

UKENS FAVORITTPLAGG: Det må nok bli denne genseren og buksen. Genseren er fra Carlings og bukse fra Jack & Jones. Elsker neon med svart og mine sko fra Balenciaga. Liker dette utrolig godt.

Hva er ditt favorittplagg denne uken?

UKENS SERIE: Homeland helt klart, jeg elsker elsker den serien. Har ikke en gang tellingen på hvor mange episoder vi har sett denne uken for det er så sykt mye.

UKENS CRAVING: Salt chips fra Sørlandschips har jeg hatt lyst på hele tiden det er faktisk min favoritt. Selvom det er litt kjedelig så er den så digg!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Barn som skriker, da ikke gråter men blanding av skriking og gråting på tog haha! Og da foreldre som bare står der og ikke gjør noe. Sykt irriterende, spesielt etter 9 timer på jobb.

UKENS ØNSKELISTE: Åå det er så utrolig mye jeg ønsker meg av klær osv for tiden så tenker jeg lager et eget innlegg med det. Men mest av alt ønsker jeg meg ny skjerm på telefonen min, men det er så sykt dyrt.

UKENS SANG: Let´s Do It Again – J Boog

UKENS HØYDEPUNKT: Vil si at ukens høydepunkt er at jeg fikk stjerne på Snapchat. Det er noe jeg har tenkt på lenge og så gøy! Men har skrevet mer om det HER

UKENS FAVORITT-BILDE: Veldig fornøyd med dette bildet, tok det for to uker siden. Ikke tatt så mye bilder denne uken men dette er jeg veldig fornøyd med!

Instagram: @jonasodden_ & Snapchat: @jonasstarodden 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg