Uken som gikk – Ukens høydepunkter, matrett og irritasjon

Reklame | Annonselenker

AKKURAT NÅ: Slapper av og ligger på sofaen hjemme og jobbe litt med blogg osv før jeg skal gå til Spraytanhuset på Majorstuen for en kveldsvakt der.

UKENS TANKE: Jeg er så glad og takknemlig for at jeg og Elias sammen har fått leid vår egen leilighet. Endelig er det bare oss og kattene og det er jeg så takknemlig for!

UKENS MATRETT: Hjemmalaget lassange helt klart, oppskriften på min finner dere på Instagram @jonasodden.no

Genser HER

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne genseren fra Junkyard! Den er så chill og myk, jeg elsker hettegensere! Den er også på tilbud nå, klikk HER.

UKENS SERIE: Grey’s Anatomy helt klart, det er noe vi har begynt å se på igjen og nå er vi på sesong 9 allerede. Men man blir jo litt lei av å se det samme hele tiden men det er gøy!

UKENS CRAVING: Potetgull og dip, min favoritt. Hvordan chips jeg vil ha varierer fra dag til dag men dette er noe jeg MÅ slutte og spise hele tiden. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Disse unge menneskene som kommer opp på discover på Snapchat som er ruset og at Snapchat ikke tar slike kontoer vekk. De har en stor påvirkingskraft og håper virkelig Snapchat tar grep når det gjelder disse kontoene!

UKENS ØNSKELISTE: Det er så utrolig mye god hudpleie som står på min ønskeliste nå. Dette er produkter jeg har sett andre reklamere for og venner så dette er produkter jeg aboslutt ønsker å teste. Noen av produktene er ting jeg har prøvd før og bare ønsker påfyll av rett og slett. Har du prøvd noen av produktene før?

Power Peel HER – Moisture Me HER  – Toner HER – Serum Paradoxe HER – Pore Balance HER – Walnut Scrub HER 

UKENS SANG: I Am King I Am Queen – Jack Vidgen 

UKENS HØYDEPUNKT: Å bli helt frisk, nå føler jeg meg i så mye bedre form og det er så digg å endelig ikke føle seg syk. Hater å være syk.

UKENS FAVORITT-BILDE: Ble veldig fornøyd med denne “serien” av bilder. Funnet noen nye redigeringer jeg liker utrolig godt også og da er det morsommere og se det ferdige resultatet!

Har du hatt en fin uke?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg